Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja chyba wezmę się po godzinach za pisanie takich prac - jedna praca na tydzień, a 3 koła miesięcznie piechotą nie chodzą laugh

Bonus: Unibet
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Nie wiem, nie znam klienta. Jakiś znajomy znajomej.

Wiem, że uczelnia to ... laugh

No trudno jego głupota, mój zarobek - szczególnie że temat wypasiony.

member
member
Originally Posted by micha$
Originally Posted by wrobel_9
Potrzebuje pomocy w sprawie kodekow! Nie moge odpalic plikow .wmv!?! Po przeinstalowaniu systemu na Viste i zainstalowaniu tej samej paczki kodekow (K-Lite Codec Pack 4.9.0 Full), nie moge ich odpalic ani w allplayerze, ani media player classic, ani windows media player?!?!?
http://www.cdrinfo.pl/download/7242002952

micha$ problem w tym, ze te kodeki tez znalazlem i probowalem je juz instalowac i razem z kaza i osobno po wywaleniu wszystkich i dalej nic! Z reszta vista codec pack nie ma rmvb!?! Moze jakies inne sugestie?

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
potrzebuje porady dotyczacej zakupu radia do auta. moze ktos mial ostatno taki dylemat i cosik bardziej jest obczajony:) po odwiedzeniu paru sklepow i poszperaniu w necie stwierdzilem, ze potrzebuje radia z AUX i portem usb:) i bardzo wazny jest wyglad. stwierdzilem tez ze sie nie bede szarpal na duze wydatki z nim zwiazane. wybralem cos takiego:

lg lac-6900
http://www.ceneo.pl/2341397

pioneer deh-2100ub
http://www.ceneo.pl/1951973

Sony CDX-GT430
http://www.ceneo.pl/2106797

sa to niskiej klasy radia ale wydaje mi sie ze co do opcji vs. cena sa OK. moze zna ktos jakies podobne modele?? widzialem te radia w sklepie. osobiscie najbardziej podobal mi sie pioneer i lg. chociaz teraz wydaje mi sie ze lg ma za duzo swiatelek:)jest ktos w stanie je ocenic i moze doradzic...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Sony jesli sie nie myle od lat ma tak produkowane radia, ze przewijanie utworu to udreka. Trzymasz i trzymasz, a on przewija co 3 sekundy i to powoli, przewiniecie 10 sekund piosenki zajmie Ci jakies 2-3 sekundy ;]
Lg faktycznie jakies takie kolorowe tandetne.
Dlatego ja bym bral pioneera, ladny i solidny sprzet.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak sie nazywa ta opcja ze na wyswietlaczu leci np tytul utworu nazwa radio itp??

te pioneery to dobre??

Profesor
Profesor
RDS smile

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Chciałbym kupić komputer (jednostkę centralną) bez monitora i głośników, gdzie najtaniej Waszym zdaniem? Patrze po allegro na takie zestawy i jest całkiem w miarę, ale może znacie jakieś tańsze miejsca.?

oki Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
nie wiem jakie przedzialy cenowe Cie interesuja ale ja korzystalem ze strony www.overclockers.co.uk [overclockers.co.uk]
masz mozliwosc modyfikacji sprzetu jaki wybierzesz...wydaje mi sie ze poza UK tez wysylaja

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzieki Stoin piwo

nieuk ze mnie smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Witam!
Miał ktoś do czynienia z klinikami ortopedycznymi w Polsce. Gdzie najlepiej zdecydować się na rekonstrukcje wiązadeł w kolanie - może ktoś coś polecić , swoje doświadczenia itd. Przeglądam różne strony i głupieję - najlpeiej gdzieś na południu Polski ale to już drugorzędna sprawa. Pzdr

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by oki83
nie wiem jakie przedzialy cenowe Cie interesuja ale ja korzystalem ze strony www.overclockers.co.uk [overclockers.co.uk]
masz mozliwosc modyfikacji sprzetu jaki wybierzesz...wydaje mi sie ze poza UK tez wysylaja

dzięki, ale jednak ceny po przeliczeniu takie same jak u nas.
Chyba, że ktoś ma coś polskiego :>

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by sebkos
Witam!
Miał ktoś do czynienia z klinikami ortopedycznymi w Polsce. Gdzie najlepiej zdecydować się na rekonstrukcje wiązadeł w kolanie - może ktoś coś polecić , swoje doświadczenia itd. Przeglądam różne strony i głupieję - najlpeiej gdzieś na południu Polski ale to już drugorzędna sprawa. Pzdr

Piekary Śląśkie mają bardzo dobrą opinię. Sęk w tym że wszyscy o tym wiedzą wiec raczje nie można się tam dostać tak od kopa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bebok
Witam!

Piekary Śląśkie mają bardzo dobrą opinię. Sęk w tym że wszyscy o tym wiedzą wiec raczje nie można się tam dostać tak od kopa.

koledze powiedzieli termin ROK ale zrobia do porzadku i bedize potem biegal

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam!

Tak jak pisza koledzy - w Piekarach jedna z lepszych klilnik. Jednak kolega w zeszlym miesiacu miala robina artroskopie we Wroclawiu i wyszlo, ze ma uszkodzone wiazadla i czeka go rekonstrukcja - mowil, ze najprawdopodobniej rowniez we Wroclawiu lub w Glucholazach.

wieczny student
wieczny student
Ja miałem w CMC u Śmigielskiego w Warszawie. Polecam jeśli chcesz prywatnie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam troche glupie wink pytanie, czy ktos mial stycznosc z agentami nieruchomosci ? jesli tak to czy ich ubior to zawsze np. garnitur i koszula czy zdarza sie tez, ze sa na "sportowo" ubrani, oczywiscie nie dresy i adidasy wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam!

Z mojego doświadczenia polecam Amerykę (potem będziesz mógł mówić, że pojechałeś do Ameryki się leczyć), to jest pod Olsztynem, taka mała miejscowość aby nie powiedzieć wieś, Otwock, no i oczywiście Piekary, ale to już ktoś wspomniał smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by podstawek87
Ja miałem w CMC u Śmigielskiego w Warszawie. Polecam jeśli chcesz prywatnie

jaki koszt mniej więcej i co z rehabilitacją też tam?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
I jeszcze jedno - kto słyszał o klinice Sport-klinika w Żorach? Ewentulanie jaieś opinie

Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Szuman, $-man, rafal08, Akhu, alfa, Lukasz111, burbon, Sensei, JelineK), 2,688 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,694
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025