|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to bylo o Amsterdamie  tak zdarza mi sie podejsc do normalnych, chociaz normalna znalezc na imprezie to jest raczej niewykonalne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaz normalna znalezc na imprezie to jest raczej niewykonalne  zgadza sie, choc sa wyjatki, sa lepsze i gorsze kluby. To jak, poderwałeś jakąś dziwkę tam? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja jestem na przykład nieśmiały a po pijaku podbije do każdej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja jak ide na impreze nigdy do panienek nie zagaduje.... jestem z tych ktorzy czekaja az sama panienka podejdzie... lub sie chociaz usmiechnie.... da jakis znak...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zalezy od mojego podejscia w danym dniu czasem mam takiego moralniaka z powodu nie podbicia do laski z takiego glupiego powodu jak alkohol za duzo wypije i nie chce mi sie wogole podbic chociaz laska daje "sygnaly" :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja jestem na przykład nieśmiały a po pijaku podbije do każdej  dokladnie jak ja, alkohol zbliza ludzi 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
a ja jak ide na impreze nigdy do panienek nie zagaduje.... jestem z tych ktorzy czekaja az sama panienka podejdzie... lub sie chociaz usmiechnie.... da jakis znak... i jak na tym wychodzisz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ja mam podobnie jak Klakier, tez zalezy jak sie czuje danego dnia, jak imprezka, czy nie wypije za bardzo... a i moralniak sie pojawia, ze sie nie podeszlo, ze sie nie sprobowalo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nagrajcie się na dyktafon jak gadacie z kimś po pijaku, a potem posłuchajcie jak będziecie już trzeźwi i zobaczycie czy alkohol rzeczywiście tak bardzo pomaga w podrywie  Ja tam nie chodzę na imprezy aby coś wyrwać, dlatego lubię iść ze znajomymi, a jako że podobno jestem dobrym tancerzem i inne dziewczyny to widzą... to jakoś się kręci  Ale i tak uważam, że nie ma złotego środka, albo sie potrafi zainteresować kogoś swoja osobą, albo nie ...no chyba, że jesteś zabójczo przystojny lub masz dużo kasy, to zawsze kogoś znajdziesz, z kim niekoniecznie będziesz miał o czym pogadać, ale od każdej reguły znajdzie się wyjątek 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nagrajcie się na dyktafon jak gadacie z kimś po pijaku, a potem posłuchajcie jak będziecie już trzeźwi i zobaczycie czy alkohol rzeczywiście tak bardzo pomaga w podrywie  Jest w tym troche prawdy. Szczególnie jeśli pod wpływem %% podbijamy do dziewczyny która pod wpływem %% nie jest...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja jak ide na impreze nigdy do panienek nie zagaduje.... jestem z tych ktorzy czekaja az sama panienka podejdzie... lub sie chociaz usmiechnie.... da jakis znak... i jak na tym wychodzisz ? Jak zabłocki na mydle 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Ja jestem na przykład nieśmiały a po pijaku podbije do każdej  dokladnie jak ja, alkohol zbliza ludzi  vodka connection people
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nagrajcie się na dyktafon jak gadacie z kimś po pijaku, a potem posłuchajcie jak będziecie już trzeźwi i zobaczycie czy alkohol rzeczywiście tak bardzo pomaga w podrywie  Jest w tym troche prawdy. Szczególnie jeśli pod wpływem %% podbijamy do dziewczyny która pod wpływem %% nie jest... to zalezy jeszcze ile wypilismy. Jak ktos trzasnie sobie 0,25 to mysle ze nie ma problemu z plataniem jezyka, gorzej jak podbijesz do laski po pol litra i jestes przekonany ze tak dobrze Ci idzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie i muppetowi w Sopocie na OPO podbijanie do panien na plaży po alkoholu lekko nie wyszło. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Gdzie ciśniesz Adaś? Tak z ciekawości pytam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
do NRD ide, a co Ty z Torunia?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ojjj Adaś... coś mało jarzący jesteś  Szkoda, że Kredens zamknięty. Jak tam Teoria? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Teorie mial Gvizdek nie ja  ludzi nie poznajesz  a co do lachonow, to jak wroce mam zamiar przejechac sie na umk i troche pobuszowac po korytarzach udajac przyszlego studenta i pytajac studentki o wrazenia 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wszystko zależy czego się szuka ;D
można od czasu do czasu (z braku laku) pójść na świnie ćwiczebne (takie też są potrzebne na tym świecie) ;D
mi szkoda mojego czasu na kogoś skoro wiem, że na dłuższą metę nic z tego nie będzie...
lachony vel. świnie ćwiczebne - są dobre na jeden raz... ;D
pozdrawiam i życzę szczęścia podczas polowania
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|