|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Hmm ja nie byłem na zlocie a nie widze powodu do bana moze do ostrzezenia ewntualnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu ewentualnie? albo mozna klnac albo nie, proste tu nie ma zadnej filozofii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dostalem ostrzezenie za lekkie przeklenstwo i to nie uzyte aby kogos obrazic wiec nad czym tu sie zastanawiac
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie interesuje mnie za co ty dostałes i co tez dostałes kazdy moderator ma prawo do wlasnej oceny sytuacji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli norma, znow koleszka uratowany 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Trzeba było pojechać na zlot i sie ustawić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tutaj też płaczesz?  Jeszcze jakbyś wskazał, gdzie Ciebie personalnie obraziłem, byłbym wdzięczny, misiu pluszowy. I nie bredź na drugi raz, że ktoś był skazany za ustawianie meczów, skoro nie był. Adieu.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
czyli norma, znow koleszka uratowany  puknij sie chłopie w głowe, tak cie mgr obraził ? ja nie moge ... troche luzu panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Senyszyn ale po co sie produkujesz? Nie od dzis wiadomo ze niektorzy userzy wafluja sie z niektorymi modami w wyniku czego na forum jest pare "swietych krow" ktorym mozna wiecej.
Odpusc
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
jak juz szanowny Pan Mod usuwa posty (Mój tez zniknął)to proszę usunąc wszystkie nie ma temat bo sorry ale jedzie obciachem i kolesiostwem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie jest temat KaweXa z PP Panowie? !! Ogłoszenie !!
Zapraszam do archiwum, które jest na samym dole strony. Znajdziecie tam dokładne statystyki kazdego miesiaca. Pare osób pisało w sprawie dostawania kuponów na komórke poprzez sms. Usługa taka kosztuje 50 zł / miesiąc, kupon bedzie podawany 2-3 min po zagraniu przeze mnie (trochę wcześniej niż na stronie). Jeżeli bedzie ktoś zainteresowany zapraszam do działu Contact i zgłoszeniu chęci wykupienia usługi. No istalo sie jak przewidywalem. Typ żada oplaty za typy, niby usluga sms, ale pewnie kto nie wykupi zobaczy kupon tuz przed rozpoczeciem spotkania. Uczy sie chlopak od kolegi vendetty Brawo @Experto za usuniecie tematu i ban dla tego osobnika, z pewnoscia swoja obecnoscią tutaj chcial nabić kilku naiwniakow w butelke...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LoL przecież on średnio raz na kwartał bankrutował i usuwał statystyki ze strony 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
(a)domaitis nie będę się czepiał ale to ja pierwszy zdemaskowałem tego pseudo typera. Wpisując się w temat i informując wszystkich aby nie traktowali to dziecko neostrady poważnie. Temat modzi usunęli i dali bana. Baqu już napisał, że co kwartał bankrut i statsy kasowane. Dodam tylko, że osobnika kojarzę tak samo jak Vendette od kilku lat. I obaj robią dokładnie to samo. Oszuści jakich pełno. A komentarze na tym forum ludzi pozytywne mnie śmieszą. Bo wypowiadają się ludzie którzy mają na tamtym psudo forum konta i są dobrymi znajomymi. Tworząc własne kółko wzajemnej adoracji. To przy okazji można Ciebie zbanować za multikonto. Bo już 2-3 lata temu dostałeś za spam. Jak dobijesz do 200 postów to też pewnie będziesz spamował tym samym syfem co kiedyś na PW (choć wtedy spamołaeś inaczej).  Jak widać syfu na PW nie wysyłał bo czujnie moderatorzy zadbali o wyrwanie chwasta. Dlatego  dla dwóch najlepszych modów forum--> experto i rafał08(a)domaitis  za trzeźwy umysł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prawie 2 miesiące temu prosiłem o zamknęcie dwóch tematów, dzisiaj robie to ponownie... wiem, że forum podupada, ale może niektórzy moderatorzy znajdą czas kliknąć dwa razy myszką. proszę również o zamknięcie tematu: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3157075pozdr, 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Baqu daj już spokój z tym zamykaniem tematów i tak nic nie zmienisz. Jakiś czas temu napisałem do czerwonego PM aby trochę pomyślał nad tym co dzieje się na forum i dał szanse innym. Oczywiście odpowiedzi nie dostałem do dzisiaj. Prawda jest taka że większość moderatorów z SP już nawet tu nie zagląda. Logan, Prem, Riva - po co są moderatorami ? chyba ciężko nam będzie na to pytanie odpowiedzieć. Aby przywrócili mi temat do PP prosiłem praktycznie wszędzie. Do dzisiaj nie ma reakcji  Nie ma co się dziwić że w nie których działach, głownie SP wspólnota mecz.pl zanika. Nie którzy mówią co dają moderatorzy skoro ludzie nie chcą pisać. Ale warto zwrócić uwagę na Kort Tenisowy tam od kilku lat działa Goget i Fro. Efekty chyba są widoczne. Jest porządek, tematy są zamykane na bieżąco, a i ludzie piszą w miarę dużo jak na obecny poziom forum. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Można pozamiatać Panowie w temacie konkursów Tobet PlayOff? Proszę się zająć tym co tam się dzieje. Rozumiem, że Majner może być zajęty, więc proponuję wyznaczyć mu kogoś do pomocy, a na razie posprzątać tam. Z góry dziękuję i pozdrawiam szanowne grono Modów 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jest jak jest..
Od niektórych to nie zależy.
a zresztą, ja sie juz na ten temat ie wypowiadam.
Pozdro.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|