|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
trudno powiedzieć , ale możliwe że jest pęknięty lub zdarty lakier
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bierz ta druga almere, od razu zrob "mobilki ogólna próba radia, jak mnie słychać i gdzie? "
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Wczoraj widziałem piękną limuzynkę marki Rover, białe bydgoskie tablice i konsternacja.......kierownica po prawej stronie !!! Przegapiłem coś w naszym prawie samochodowym ??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Poprostu gostek nie zrobił przekładki po sprowadzeniu auta z UK...
|
|
|
|
|
|
|
Poprostu gostek nie zrobił przekładki po sprowadzeniu auta z UK... jasne i zarejestrowal Mu auto w angielskiej wersji......bez jaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A dlaczego mieliby mu nie zarejestrować? Może ma na niego papiery na "pojazd specjalny"...
|
|
|
|
|
|
|
A dlaczego mieliby mu nie zarejestrować? Może ma na niego papiery na "pojazd specjalny"... o ile pamiętam to tylko auta zabytkowe i kolekcjonerskie mozna tak zarejestrować a to na takie nie wyglądało ale może ma taki papier.......ps. bo takie jest prawo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...i właśnie pojazdy specjalne.
|
|
|
|
|
|
|
...i właśnie pojazdy specjalne. nie wiesz chyba o czym mówisz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio bylo skierowane pismo do Trybunalu europejskiego w sprawie rejestracjii aut z kiernica po lewej, ale czy juz zapadly jakies decyzje ?? Jesli wprowadza mozliwosc rejstracji takich aut to moze lepiej jakby wprowadzili ruch lewostronny ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ja ostatnio tez widzialem pare lewusów. ciekawe, moze jezdza po prostu an dzika albo jeszcze nie zdazyli przekladki zrobic. wujek jak przyjechal takim lewym subaru i troche z nim jezdzilem to masakra  pewnie bym krawezniki zaliczal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
klik [ otomoto.pl] czy bagaznik jest otwarty czy tak slabo go "sklepali" (4 fotka) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiesz chyba o czym mówisz. Jeżeli pojazdy typu sprzątacz ulic (nie wiem jak to się nazywa) można rejestrować jako pojazd specjalny z kierownicą z prawej strony to wydaje mi się, że wiem o czym mówię.
|
|
|
|
|
|
|
nie wiesz chyba o czym mówisz. Jeżeli pojazdy typu sprzątacz ulic (nie wiem jak to się nazywa) można rejestrować jako pojazd specjalny z kierownicą z prawej strony to wydaje mi się, że wiem o czym mówię. masz rację,tylko Ci się wydaje  ps. Ja jakoś nie mogę doszukać sie analogii pomiędzy pojazdem sprzątającym a limuzyną poza oczywiście kierownicą z prawej strony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli ma sie odpowiednie dojscie do stacji diagnostycznej to zarejestrowanie anglika bez przekladki jest mozliwe. ale to bardzo sliska sprawa, szczegolnie dla diagnosty, gdyz do niego policja zwroci sie w pierwszej kolejnosci w przypadku zatrzymania takiego auta. Wiaze sie to z utrata uprawnien wiec malo kto chce ryzykowac dla 1 auta. limuzyna na pewno nie jest tutaj zadnym wyjatkiem. na chwile obecna aut z UK z prawa kierownica rejestrowac nie mozna i nie zanosi sie na to zeby cos sie mialo zmienic. Ja smigam anglikiem i nie widze zadnej roznicy, nawet bardziej mi pasuje, wyprzedzanie tez na lajcie. Poza tym jest takze mozliwosc, a nawet obowiazek, zarejestrowania w UK polskiego auta z kier po lewej stronie - jesli auto jest pow 6 miesiecy na terenie UK.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ty masz auto zarejestrowane w PL czy nadal w UK? Jak to wyglada? jesli w UK to ubezpieczenie płacisz tam?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ty masz auto zarejestrowane w PL czy nadal w UK? Jak to wyglada? jesli w UK to ubezpieczenie płacisz tam? zarejestrowane w UK, ubezpieczenie w PZU.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Witam Ostatnio glosno jest o przymiarkach polskiego rzadu (  ) do podatku ekologicznego... Jak myslicie, istnieje prawdopodobienstwo, ze cos takiego przejdzie? a jesli tak to czy bedzie mialo wplyw na ceny samochodow ok.10 letnich?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ty masz auto zarejestrowane w PL czy nadal w UK? Jak to wyglada? jesli w UK to ubezpieczenie płacisz tam? zarejestrowane w UK, ubezpieczenie w PZU. nie wiedziałem ze tak mozna. Chciałem sobie kupić autko z UK i jeździć takim. Jutro jak możesz odbierz PM będę miał kilka pytań. Jak wstane to na strugam ci PM-kę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lucart nic nie dostalem poki co
|
|