więcej z mojej 10 letniej klawiatury nie wyciśnie się, te ekstremalne wyniki wyżej to pewnie wyrobiliście na laptopie albo klawiaturze z płaskimi przyciskami
http://sport.onet.pl/0,1272981,1992318,wiadomosc.html "Nadal od porażki w czwartej rundzie French Open ze Szwedem Robinem Soederlingiem głównie się leczy. Przyleciał co prawda do Londynu, ale dopiero w czwartek po raz pierwszy zagra na trawie - na kortach Hurlingham Clubu zmierzy się w pokazowym spotkaniu z Australijczykiem Lleytonem Hewittem. Na piątek zaplanowany jest jego mecz ze Szwajcarem Stanislawem Wawrinką i wtedy ostatecznie zdecyduje, czy wystąpi w Wimbledonie." Chyba obstawie ze Rafa wygra Wimbledon
yyy a dlaczego ja wstawiłem kawałek tego artykułu do tego tematu? rozchodzi sie o to ze te pismaki z onetu wstawili nieaktualny artukuł na strone głowną
Siema, poszukuję zdjęcia robotników, którzy stojąc dookoła siebie nad jednym z nich (który coś kopał) byli podpisani jako menadżer, kierownik, specjalista, etc.
Samolot stoi na pasie startowym. Wszyscy pasażerowie gotowi, ale maszyna nadal nie startuje. Zniecierpliwieni ludzie nerwowo spoglądają na zegarki. Jeszcze chwila, a samolot będzie opóźniony... Stewardessa uspokaja pasażerów, mówiąc, że samolot nie startuje, gdyż jeszcze nie ma pilotów. Wreszcie po 10 minutach pasażerowie wyglądają i widza dwóch pilotów idących z laskami dla niewidomych.. Wsiadają oni do samolotu, stewardesa pomaga niewidomym pilotom zająć miejsca w kokpicie, silniki nabierają mocy. Samolot powoli kołuje na koniec pasa startowego, przystaje i rozpoczyna się procedura startu. Samolot porusza się coraz szybciej po pasie startowym, beton z coraz większą szybkością przemywa się przed oczami pasażerów, ale samolot jakoś się nie odrywa od ziemi. Pasażerowie widza już zbliżający się koniec pasa i pasażerowie nie wytrzymują, i krzyczą: aaaaaaaAAAAAAhhhhHHAHH! I w tym momencie samolot wzbija się w gorę. Pierwszy pilot mówi do drugiego: - Jasna dupa Krzysiek!!! Jak kiedyś nie krzykną to się zabijemy ..