|
|
journeyman
|
|
journeyman
Kto da mi pewne typy na 13 lub 14 luty, ponieważ zostało mi tylko 14$ Dzięki
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
CZESC TO ZNOWU JA. PO WPISANIU STAWKI WYSKAKUJE MI COS TAKIEGO An invalid amount for the wager was entered.
Please press the continue button, then enter a numeric amount such as "5" or "5.50". cO MAM wpisac i czy wogole cos wpisywac
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ciacho Tlumacze doslownie- "Zostala wprowadzona nieprawidlowa kwota dla obstawienia zakladu,prosze nacisnij "Continue Button",nastepnie wprowadz w formie numerycznej kwote np."5"lub"5.50" Prawdopodobnie utworzyles zaklad gdzie podana przez Ciebie kwota jest za niska aby obstawic ten zaklad,badz tez wpisana przez ciebie kwota jest niepoprawna.Trudno mi odpowiedziec jednoznacznie na Twoje pytanie,gdyz nie wiem w jakiej formie dokonywales zakladu,mam nadzieje ze tlumaczenie pomoze Ci wyjsc z klopotu,powodzenia ![[Linked Image]](https://www.mecz.pl/ubb/smile.gif)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Albo piszesz przecinek np. 5,50 zamiast 5.50 i nie chce Ci tego przyjąć.
|
|
|
|
|
|
|
Możecie mi powiedzieć co to jest "pk" przy kursach
Dzięki
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
czesc Woczraj sie zapisalem do gcsports i postawilem 3 mecze Houston, lakersów oraz Nowy York. Postawiłem 20 dolarów i wygrałem 23 i teraz mam na koncie 48 dolców. Jest jeden problem, jak bym chcial kiedys wygrywajac wiecej wybrac pieniadze, gdyz 18 lat koncze dopiero w kwietniu, czy oni sie mogą kapnąć np w maju ze grajac pierwszy raz nie bylem pelnoletni???
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Cytrus na 14 marca pusc cobie Charlotte - vancouver i san antonio minnesotta oczywiscie na gospodarzy.
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
JESZCZE JEDNO PYTANKO. Czy jak z mojego komputera jestem zapisany ja, to czy moj brat bedzie mogl rowniez sie zapisac czy nie z tego kompa???
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Denis, "pk" oznacza "pick." W koszu jeśli chodzi o handicap to wynosi on zero.
W innym przypadku, jeśli masz kurs 1.85 pick to oznacza to, że obie strony są po 1.85.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bajbus. Nie przejmuj sie swoim wiekiem,watpie aby sprawdzali dokladnie date urodzenia,a jezeli nawet to tylko rok,a wedlug Twojej daty urodzenia jestes teraz pelnoletni(dotyczy to Polski,gdyz w USA w zaleznosci od stanu w jakim jestes,rozny jest tzw."wiek dorosly").Poza tym jezeli ewentualnie wygrasz pieniazki,musisz poczekac 90 dni zanim je wyplacisz,proponuje uwaznie przeczytac pierwszy post w tym temacie.Jezeli ze swojego komputera zapisze sie Twoj brat,stracisz swoje konto(przeczytaj 1 post w tym temacie).
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Bogge, dzieki. I wlsanie czytalem pierwsza i chcialem sie dowiedziec czy mozna kilka kont , a juz mialem plany na wszystkich kolegow zalozyc konta ![[Linked Image]](https://www.mecz.pl/ubb/smile.gif)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wpisalem Leakersow za -300 , stawka 10 Usd i ciagle to się pojawia. POMOCY , no kurde.
|
|
|
|
|
|
|
Ciacho, kurs -300 oznacza że musisz postawić 30 USD aby wygrać 10 USD. U nich minimalna stawka to taka, aby wygrana była co najmniej 10 USD.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Oryginalnie wysłał uQ$: Ciacho, kurs -300 oznacza że musisz postawić 30 USD aby wygrać 10 USD. U nich minimalna stawka to taka, aby wygrana była co najmniej 10 USD. dzieki uQ$ nareszczie zajarzylem. a po za tym dzieki za wczesniejsze info od SeBas, Bogge i od pozostalych ktorzy pomagali
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Cześć. Chciałem się dowiedzieć czy można sprawdzić mecze, które obstawiłem , dlatego że zapomniałem co i za ile postawiłem? Dzięki za pomoc .
|
|
|
|
|
|
|
Mecze które obstawiałeś możesz sprawdzić klikając na ACCOUNT INFO. Masz to u góry ekranu pomiędzy innymi odnoścnikami w drugiej lini, drugie od lewej. Tam podane masz ostatnie 14 dni typowań. Jakbyś nie znalazł to masz link: http://www.gcsports.com/AlTransactions.asp musisz być jednak zalogowany. Gdy już się zalogujesz wpisz ten link w adres internetowy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka