jak sie nazywa taka nowa piosenka w ktorej babka za kasa wyobraza sobie ze ma luksusowe zycie z takim raperem, samochody, bizuteria itp a oziej na koncuteledysku okazuje sie ze to byly marzenia a babka stoi za kasa jakby macdonalda;) ???
i nowa piosenka pink..lekko przerobiona....pomozecie ?;)
Czy ma ktoś podobny problem w gamebookers: Nie ma mozliwości wyboru zakładu, bo wcale nie pokazuje się kupon tzn. w tym miejscu jest jedynie białe pole. Co robić ?
Czy ma ktoś podobny problem w gamebookers: Nie ma mozliwości wyboru zakładu, bo wcale nie pokazuje się kupon tzn. w tym miejscu jest jedynie białe pole. Co robić ?
Uaktualnić flasha.
Originally Posted by Master Flamaster
zna ktoś jakąś stronę internetową, gdzie są wzory CV? Muszę sobie zrobić nowe, a jakoś brak mi inspiracji...
Witam, chciałbym przedłużyć umowę z Orange przez internet.. Wybieram sobie telefon, abonament i gdy klikam na "Chcę złożyć zamówienie" to wyskakuje mi "Brak danych adresowych w systemie zewnętrznym" Miał tak ktoś? Co z tym zrobić ?
czy ktos mial taka sytuacje w simplusie, ze tak jakby wylaczal mu sie zasieg ?? Dzisiaj takie cos zaczelo sie dziac. Wyslalem dwa smsy.. czekam na potwierdznie (wiedzialem na 90% ze powinno byc niemal natychmiastowe) no ale minelo kilka minut i cisza. Sprobowalem puscic dzwonka i w ogole ani to zajete, ani ze nie odbiera. Wiec wylaczylem telefon, wlaczylem nadal nic. Wylaczylem, wyjalem baterie, wlozylem, wlaczylem nadal nic. Zrezygnowany zostawilem wlaczony telefon a po kilkunastu minutach dostalem dwa raporty z ww smsow. Teraz znowu, wyslalem esa jakies poltorej godziny temu i do teraz nie doszedl.
Witam. Używa ktoś mobilnego neta z Orange ? Jeśli tak to prosze o opinie.
naprawde Nikt nie używa ?
Ja używam iPlusa czasami, tzn. rodzice używają odkąd przeprowadzili się na wieś. Do przeglądania stron wystarczy, ale to zależy jeszcze od pogody i umiejscowienia laptopa, bo nie w całym domu łapie zasięg
Myślę, że w mieście każdy mobilny net działa w miarę bezproblemowo, oczywiście zależy jeszcze czego od takiej usługi oczekujemy.
Witam. Używa ktoś mobilnego neta z Orange ? Jeśli tak to prosze o opinie.
naprawde Nikt nie używa ?
ja tez nie uzywam ale jesli cos pomoze to : w zeszlym roku byłem na morzem ( miejscowosc miedzy Ustką a Rowami) i gosć z pokoju obok miał neta z orange , chwilke pogadalismy i powiedział ze jak juz sie "wbije a trwało to od 2 do 15min) to smiga az milo i lepiej na tym zadupiu niz u niego w Krakowie, dodam tylko ze facet wyglądał na powaznego goscia ;-))