Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 18 1 2 6 7 8 9 10 17 18
Moje typy po analizie kolejki :

Wroclaw- Toruń +1
Gorzow-Czestochowa +9
Gdansk-Leszno -7
Bydgoscz- Zielona Gora -5

Jak już czepianki, to ja też zapytam laugh laugh Jakim cudem wyszły ci same nieparzyste przewagi ? laugh grin grin

Bonus: Unibet
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by buszmen
Moje typy po analizie kolejki :

Wroclaw- Toruń +1
Gorzow-Czestochowa +9
Gdansk-Leszno -7
Bydgoscz- Zielona Gora -5

Jak już czepianki, to ja też zapytam laugh laugh Jakim cudem wyszły ci same nieparzyste przewagi ? laugh grin grin

wcale sie nie gniewam i juz Ci tlumacze ...

po prostu zalozylem 5 roznych wariantow i nastepnie po odrzuceniu skrajnych wyciagnalem srednia i wyszlo tak jak wyszlo choc fakt ze moglem zaokraglic ale w dol czy w gore juz by bylo niezgodne z moimi obliczeniami ... grin

S
member
member
S Offline
Zielona Góra-Gorzów +8
Leszno-Wrocław +14
Gdańsk-Bydgoszcz +6
Toruń-Częstochowa +6
myśle że reszta użytkownikow też wstawi typy na jutro ,ciekawe kto w chociaz w jednym meczu postawi na gości

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Toruniu Częstochowa nie zdobędzie 40 punkcików .
2 zawodników to zdecydowanie za mało na nowy dla zawodników gosci tor .
52-38
Mam też zdanie że Bydgoszczanie ograją dziś Lotos na wyjeździe . Swoje dziś zrobi Tomek Chrzanowski który zna Gdański tor
44-46

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Emil wczoraj wycofal sie po 3ech biegach turnieju w Gnieznie, nie wiem na ile powazny okazal sie jego uraz jednak z typowaniem meczu w Gdansku jeszcze bym sie wstrzymal.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy z Emilem czy bez, Bydgoszcz nie powącha zwycięstwa w Gdansku smile
dali sobie rade z Lesznem Gdanszczanie, to czego Bydgoszcz ma u nich szukać tongue odpowiedz: braku kompromitacji tongue
Jak im sie to uda powinni byc szczesliwi moim zdaniem cool

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by grajus87
Mam też zdanie że Bydgoszczanie ograją dziś Lotos na wyjeździe . Swoje dziś zrobi Tomek Chrzanowski który zna Gdański tor
44-46
co z tego ze chrzan zna tor jak zamiast motorow ma "osiolki " na ktorych pkty moze zdobywac w lidze niemieckiej czeskiej a nie w ekstralidze cool

addict
addict
a co Panowie myslicie o typie ?
R.Sullivan-N.Pedersen H(1,5-0) KL 2.20. Nicki pierwszy raz na tym torze hc po stronie Ryana plus ładny kurs.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by rudyfcb
a co Panowie myslicie o typie ?
R.Sullivan-N.Pedersen H(1,5-0) KL 2.20. Nicki pierwszy raz na tym torze hc po stronie Ryana plus ładny kurs.
sulivan jedzie w parze z miedzinskim ktory jest w rewelacyjnej formie i on moze odbierac mu pkty a nickiemu ten nowy tor moze klopot sprawic tylko w jego 1 biegu pozniej raczej juz niepowinien miec klopotow smile

addict
addict
dzięki za info żużel to nie moja dyscyplina a szukam czegoś do Gdańskaz hc:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja na dziś widzę 2 ciekawe pozycje:

1. Unibax (-6) @ 2.00 bet365 smile
niesamowicie silna drużyna u siebie, mozna powiedzieć że razem z Lesznem są 2 drużyny które posiadają składy bez większych luk wink
We Włókniarzu Nicki, Hancock i Lee to za mało na Toruń u siebie, w innych serwisach takie handi najczesciej za 1.8 mozna juz znależć cool

2. Grzegorz Walasek (-1) vs. Matej Zagar smile
Grzesio na swoim torze "chodzi" wink biegi ma według mnie rozpisane korzystniej od Mateja smile
ZKZ odwieczni rywale Gorzowa, beda chcieli za wszelka cenę sprawić lanie gościom cool
Bez wyraźnej pomocy Walaska może to okazać sie niewykonalne..

Torun i Grzesio!! boks

Pozdrawiam wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ad.2 @ 1.83 wink zapomniałem dodać cool

old hand
old hand
a ja zaproponuje takie AKO z Tobetu: Falubaz + Unia + Apator @1,83 smile Uważam, że tylko jakaś sporego kalibru niespodzianka może zniszyć taki plan smile

old hand
old hand
Unia(-16)- Sparta 1@1,1,83 promo, Wrocek nie ma raczej szans zdobyć więcej jak 35 pkt, ewentualnie drobna asekuracja na +16@15

S
member
member
S Offline
Do pierwszego meczu pozostało już tylko półtorej godziny, dlatego pozwolę sobie na przemyślenia odnośnie dzisiejszej kolejki Ekstraligi.
Gdańsk - Bydgoszcz. Gospodarze podbudowani wygraną z Lesznem, zechcą powtórzyć to samo z Polonią. Moim zdaniem uczynią to w granicach do 10 oczek. Niepewna forma fizyczna Sajfutdinowa też może mieć wpływ na końcowy wynik. Powyżej koledzy piszą nt. Chrzanowskiego. Cóz z tego że zna ten tor. Obecni zawodnicy gdańskiej drużyny znają go nie gorzej, rzekł bym, że nawet lepiej, a Skóra w parze z Chrzanowskim (+0,5) z Tobetu jest w sam raz do grania.
Leszno - Wrocław
Byki po ostatniej wpadce zechcą się udanie zrewanżować, przede wszystakim swoim kibicom. Przeciwnik jak w sam raz na wysokie zwycięstwo w granicach 20 pkt. Poza Crumpem nie widzę u gości ridera, który mógłby odbierać miejscowym punkty.
Zielona Góra - Gorzów
Gospodarze mają patent na rywala zza miedzy. W ubiegłym roku wygrali nawet na obiekcie Stali. Gollob bez ikry, słabsza juniorka. Miejscowi wygrają do 10 pkt.
Toruń - Częstochowa
Dzisiaj czeka gospodarzy rzeczywisty sprawdzien, bo do grodu Kopernika zawita duet Pedersen - Hancock, który w razie sześciu startów jest w stanie uzbierać nawet ponad 30 pkt. Richardson i pozostali też mogą coś dorzucić i moim zdaniem emocje będą do samego końca. Może i Unibax wygra, ale na pewno bardzo skromnie. Najwyższy hc 7,5 na przyjezdnych znalazłem w Toto
Moje typy w róznych konfiguracjach grałem w oparciu o powyższe przemyślenia. Zarówno w Millenium, Totomiksie, jak i Tobecie m.in.
Gollob under 11,5
Hampel over 11,5
Kasprzak - Nicholls(+3,5) 1
Sullivan +1,5 - Pedersen 2
Hancock over 11,5
Leszno - Wrocław (+16,5) 1
Protasiewicz - Gollob 1
Miedziński (+1,5) - Hancock 2
Hampel - Jędrzejak (+3,5) 1
Gdańsk - Bydgoszcz (+8) 1

V
veteran
veteran
V Offline
Czy z tym biciem bydgoszczan w Gdańsku to aby nie wszystko zależne od kiepskiej dyspozycji fizycznej Emila? A jeśli pojedzie na swoim normalnym poziomie? 8-10 pkt to spore handy...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pogromca_(z)buków
Czy z tym biciem bydgoszczan w Gdańsku to aby nie wszystko zależne od kiepskiej dyspozycji fizycznej Emila? A jeśli pojedzie na swoim normalnym poziomie? 8-10 pkt to spore handy...

Co to znaczy dla Ciebie na normalnym poziomie Emil w Gdansku, hm? wink
Napisz mi kto tam ma zdobywac punkty oprocz niego i Jonssona cool
Jak widzisz Bydgoszcz radzącą sobie z 8 punktowym handi skoro Leszno dostalo w Gdansku 49:41 , hm? wink grin

Zastanawiam sie nad tym wszytskim i nie widze innego rozwiazania jak pewny win gospodarzy cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zdecydowałem sie zagrać kolejne 2 pozycje:

1. Leszno (-16) @ 1.83 bet365
Leszno podraznione ostatnia wtopą na wybrzeżu będzie chciało sie odgryżc i niewątpliwie to zrobią. Ofiara został Wrocław grin
Jedyną wątpliwością jest rozmiar porażki wrocławian, myśle że 16 punktowy hadnicap jest do przeszkoczenia jako, że sam Crumpy z nędznym ostatnio Nichollsem
nię będa w stanie obronić tego handicapu wink
a Leszno u siebie na torze jest bardzo silne smile boks

2. Gollob poniżej 12pkt @ 2.25 bet365
Tomek w lidze się nie popisuje, za torem w ZG nie przepada i nie zdziwię sie jak przegra na nim nawet z Zengota cool
Dla porównania kurs na ta pozycje w milenium wynosi 1,6 smile boks

Powodzenia, pozdrawiam!! wink

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by GreyTiger

To by dla mnie znaczyło Emila robiącego 13-14 punktów w 6 startach.
Kto jeszcze? Mam po prostu mniejsze od Ciebie przekonanie, że Davidsson i Lindbaeck będą tylko statystami.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by GreyTiger

Jak widzisz Bydgoszcz radzącą sobie z 8 punktowym handi skoro Leszno dostalo w Gdansku 49:41 , hm? wink grin

Zastanawiam sie nad tym wszytskim i nie widze innego rozwiazania jak pewny win gospodarzy cool

Slaby Gorzow wygral w Gdansku, czemu Bydgoszcz ma tego nie zrobic ? Oczywiscie mecz za chwile, wiec postawic (oprocz live bettingu) nie mozna. Ja mimo wszystko sklanialbym sie ku handi +8,5 dla gosci. Jezeli Lindbaeck,Chrzan i Davidsson zrobia 18pkt, to bedzie ciekawie.

Strona 8 z 18 1 2 6 7 8 9 10 17 18

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, alfa, 11kera11, burbon), 4,028 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,841,148
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026