Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 7 1 2 3 4 5 6 7
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Arka straciła punkty. Cracovia jedzie do Wodzisławia. Wątpię, żeby więcej niż remis tam ugrali. Zabrze remisuje z Łks, co powiedzmy w miarę urządza obie strony, gdyż Górnik za tydzien gra u siebie z Odrą, tutaj przewiduję 3 punkty dla Zabrza ( w ostatniej kolejce mecz z Polonią, ktora będzie grałą o przysłowiową pietrszukę, też widzę komplet), Łks ma Wisłę na swojej drodze, ale później czeka ich mecz z Ruchem ( wyjazd) i u siebie z Polonią B, która wygrywając zrobiła spory krok do utrzymania, jeśli Jaga nadrobi straty po Odrze i Lechii, a przewiduję, że tak się stanie w meczu z Polonią, gdzie przewiduję 3 oczka dla klubu z Białegostoku, to wtedy Bytom podejmować będzie Jagę, która oczywiście wyjazdy gra marnie, więc znowu stracą punkty, a wtedy Bytom powinnien mieć klarowną sytuację w ostatnim meczu z Łks, w którym to łódzki klub powinien zapunktować.

całe to zamieszanie ze strajkiem, odejściem trenera, nagłe spadki, wszystko to sprzyja "poprawie" trudnej sytuacji finansowej ;), a wiadomo jak najlepiej taką sytuację wykorzystać

arka, cracovia, ruch baju baju

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lechia, którą czekają mecze z Lechem, Wisłą i Piastem, powinna się wybronić tym ostatnim spotkaniem. Piast gra wcześniej z Śląskiem, tutaj spodziewam się 3 punktów dla Gliwic, co powinno pozwolić na utrzymanie, a wtedy ostatni mecz będzie szansą dla gości z Gdańska.

A
As Offline
old hand
old hand
A Offline
3 pkt ze Śląskiem ? Wątpie. Śląsk przegrał do tej pory w 26 kolejkach tylko 5 meczy, wątpie by wtopił z Gliwicami.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
To co zrobił dziś sędzia w meczu Lechia-Jagiellonia to się w głowie nie mieści.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by As
3 pkt ze Śląskiem ? Wątpie. Śląsk przegrał do tej pory w 26 kolejkach tylko 5 meczy, wątpie by wtopił z Gliwicami.
Oswajaj się z tą myślą smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"Jagiellonia Białystok jest jedynym zespołem w ekstraklasie, który nie wygrał jeszcze wyjazdowego meczu w lidze. W piątek piłkarze drużyny z Białegostoku doznali trzeciej ligowej porażki z rzędu. Sytuacja Jagiellonii w tabeli pomału zaczyna się komplikować. Po piątkowej porażce z Lechią Gdańsk trener Jagiellonii oddał się do dyspozycji zarządu"

że niby wina trenera ? zagrywki PR i tak nie uchronią, przed snuciem domysłów, po tym co się widzi, co wyprawia się w Jadze...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Hakan
że niby wina trenera ? zagrywki PR i tak nie uchronią, przed snuciem domysłów, po tym co się widzi, co wyprawia się w Jadze...

Wydaje mi sie, ze w tym wszystkim partycypuja również ci, którzy wydali decyzje "-10 punktów" smile

To sie w głowie nie mieści, liczba wsadzonych do pudła przekroczyła 200, a ci dalej swoje laugh

The Famous McD
The Famous McD
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by Hakan

Wydaje mi sie, ze w tym wszystkim partycypuja również ci, którzy wydali decyzje "-10 punktów" smile

To sie w głowie nie mieści, liczba wsadzonych do pudła przekroczyła 200, a ci dalej swoje laugh

jakby nie Euro2012 to rząd już dawno by wysadził w powietrze to całe świńskie koryto zwane PZPN to jest prawdziwe siedlisko szatana wink umowa PZPNu i UBeka Placzyńśkiego na prawa telewizyjne podpisana aż na 10 lat...to jest to dopiero szczyt bezczelności tych pazernych leśnych dziadków. tam kolosalne pieniądze idą bokami

The Famous McD
The Famous McD
bardzo możliwe że ostatnie pasmo powodzeń Białych Białystok to efekt działań "spółdzielni" . Piłkarski Poker rogrywa się dalej wink

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
A ja nadal zastanawiam się nad meczem ŁKS-u z Górnikiem.

Kilka firm bukmacherskich wycofało mecz, m.in Gamebookers czy BAH.
Faktycznie w Łodzi ptaszki ćwierkają, że mecz ma wygrać Górnik, ale w takim razie gdzie tu racjonalne myślenie? Jeśli przegramy to potem mamy mecz z Wisłą, który zapewne będzie do tyłu, a przy tak wyrównanej lidze może się to odbić czkawką.

Jeszcze częściej mówi się, że w tym wszystkim palce maczać ma Hajto, a że ostania wiadomość, że dostaje pogróżki ze Śląska to jakaś przykrywka.

Ja mam nadzieje, że są to dywagacje ludzi którzy jednak, muszą coś mówić na tą całą sytuację.

Mam nadzieje, że zarówno Pan Tomek jak i cała drużyna podejdą do tego meczu, jak do meczu o wszystko, który bez wątpienia takim jest, ale o tym pisałem już wcześniej.

Osobiście jeszcze nie spotkałem się z takim zawirowaniem (zawirowaniem bukmacherskim) przy okazji meczu ŁKS-u. Najpierw kurs na goście ~3 dzisiaj w granicach 2,15/20 a w niektórych firmach wycofany.

Mądrzejsi będziemy o 19.

Allez ŁKS boks

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Skoro to takie proste,ze Górnik ma wygrac ,to ja wziałem

ŁKS 1 po 3,25 smile

K
veteran
veteran
K Offline
Nie wierze w to ze LKS pusci mecz Gornikowi,bo sam jeszce moze poleciec z ligi.Dla mnie cale to zamieszanie wskazuje na to ze LKS to wygra.Kupa ludzi pograla Gornik,a buki sie ciesza.Tak jak pisze wyzej amkwish po takim kursie trza grac....

The Famous McD
The Famous McD
może być też i tak że kopacze ŁKSu nie chcą już więcej domagać się co chwila o swoje należne zarobki i na przekór pseudoprezesom spuszczą ŁKS do niższej ligi , większość zmieni pracodawcę a spory hajs pójdzie ze strony Górnika (>>> działacze bądź piłkarze ) tutaj widzę Tomka Hajtę jako pośrednika ze względu na znajomości wszak to człowiek obyty w nielegalnych transakcjach wink

nikt nie będzie za ŁKS umierał , wszak pracodawcy gorszego nie ma obecnie na poziomie ekstraklasy wink

nic mnie obecnie w tej ekstraKASIE nie zdziwi

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by McDziarz
tutaj widzę Tomka Hajtę jako pośrednika ze względu na znajomości wszak to człowiek obyty w nielegalnych transakcjach wink

laugh

Jednym słowem - chłopaki pod wodzą hajty aż PALĄ....sie do gry smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co do meczu ŁKS nie widzę w nim 1 i nie piszę tego ze względu na to że kibicuje Widzewowi smile

ŁKS i tak sie utrzyma i tak mają zdobyć 4 punkty do końca i pewnie tyle zdobędą 3 mają już zaklepane w jednym z meczów smile

M
addict
addict
M Offline
bardzo możliwe że ostatnie pasmo powodzeń Białych Białystok to efekt działań "spółdzielni" . Piłkarski Poker rogrywa się dalej wink
Mylisz Białą z Białymi. Ale byłeś blisko, trzy minus:)

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by blackjack
ŁKS i tak sie utrzyma i tak mają zdobyć 4 punkty do końca i pewnie tyle zdobędą 3 mają już zaklepane w jednym z meczów smile

To moze podrzucisz te pefffkę ? grin

P
veteran
veteran
P Offline

To żadna tajemnica spójrz w terminaz i tabele
ostatnia kolejka
ŁKS - Polonia Bytom
tylko że wczesniej graja z Wisła z która przegraja i Ruchem któremu punkty beda bardzo potrzebne więc pytanie z kim maja zdobyc ten czwarty punkt z Ruchem czy Górnikiem ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Podroznik

To żadna tajemnica spójrz w terminaz i tabele
ostatnia kolejka
ŁKS - Polonia Bytom
tylko że wczesniej graja z Wisła z która przegraja i Ruchem któremu punkty beda bardzo potrzebne więc pytanie z kim maja zdobyc ten czwarty punkt z Ruchem czy Górnikiem ??

BRAWO smile a czwarty pewnie dzisiaj bo Górnik potrzebuje 7 smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

uczepiliście się Jagiellonii jak rzep psiego ogona podobnie jak gazeta żydowybiórcza, jakoś o postawie Sląska z Arką , Polonii z Craxą i ostatniej dziwnej kolejce nikt nie wspomina

jeżeli mowa o spółdzielni to kibice Lechii płakali przed meczem, że ponoć jest spółdzielnia właśnie przeciwko nim , coś tam jeszcze nasmarowali na transparencie - boisko wszystko zweryfikowało
zostały 3 kolejki i takich dziwnych wyników, odpuszczania na pewno nie zabraknie - jeszcze się nie przyzwyczailście ?
McDziarz pamiętasz jak Zagłębie zdobywało mistrza na Łazienkowskiej?

Strona 4 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (alfa, $-man, Sensei, betowiec, rafal08, ANZELMO, latajaca_holenderka, Lukasz111), 919 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,151
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025