|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jebany internet playa.. puke'anie na to gowno to malo nie dosc ze kur.wa limitu jest tyle co kot naplakal (troche ogladania tuba i nie ma), to jeszcze curwa rozlacza sie zawsze wtedy jak mam jakies dobre akcje na stolach. I jak tu nie tiltowac? jak kiedys ktos bedzie probowal wcisnac wam ten szajs to powiedzcie zeby sie w du.pe pocalowal. ja bym tego teraz za darmo nie wzial  To weź sobie BlueConnect - tam masz limit 1GB i 2x droższy abonament 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Carolina NYIslanders 9:0  a mialobyc 300zl, kkkkku9=#*$#*$!!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jebany internet playa.. puke'anie na to gowno to malo nie dosc ze kur.wa limitu jest tyle co kot naplakal (troche ogladania tuba i nie ma), to jeszcze curwa rozlacza sie zawsze wtedy jak mam jakies dobre akcje na stolach. I jak tu nie tiltowac? jak kiedys ktos bedzie probowal wcisnac wam ten szajs to powiedzcie zeby sie w du.pe pocalowal. ja bym tego teraz za darmo nie wzial  ja mam i śmiga znakomicie, na pewno lepiej niż w Plusie, czy Erze. Z tego co słyszałem to te modemy na USB są takie sobie.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
jebany internet playa.. puke'anie na to gowno to malo nie dosc ze kur.wa limitu jest tyle co kot naplakal (troche ogladania tuba i nie ma), to jeszcze curwa rozlacza sie zawsze wtedy jak mam jakies dobre akcje na stolach. I jak tu nie tiltowac? jak kiedys ktos bedzie probowal wcisnac wam ten szajs to powiedzcie zeby sie w du.pe pocalowal. ja bym tego teraz za darmo nie wzial  ja mam i śmiga znakomicie, na pewno lepiej niż w Plusie, czy Erze. Z tego co słyszałem to te modemy na USB są takie sobie. chyba w Polsce ludziom nie podoba się przenośny internet jakoś na wyspach większość ludzi taki posiada i nie narzeka sam nawet takowy posiadam a co do rozłączania to musisz wiedzieć gdzie jest dobry zasięg i nic więcej
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja z netu z plusa siedzialem sobie w pociagu warszawa krakow i spokojnie przez cala podroz mialem zasieg, bez wiekszych problemow 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Obsada turnieju WTA w Wawie  Mieli dobry termin i turniej z mniejszą pulą to woleli wykupić prawa od Berlina i wcisnąć się przed Rolanda Garrosa i powiększyć pulę w nadziei na zebranie śmietanki tenisowej. Efekt : Żadnej zawodniczki z Top 10, tylko trzy z pierwszej 35-tki i osiem z czołowej 50-tki  Już nie wspomne o tym, że turniej ATP odwołano z powodu braku kasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musi mnie zrozumieć  jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to że na mecz.pl są sami geniusze...jeden mądrzejszy od drugiego...
ciągłe pieprzenie jeden przez drugiego o jakiś pierdołach w tematach nie mających z tym nic wspólnego...
for egzampel: rozmowa Biszopa i amk'a w europejskich pucharach
i dziesiątki innych...
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
nie dość że podwójnie mi policzyło mecz Andreev - Devilder 1 set Igor miał 3 sp w TB i przegrał 11-13 w TB co za pech
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Może nieładnie ale wkurza Mnie spadkowy kurs euro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może nieładnie ale wkurza Mnie spadkowy kurs euro. a mnie to akurat cieszy w perspektywie wyjazdu do Francji w maju na 2 tyg 
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
nie dość że podwójnie mi policzyło mecz Andreev - Devilder 1 set Igor miał 3 sp w TB i przegrał 11-13 w TB co za pech zapomniales dodac ze Devlider wczesniej nie wykorzystal 4sp 
|
|
|
|
|
|
|
Kretyn udający sędziego w meczu Quito-Colo Colo 2 razy reka w polu karnym,jedno ścięcie i zero karnego  0-0 HT  BTW jaki oni tam piach grają 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
znowu buki wszystko wzięły 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kortrijk strzelajacy gola na 1-1 w 91minucie i pozniej ktory stracil w 96minucie z karnego.... konczyli kupon 1x.... ;/ i ksiadz ktory nie chcial mnie rozgrzeszyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spalił się hotel w Kamieniu Pomorskim. To po co zbierają "bieliznę"? Na co pójdą pieniądze wpłacone na Caritas?
Paranoja w tej Polsce...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spalił się hotel w Kamieniu Pomorskim. To po co zbierają "bieliznę"? Na co pójdą pieniądze wpłacone na Caritas?
Paranoja w tej Polsce... hotel socjalny.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Tak pochlałem w święta, że bliżej śmierci niż życia byłem. Od jutra miałem nie pić do konca miecha, ale widzę, że to nie ma sensu i z pół roku zero alkoholu, a później się zastanowie.
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Jadąc z Gliwic przez Strzelce Opolskie w stronę Opola zauważyłem na trasie wiele wsi/miasteczek, które mają polskie jak i niemieckie nazewnictwo na tablicach informacyjnych Izbicko - Stubendorf Tarnów Opolski - Tarnau Nakło - Nakel Walidrogi - Schulenburg 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Jadąc z Gliwic przez Strzelce Opolskie w stronę Opola zauważyłem na trasie wiele wsi/miasteczek, które mają polskie jak i niemieckie nazewnictwo na tablicach informacyjnych Izbicko - Stubendorf Tarnów Opolski - Tarnau Nakło - Nakel Walidrogi - Schulenburg  http://makroskop.polityka.pl/?p=18to co powiesz o tym 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|