Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 22 z 25 1 2 20 21 22 23 24 25
S
member
member
S Offline
dzięki buszmen w naszej lidze o zastępstwie zawodnika wiemy wczesniej od komisarza chce wiedzieć jak odbywa sie to w Anglii i tylko tyle,a Kennetha chciałem grac bo przegladałem jego wczesniejsze mecze u siebie,i niestety jego wyniki nie powaliły mnie na kolana .pzdr.

Bonus: Unibet
M
veteran
veteran
M Offline
Czym bardziej zaglebiam sie w ten mecz to dochodze do coraz dziwniejszych wnioskow. Przedewszystkim zastanawiam sie ile pkt. zdobedzie trio Sitera,Wells i Ksiezak. W 4 biegach pojada razem w parze i 4 pkt maja z urzedu. Zdaje sie ze walke moga nawiazac jedynie z Vissingiem i Bagierem reszta chyba poza ich zasiegiem. bedzie to 9 jakby indywidualnych pojedynkow miedzy "trio" a dunska para. Gospodarzom daje ok 20% szans w tych pojedynkach co powinno dac im 2 pkt. Razem wiec moze uciulaja ich 6. Oznacza to ze Kennet, Nicholls i Bridger musza zdobyc 40 pkt razem aby Coventry wygralo. Zapewne dwaj z nich pojada 6 razy a jeden 5 razy. Daje to wyjsciowe 18+18+15=51. W zwiazku z tym ze 6 razy pojada miedzy soba wiec straca 6 pkt na partnerze z pary. tak naprwde wiec max to 45 pkt a to oznacza ze moga stracic tylko 5 pkt na rzecz przeciwnika aby odniesc chociaz minimalne zwyciestwo. Sadze ze straca ich znacznie wiecej. Ward juz jechal raz w tym sezonie w barwach BA na torze Coventry i zaliczyl bardzo przyzwoity wystep pokonujac miedzy innymi 2 razy Kenneta. Bjerre cos tez uszczknie. Iversen ostatnio slaby ale moze chociaz 1 raz. Korneliussen i Hansen tez wsa w stanie pokonac kogos z w/w trojki gospodarzy. No i jeszcze taka uwaga w pierwszym meczu wygranym przez Coventry 44-39 gospodarze zaliczyli 7 wykluczen czy tez upadkow i to byli zawodnicy punktujacy. Goscie zas 4 razy i poza jednym przypadkiem Hansena pozostali byli w bardzo sabej formie. Tak wiec od wyokiego zwyciestwa Coventry doszedlem do wniosku ze mecz powinien byc zaciety a minimalnie wieksze sznase na win jednak daje gosciom.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
bjerre przeciez niejedzie tez juz jest w Motali gdzie jutro jedzie kwale do gp

R
old hand
old hand
R Offline
bjerre rr panowie

M
veteran
veteran
M Offline
Rzeczywiscie rozne skaldy dzis sie pojawiaja, ale r/rza Bjerre przesadzona. Mimo tego nadal podtrzymuje ze Pantery moga powalczyc o win.

V
veteran
veteran
V Offline
A czy przypadkiem Ward nie zaliczył dzwona w ostatnim spotkaniu King's Lynn? Na pewno nie dokończył tych zawodów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dziś zagrałem bez marginesów bo wynik tak naprawdę może byc różny
wziąłem -5 SB w triplu z POL (1.15) i Włochami (1.20)siatka - i trzeba skoczyć na TV - co z tego wyniknie zobaczymy
jak rezerwowi ujadą 8-10pkt (Sitra, Wels i Polaczek)nie powinno być źle

R
old hand
old hand
R Offline
ktoś rozgryzł co z tym bjerre? wg bukow,patrzac na kursy np w expekcie i -3,5 nicholsa z PUKiem wyglada na to ze w panterach rr niema czyli... ze bjerre chyba jest.zamotka ładna.Jesli bierre jest to ja sie skusze na tego kennetta 13,5 under

R
old hand
old hand
R Offline
Originally Posted by buszmen
nie graj tego undera i przestań pajacować. Moja dobra rada, jak nie chcesz być biedniejszy.

honorowo buszmen powinieneś koledze który jeśli nie zagrał underu kenneta zwrócić "wygraną" ;]
Temat żyje tez dzięki takim osobom jak speedway,dziwią mnie trochę takie wypowiedzi jak Twoja.

V
veteran
veteran
V Offline
...a jak na razie na overa to się nie zanosi

S
member
member
S Offline
4 pkt w czterech biegach dzięki buszmen kurs 2.20 poszedł sie ......ilośc twoich postów niestety nie przechodzi w jakość .pzdr.
Spróbuje odbić sobie na polskiej ekstraklasie lub jutro jeśli będa gdzies typy na półfinały .

Powodzenia. Ciekawe co byś zrobił jakby Edek przywiózł 17, wyniósł pod niebiosa?

honorowo buszmen powinieneś koledze który jeśli nie zagrał underu kenneta zwrócić "wygraną"

To może ktoś mi honorowo zapłaci za podpowiedzi z tego tygodnia?
Rzeczywiście temat żyje dzięki osobom, które zastanawiają się 'co z tym Bjerre', kiedy jest to powszechnie wiadome od kilku dni i mają z tym "zamotkę".

Sorry, że nie trafiłem Wellsa na 11 punktów, pewnie łatwiej by było wziąć Coventry -4,5.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie dajcie spokój z dogryzaniem - tu że buszmen (i inni również, mnie nie wyłączając) się pomylił - powiem że jeszcze nie raz się pomyli - ja napewno nie będę tego krytykował. Wczorajszy mecz był bardzo dziwny (pechowo-szcześliwy dla mojego -5,5).
Ale nie ma co się oszukiwać - za żużlu zarabiamy i zarabiać będziemy - dopóki nie będzie takich krzywych przekąsów jakie ostatnio mają miejsce w tym dziale.
A, że człowiek z awatarem TG jest może troszki przemądrzały nie znaczy, że nalezy go za to ganić.
Powiem, że buszmen jest naprawdę wartościowym typerem, dla mnie dużym autorytetem z dziedziny żużla (popartym dużą wiedzą), za co go szanuję - ale napewno nie jest wyrocznią - zresztą gdyby był - miałby nas pewnie daleko w d.
Przez Wasze uszczypliwośći wytwarzacie niemiłą atmosferę.
Zadajcie sobie pyt? Ile razy nie zagraliście tego co myśleliście zagrać - gwarantuję że jeszcze setki raz nie zagracie.
Jak zajrzycie do innych działów - wiele z nich to wykurwista plaża - nie powodujcie aby ten również się w takową przeobraził.
Idzie dobrze - (może wyj. liga szwedzka).
Wymieniajmy się info i nie miejmy do siebie wyrzutów, albo jak coś nam nie pasuje po prostu tego nie piszmy. Tyle aby zakończyć temat - bo nam się ładne QC zaczyna robić. Dziś nowy dzień nowe wyzwania wink

R
old hand
old hand
R Offline
Originally Posted by buszmen
Powodzenia. Ciekawe co byś zrobił jakby Edek przywiózł 17, wyniósł pod niebiosa?

honorowo buszmen powinieneś koledze który jeśli nie zagrał underu kenneta zwrócić "wygraną"

To może ktoś mi honorowo zapłaci za podpowiedzi z tego tygodnia?
Rzeczywiście temat żyje dzięki osobom, które zastanawiają się 'co z tym Bjerre', kiedy jest to powszechnie wiadome od kilku dni i mają z tym "zamotkę".

Sorry, że nie trafiłem Wellsa na 11 punktów, pewnie łatwiej by było wziąć Coventry -4,5.

uciołeś na koncu zdania jeden ważny "znaczek" ";]"to po pierwsze,po drugie właśnie do tego jest forum by wymieniac poglady,czasem kogos wyprowadzac z bledu(angole nie pisali w skladzie bjerre rr na oficjalnej,stad ta zamotka,ten handicap na iversena ze scottem dodatkowo mi wlaczyl myslanie mimo wiedzy ze jedzie w sobote w emś).Nie kazdy jest wielkim specem od zuzla.Cenie Cie buszmen podobnie jak krajan i wielu innych na tym forum,tylko takie cwaniakowanie czasem mnie u Ciebie drażni.Koniec tematu,bez urazy...

Ok, to że Kennett zrobił under to nie jest moja wina tylko wina zawodnika, a może po prostu okoliczności. Taki sport, źle spasujesz sprzęt i po sprawie. Ale w takiej stawce na własnym torze powinien on pojechać co najmniej tak samo jak Nicholls. Przespał początek meczu i tak wyszło. No ale widzę przynajmniej po reakcji, że więcej takiemu 'speedwayowi' nie ma co podpowiadać.

A że wcześniej było tak nieprzyjemnie, to już wynika, z tego że Jarko 2 x w tym topicu wkleił link do aktualnych średnich, które obowiązują w przypadku ZZ w BEL i pytanie skąd brane one są trochę nie na miejscu.

L
enthusiast
enthusiast
L Offline
Brawo kolego Krajan. Dokładnie forum słuzy wymianie pogladow i nie ma jakichkolwiek podstaw aby miec do kogos pretensje za takie czy nie inne typy. Jedno jednak nie powinno podlegac dyskusji. Kazdy daje typy w dobre wierze i to jest najwazniejsze. A co do ich skutecznosci. To pewnie gdyby byla 100% nie byloby zakladow, bukmacherow i w ogole sport stalby sie w 100% przewidywalny. Konkluzja jak najbardziej sluszna. Przed forumowiczami nowe wyzwania. Juz jutro liga polska. Gramy dalej i nie psujmy atmosfery

S
member
member
S Offline
buszmen nic sie nie stało, ale jak zobaczyłem kennetha i 13 pkt to włos mi sie zjezył.Jak dla mnie okazja ,jesli chodzi o strone mecz.pl i Tor ŻUŻLOWY -JESTEŚCIE NAJLEPSI-nie znalazłem nic lepszego gdzie mozna sie czegoś dowiedzieć konkretnego-CHWAŁA WAM ZA TO -i najwazniejsze kursy na mecze ligowe są dostępne kilka godzin przed meczem,inne dyscypliny mają przewage dnia a nawet kilku dni z góry każdy typujący stoi na straconej pozycji więc panowie szanujmy sie.pzdr.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ofert brak - ale standardowo wys=wołam siebie jako wróżbitę
Pantery od 19,5 w górę - marginesy 32-29 28-25 24-21 (i mam nadzieję, że nie zabraknie jak wczoraj w Lesznie)
Wilki tu liczę na 17,5 - marginesy jw.
i najciekawszy mecz
Rudziki jak ustawia linię na -8,5pkt marginesy pójdą od 13-tu w górę - ale nie będą grane

Za ok. 1h powinny pojawiać się kursiwa liczę, że znowu wsóplnie cosik zarobimy wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bet 365

wilki -16
swindon -7
peterborough -13

S
member
member
S Offline
Po ostatniej zadymie z Kennethem strach cos wstawiac na forum, oooale wybrać coś trzeba bo będe chory
1 Nicholls under 9 pkt. @2.20
2 Iversen-King -2/+2 1 @ 1.66
3 Swindon 2 @ 1.30

Strona 22 z 25 1 2 20 21 22 23 24 25

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka), 2,179 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,817
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025