normalką jest spanie na takich "łożkach", które podobną mogą utrzynać nawet do trzech ton i są bardzo bezpieczne.
Pod warunkiem, że ktoś nie ma nawyku przewracania się na drugi bok
Bzyku możesz mieć nawyk przewracania się. To nic nie da. caly czas jesteś w tak zwanej uprzęży przypięty co punktu asekuracyjnego na ścianie. nie spadniesz przez sen. nie da rady.
Ta, jeszcze tylko trzeba nie bać się zasnąć =]
po calym dniu wysilku fizycznego na scianie zasniesz w kazdej pozycji i wszedzie
Napisała dziś do mnie wróżka Elwira na gadulcu , rzekomo posiada klucz do wiedzy tajemnej >>>przynajmniej tak miała w opisie więc jak chcecie jakieś pewniaczki to śmiało uderzajcie do niej
jak wam obstawka nie idzie to może karta się odwróci...:D
Święta w rodzinie Nadalów. Przychodzi czas otwierania prezentów. Rafael sięga pod choinkę, zagląda do pudełka i mówi ze zrezygnowaniem "kurde znowu stringi".
Andy Roddick żali się żonie : - Kochanie koledzy się ze mnie śmieją, że jestem drwalem serwisowym ! - Eee przecież wiesz, że to nie prawda. No ale nie zawracaj mi teraz głowy tylko weź rakietę i narąb trochę drewna do kominka.
Rozmowa Mirki Federer z Dinarą Safiną. - Słuchaj mój mąż ostatnio dziwnie się zachowuje. Nawet w domu wydaje mu się, że jest na korcie. - Biega z rakietą po sypialni ? - Gorzej. Ostatnio jak przypalił patelnię to rozwalił ją o kafelki. - Eee mój brat Marat robi tak cały czas. - Ale to jeszcze nic. Jak ostatnio był u nas ksiądz na kolędzie to Roger nie podał mu ręki na pożegnanie, a wcześniej rzucił za siebie kadzidłem i ministranci musieli po nim sprzątać. - No to nieźle mu odbija od tych porażek. Dobra Mirka ja lecę po odżywki i na siłownie. Pozdrów Rogera.
Rozmowa Isi z Papą Radwańskim : - Tato słuchaj dostałam jedynkę z matematyki, jutro jest poprawka, a ja nic nie umiem. I co ja teraz zrobie ?! - nic się nie martw córeczko. Zadzwonie do twojej wychowawczyni i zgłoszę medicala
Napisała dziś do mnie wróżka Elwira na gadulcu , rzekomo posiada klucz do wiedzy tajemnej >>>przynajmniej tak miała w opisie więc jak chcecie jakieś pewniaczki to śmiało uderzajcie do niej
jak wam obstawka nie idzie to może karta się odwróci...:D