|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze Moderatorzy dzialu TiO bardziej pilnowaliby swoich obowiazkow ?  PS bez obraazy 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Co Ty sobie myslisz ze my tam siedzimy 24h na dobre? Czasami jeden z nas jest kilka godzin na dzien, innym razem kilka minut, bywa ze jest nas 3 czy tam 4 w tym samym czasie na forum, zdarza sie i ze nie ma zadenego.
To nie jest nasza praca zebys mowil ze mamy obowiazki, robimy to z dobrej woli aby forum wygladalo lepiej.
PS. no offense
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzilo mi przede wszystkim o szybkie kasowanie tematow nic nie wnoszacych tudziez glupich, nawiazujacych do tematyki snowboardu, majacych tylko na uwadze prowokacje ... a co do pracy Moderatora, czy ona jest wykonywana z wlasnej woli, to nie wiem, nie wnikam ale ponoc "wladza rajcuje" i "leczy kompleksy" oraz dowartosciowuje, ... raczej nikt z niej, z wlasnej woli nie rezygnuje 
|
|
|
|
|
|
|
Zauwaz ze "wladza rajcuje" i "leczy kompleksy" oraz dowartosciowuje mowia to glownie ludzie ktorzy tej wladzy nie maja. Jak sie juz ma to jest to chleb powszedni. Codziennie powstaje jakis temat o HAGIim, nawet nie licze ile tego juz musialem wywalic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wgrałem sobie nowy awatar. Jakkolwiek w przyklejonym regulaminie forum nie widzę aby łamał on w jakiś zasady forum nie wiem czy nie istnieje jakiś inny, bardziej szczegółowy. Ponieważ awatarów z nazwami bukmacherów praktycznie się nie widuje, podejrzewam, że mogą istnieć w tym zakresie jakieś ograniczenia.
W razie gdyby tak było proszę o informację na priv bądź usunięcie awatara (nie o bana od razu).
|
|
|
|
|
|
|
To bardziej pytanie do admina niz do moderatorow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raczej nikt z niej, z wlasnej woli nie rezygnuje  O przepraszam sam zrezygnowałem. Dzisiaj chyba nie żałuje, bo forum nadal stoi w miejscu a ja należę do frakcji chcącej zmian 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Moderator to osoba oceniająca jakość komentarzy na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej lub na forum. Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy i zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni. Moderatorzy dbają o przestrzegania zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie błędów ortograficznych.
Pomimo iż moderator w świetle ustanowionych norm i reguł słownych jest podległy administracji danego forum i powinien dbać o jego dobre imię, to w jego interesie leży zachowanie bezstronności. Jeśli będzie on zawsze negował użytkowników, którzy pomimo autentycznych, merytorycznych, potwierdzonych wypowiedzi zostaną zaatakowani przez administrację forum, nie jest on moderatorem w pełnym tego słowa znaczeniu. Powinien przybrać rolę arbitra, a nie narzędzia władzy oraz nie wykorzystywać władzy do celów osobistych.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Nie wiem czy to tutaj czy nie, ale moglby ktorys z modów zareagowac: No przecież zamknięte Masz. Napisane było "Urlop do odwołania" Ale za to odwiedziłem Twoją siostrę. Chodziły słuchy że tak razi głupotą że od tego promieniowania człowiek sie dwa razy szybciej opala niż na solarce. Następnym razem odwiedzę Całą Twoją Rodzinę w domu bo zasada jest prosta. Im więcej domowników tym efekt szybszy. https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2927705&page=11
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak juz usuwacie tematy to moze wysylajcie privy do autorow z powodem usuniecia... Tak jest na kazdym forum przynajmniej... Juz nie mowiac o tym ze normalne tematy nie powinne byc usuwane tylko przenoszone do archiwum lub kosza...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
A konkretnie o jaki temat Ci chodzi?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
jak juz usuwacie tematy to moze wysylajcie privy do autorow z powodem usuniecia... Tak jest na kazdym forum przynajmniej... Juz nie mowiac o tym ze normalne tematy nie powinne byc usuwane tylko przenoszone do archiwum lub kosza... Napisz do Conrada zażalenie ,ze usunal temat 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I tak długo ten temat był ... władza nie lubi konkurencji 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Panowie czy temat w SP powiązany z włoską piłką może wrócić do swojej dawnej formy? Mam na myśli aby zakładać co kolejkę nowy temat. Wydaję mi się że wtedy wyglądało to o wiele bardziej estetycznie 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jose - nie ma takiej potrzeby. I nie wydaje mi się by było estetyczniej. Szkoda zakladać tematy na jeden wpis czy dwa. tak jest dobrze i tego się trzymajmy. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Dokladnie : )
co innego gdyby kazdy zagladajacy zabral glos - wtedy nie byloby wyjscia.. temat na kolejke. Na ten moment tak jak pisze Platini nie ma to wiekszego sensu.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
O.K macie rację że jest mało wpisów ale popatrz Riva na dział tenisowy (zdecydowanie najbardziej uporządkowany na całym forum) w WTA też ciężko o wiele analiz a mimo to co tydzień zakładany jest tam nowy temat i wszystko wygląda bardzo ładnie i czysto.  Teraz dział z włoską piłka przypomina mi coś w stylu z for gdzie zakładają tematy na cały sezon a człowiek czasami nie wie do jakiej kolejki i dnia odnosi się dany typ czy opis spotkania. Gdy Ja zakładałem tematy w Serie A (robiłem to co kolejkę) zauważyłem że co raz więcej ludzi zabiera głos a włoska piłka na forum jest bardzo ułożona. Teraz nie piszę analiz bo jak widzę że na forum zakłada się jeden temat na dwa miesiące to na prawdę mi się odechciewa. Przed obecną kolejką nie było zestawu par a jeśli one już są to znajdziemy je w środku dyskusji i nic z tego nie wynika. P.S Sorki że tak się wtrącam ale z włoską piłką zawsze byłem zżyty i chciałem aby jakoś ładnie to wyglądało na mecz.pl  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jose - no prosze Cię  Co ma do tego czy widzisz kursy na daną kolejke czy nie? Przecież chyba wcześniej przeglądasz kursy u buków a nie patrzysz kto z jakiego buka/strony od porównań wkleil Ci na forum rozpis. I nie można porównywac czy więcej osób pisało kiedys czy nie  Jak ktoś chce to napisze. A czy Ty mu wkleisz zestaw par, tabele, kursy, info o kontuzjach, sędziow, pogodę, co wczoraj robił jaki zawodnik to wg mnie nie przekłada sie na posty. Wszystko zależy od chęci a nie tego jak jest temat przygotowany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odpierdalala co niektórym modom  Tyle chłamu sie przelewa w dziale SP ,ale akurat moje posty trzeba wyciąć. Potem jeden z drugim pisze ,ze typy ukrywam w innym dziale 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Odpierdalala co niektórym modom  Tyle chłamu sie przelewa w dziale SP ,ale akurat moje posty trzeba wyciąć. Potem jeden z drugim pisze ,ze typy ukrywam w innym dziale  Zniknał Twoj jakis post z typem??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|