|
|
member
|
|
member
ja nadal obtuję za łeba, tanio miło i przyjemnie. zbieram chetnych kami rozumiem reflektujesz?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
właśnie haku napisał do mnie, że będzie mógł zorganizować zlot w Żywcu, jutro popołudniu albo wieczorem pojawi się osobny temat z konkretami oraz miejsce do zapisów, czekajcie cierpliwie 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
do Żywca daleko 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
do Żywca daleko  Taa, lookam to za Żywcem są raptem 2-3 os. Z Gd. to ja sobie dam raczej luzik. No, ale jeśli pasi większości to ok. Ogólnie słabo z organizacją, chętnych co rok mniej  . Parę lokalizacji padło: Żywiec, Zegrze, Zgierz, kolonie w z qrewkami w Łebie. Każda ma jakiś plus i minus. Może ci co serio wpadną niech skreślą parę słow co im pasuje. Wtedy cash i spotykamy się przy bro. Pzdr.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Mi pasuje jak najblizesz Wawy, ewentualnie swietny dojazd w max 4-5 godzin. zlot bedzie w terminie kiedy w kazdym momencie moze moja zona rodzic a wtedy nie wazne w jakim stanie bede musial grzac do niej  wiec Zegrze dobre bo blisko, a Sobieszewo fajne bo dobry dojaz i Żarcik by wszystko załatwil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja z checia bym pojechal tym razem, ale termin raczej nie bedzie mi pasowal  zaoczne studia, pewnie egzaminy bede mial w tym weekendzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
13 podstron o gadaniu o niczym prawie...jak juz padly konkretne propozycje to cisza..mysle ze niech sie wypowiedza osoby ktore byly juz na zlotach i beda teraz na zlocie.Reszta sie dopasuje.Ja podtrzymuje zgierz.Centrum Polski i sporo dodatkowych rozrywek.CO do picia w hotelu jesli ktos jest na tyle kulturalny to syfu nie robi nigdzie..ale jesli tu wpisuja sie dzieci ktorzy jada sie nachlac,zarzygac i robic syf to bezsensu....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a termin juz jest 03.07 do 05.07 wiec nie maja sensu wpisy mi nie pasuje nie bedzie mnie..co one wnosza do dyskusji w tym momencie??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
żywiec odpadas nikt nie bedzie jechal cała polske zeby sie najebać i zaruchać...no chyba ze nie zalezy wam na frekwencji. Ponownie optuję za łeba ewentualnie zgodzę się na zgierz, bo kazdy bedzie mial blisko a najblizej mankiet dlatego tak mu zalezy 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Do Łeby pewnie nie trzeba tłuc się całą Polskę?
Tak samo daleko dla tych z południa, jak Żywiec dla osób z północy.
Kto zresztą powiedział że Żywiec odpada?
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
żywiec odpadas nikt nie bedzie jechal cała polske zeby sie najebać i zaruchać...no chyba ze nie zalezy wam na frekwencji. Ponownie optuję za łeba ewentualnie zgodzę się na zgierz, bo kazdy bedzie mial blisko a najblizej mankiet dlatego tak mu zalezy  a w 2 strone sie jedzie przez pół Polski ? to juz gdzies posrodku jakby co bo takie texty to tylko pierdolenie byle blizej siebie ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dlatego napisalem ze zgodze sie na zgierz pod warunkiem że będą kobiety 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zgodzisz? Wybacz ale jeśli ktoś weźmie się za organizację gdziekolwiek, raczej nie będzie czekał na zgodę i pozwolenie osoby z 12 dniowym stażem na forum 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zgodzisz? Wybacz ale jeśli ktoś weźmie się za organizację gdziekolwiek, raczej nie będzie czekał na zgodę i pozwolenie osoby z 12 dniowym stażem na forum  uwierz mi że ciebie też o zgodę też nikt pytac nie bedziesz. Swoją drogą nieźle trzeba miec w bani żeby wyznacznikiem czegokolwiek był staż na forum..tak jakym nie mogł być biernym obserwatorem od 2000 roku...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zgodzisz? Wybacz ale jeśli ktoś weźmie się za organizację gdziekolwiek, raczej nie będzie czekał na zgodę i pozwolenie osoby z 12 dniowym stażem na forum  Taa, bez obrazy muskularny, ale zluzuj gumę bo tylko temat się rozmywa przez takie posty jak Twoje. Sorry, ale nie wnoszą one nic do dyskusji. W poprzednich latach było full takich kozaków, którzy nigdy sie nie pojawili na zlocie, ale co drugi post był ich. Pzdr. Ps. jeśli przyjedziesz, to spoko chwała Ci.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jasne ze przyjade za kogo ty mnie masz ?? ale mam nadzieje ze ty tez przyjedziesz i bedziemy mogli wspolnie wypić jakis dobry siprytus od dziadka z meliny i pobalowac z panienkami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uwierz mi że ciebie też o zgodę też nikt pytac nie bedziesz.
Swoją drogą nieźle trzeba miec w bani żeby wyznacznikiem czegokolwiek był staż na forum..tak jakym nie mogł być biernym obserwatorem od 2000 roku... Weź go ktoś wyjeb Sobieszewo pasuje? Joke załatwi i można jechać znowu.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
odemnie 539,2 km , troche daleko to Sobieszowo, chyba zewezme zone i corke i wypad zrobimy na 3 dni, ale daleko bardzo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Macie, wspominane już tutaj wielokrotnie, idealne miejsce w centrum Polski - Zalew Zegrzyński.
Ja na zlot się nie piszę więc i w organizacji nie pomogę ale samo miejsce na prawdę b. dobre i godne polecenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi pasuje sobieszewo lub zegrze
ale proponuje zegrze, blisko wawy, bazyl nie bedzie musial gnac po pijaku do zony jak bedzie rodzic... trzeba lookac na to realistycznie ..sie nam chlopak zabije i co?
aa Muskula nie pytam o zgode ..ale Piostar by sie mogl zgodzic? ej wez sie zgodz, co?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|