|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a moze tak, gdzies kolo miejscowości Piątek (województwo łódzkie).Jest to geometryczny środek Polski wiec najsprawiedliwiej:)
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
podobnie, ja tu plany a potem nici, trzeba juz zaczac przygotowywac grunt pod negocjacje 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
no może by wpadł na zlocik jakiś,może gdzieś na podkarpaciu
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ja jak cos wygram do zlotu to tez sie pojawie, no najlepszy termin to 'majowka' lub dopiero lipiec/sierpien moj debiut bylby  peffki bym porozdawal i takie tam 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Że tak powiem zaczyna się 100 osób wpisze miejsce i czas, oczywiście każdy inne a przyjedzie 20  Panowie i tak pewnie będzie tam gdzie organizator wybierze i trzeba będzie się dostosować. Tak zwykle bywa. Mi ogólnie pasuje wszędzie i prawie zawsze. Jeśli nie będzie 8 sierpnia to oki, bo niechce ślubu przenosić 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Że tak powiem zaczyna się 100 osób wpisze miejsce i czas, oczywiście każdy inne a przyjedzie 20  Panowie i tak pewnie będzie tam gdzie organizator wybierze i trzeba będzie się dostosować. Tak zwykle bywa. Mi ogólnie pasuje wszędzie i prawie zawsze. Jeśli nie będzie 8 sierpnia to oki, bo niechce ślubu przenosić  ślub i zlot moznaby połączyć i więcej gości i taniej wszystko  a orkiestre na zlocie to chyba mało które forum/fun club ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech zgłoszą się osoby, które są w stanie podjąć się organizacji i niech podadzą miejsce i czas na kiedy mogliby to zrobić. Jak będziemy mieli chociaż 3 takie osoby to będzie już sukces... no i wtedy się wybierze. Bo teraz to sobie możemy gdybać... ja to bym chciał zlot w Mediolanie, tylko kto zorganizuje ? 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Że tak powiem zaczyna się 100 osób wpisze miejsce i czas, oczywiście każdy inne a przyjedzie 20  Panowie i tak pewnie będzie tam gdzie organizator wybierze i trzeba będzie się dostosować. Tak zwykle bywa. Mi ogólnie pasuje wszędzie i prawie zawsze. Jeśli nie będzie 8 sierpnia to oki, bo niechce ślubu przenosić  Ja już będę tydzień po ślubie  Jak dogadacie termin to pomyślę. Nie będzie daleko to wpadnę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie tak bedzie ze ktos "mocniej" zaproponuje osrodek a reszta sie dostosuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każdy zlot jest coraz gorszy. Najpierw Sielpia była słaba a potem Przysucha jeszcze gorsza. Oczywiście chodzi mi o pewne aspekty, które poruszyłem po zlocie. Najlepszy jaki pamiętam to koło Gdańska udany dzięki Joke'owi, który był ojcem sukcesu. Jeżeli ja miałby sugerować region to jedźcie w góry. Pierwszy był w Wielkopolsce, drugi na Pomorzu, trzeci w Świętokrzyskim a czwarty na Mazowszu. Czas aby kolejny był w górach. Ja na pewno tym razem nie będę wpływ na to miał IV zlot a także to, że w Boże Ciało jadę z przyjaciółmi nad morze. Powodzenia 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Na forum się już nie udziela ale jak coś napiszę to od razu się chwali że nad morze jedzie 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Na forum się już nie udziela ale jak coś napiszę to od razu się chwali że nad morze jedzie  "się gra, się ma" 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dla mnie może być znów Przysucha. Argument że są dupy gdzieś szybko upada w rzeczywistości bo i tak się pije 24h na dobę przez kilka dni. Z drugiej strony na terenie ośrodka jest "dyska" jak mawiał Sphinx 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie dostosuje Panowie i Panie  a termin proponuje Boze Cialo ...sie niech jzu tradycja zrobi, na majowce za chlodno
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Panowie, koniecznie trzeba zmienic termin. 13 czerwca moja siostra bierze slub  KAZDY termin tylko nie boze cialo. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, koniecznie trzeba zmienic termin. 13 czerwca moja siostra bierze slub  KAZDY termin tylko nie boze cialo.  A jak ja powiedziałem, że wtedy nie mogę to ten lelek, że dla jednej osoby nikt terminu zmieniać nie będzie  Swoja drogą powtórzę jeszcze raz: Niech zgłoszą się osoby, które są w stanie podjąć się organizacji i niech podadzą miejsce i czas na kiedy mogliby to zrobić. Jak będziemy mieli chociaż 3 takie osoby to będzie już sukces... no i wtedy się wybierze. Bo teraz to sobie możemy gdybać... ja to bym chciał zlot w Mediolanie, tylko kto zorganizuje ? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bazyl pewnie ma teraz dylemat co wybrać 13 czerwca.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Panowie, koniecznie trzeba zmienic termin. 13 czerwca moja siostra bierze slub  KAZDY termin tylko nie boze cialo.  Ja akurat też nie mogę w ten weekend bo też mam... ślub.  Natomiast każdy inny termin jest jak najbardziej ok. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja proponuje do mnie na wioskę. O nocleg nie macie co martwić się. Jakaś stodoła zawsze znajdzie się.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|