|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co do typu kolegi to moim zdaniem kurs dobrze oszacowany. Niemcy B/R w tym turnieju słabo graja, wiec nie przykładałbym aż tak wielkiej roli a jednak brak zgrania może zdecydować... . Ja spróbowałem coś takiego:
Pastukhov - Semenov (RUS) - Ces - Cès (FRA) Typ: Pastukhov - Semenov (RUS) @2,7 tb @2,65 b365 1/10
Ja na Rosjan dałbym max @2.2-2.3. Wyniki na tym turnieju nie rewelacyjne. Co prawda obie ekipy niepokonane, Rosjanie wszystko wygrane w tb wiec widać ze mentalnie jest ok. Ces'owie maja na koncie wygrana nad Reckermanem i Brinkiem a to budzi szacunek. Nie mniej jednak Francuzi nigdy mnie do siebie nie przekonywali swoja gra, Rosjanie natomiast młodzi (po 21l.), głodni sukcesu no i warunki fizyczne całkiem całkiem: 191cm a drugi 208cm! Spodziewam się o wiele bardziej wyrównanego spotkania niż na to wskazują kursy. Dla Rosjan to już 6 spotkanie w tym turnieju i tego się lekko obawiam, ale jeśli wytrzymają kondycyjnie to mają spore szanse na wygraną.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Jeśli już jesteśmy przy dogach. Jaani/Vesik - Jennings/Wong 1 2,58 Pinnacle 2,70 UnibetJa sam pograłem 2,82 w Pinku ale teraz kursy lekko poszły w dół. W moim mniemaniu kurs przeszacowany na Estończyków. Nie wydaje mi się aby pomiędzy tymi parami była taka przepaść jak wskazują kursy. Dla mnie ewidentnie do gry. Taka mała uwaga retoox "Niemcy B/R w tym turnieju słabo graja, wiec nie przykładałbym aż tak wielkiej roli" "Ces'owie maja na koncie wygrana nad Reckermanem i Brinkiem a to budzi szacunek" To w końcu jak jest? Tylko proszę nie odbierz tego źle. Z Twoim typem po dłuższym zastanowieniu zgadzam się, że również warto zagrać. Liczę że w sezonie 2011, damy od początku ostro czadu w temacie i pokażemy że na plażówce można ładnie zarobić. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Grossen/Kayser - Forrer/Verge-Depre 1 1,450 2,5/10 Pinnacle
Parę Grossen/Kayser uważam za jedną z czołowych par Szwajcarii, co zresztą potwierdzają wyniki w cyklu Coop BeachTour w Szwajcarii. Dobre lokaty, dobre spotkania bez większych wpadek. Ostatnie 3 turnieje to miejsca 3, 1, 4. Rywalki, a zwłaszcza Forrer to dobra zawodniczka, jednakże częściej grywa z innymi koleżankami w parze, sporo lepszymi od Verge-Depre i w tym upatruje przewagi decydującej o wygranej faworytek. Podejrzewam że gra będzie opierać się na serwowaniu na Verge-Depre i wykorzystywaniu do granic możliwości jej błędów. Stawka 2,5 gdyż grając plażówkę w zamkniętych narodowych zawodach, obniżam skalę o 2 pkt. Normalnie byłoby 4,5/10.
EDIT: Grossen/Kayser 21-19 21-16
Last edited by Piostar; 03/09/2010 18:44.
|
|
|
Link skopiowany do schowka