Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 5 1 2 3 4 5
R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Co do typu kolegi to moim zdaniem kurs dobrze oszacowany. Niemcy B/R w tym turnieju słabo graja, wiec nie przykładałbym aż tak wielkiej roli a jednak brak zgrania może zdecydować... . Ja spróbowałem coś takiego:

Pastukhov - Semenov (RUS) - Ces - Cès (FRA)
Typ: Pastukhov - Semenov (RUS)
@2,7 tb @2,65 b365 1/10

Ja na Rosjan dałbym max @2.2-2.3. Wyniki na tym turnieju nie rewelacyjne. Co prawda obie ekipy niepokonane, Rosjanie wszystko wygrane w tb wiec widać ze mentalnie jest ok. Ces'owie maja na koncie wygrana nad Reckermanem i Brinkiem a to budzi szacunek. Nie mniej jednak Francuzi nigdy mnie do siebie nie przekonywali swoja gra, Rosjanie natomiast młodzi (po 21l.), głodni sukcesu no i warunki fizyczne całkiem całkiem: 191cm a drugi 208cm! Spodziewam się o wiele bardziej wyrównanego spotkania niż na to wskazują kursy. Dla Rosjan to już 6 spotkanie w tym turnieju i tego się lekko obawiam, ale jeśli wytrzymają kondycyjnie to mają spore szanse na wygraną.

Bonus: Unibet
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Jeśli już jesteśmy przy dogach.

Jaani/Vesik - Jennings/Wong 1 2,58 Pinnacle 2,70 Unibet

Ja sam pograłem 2,82 w Pinku ale teraz kursy lekko poszły w dół. W moim mniemaniu kurs przeszacowany na Estończyków. Nie wydaje mi się aby pomiędzy tymi parami była taka przepaść jak wskazują kursy. Dla mnie ewidentnie do gry.

Taka mała uwaga retoox wink

"Niemcy B/R w tym turnieju słabo graja, wiec nie przykładałbym aż tak wielkiej roli"

"Ces'owie maja na koncie wygrana nad Reckermanem i Brinkiem a to budzi szacunek"

To w końcu jak jest? Tylko proszę nie odbierz tego źle. Z Twoim typem po dłuższym zastanowieniu zgadzam się, że również warto zagrać.

Liczę że w sezonie 2011, damy od początku ostro czadu w temacie i pokażemy że na plażówce można ładnie zarobić. Pozdrawiam.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Grossen/Kayser - Forrer/Verge-Depre 1 1,450 2,5/10 Pinnacle

Parę Grossen/Kayser uważam za jedną z czołowych par Szwajcarii, co zresztą potwierdzają wyniki w cyklu Coop BeachTour w Szwajcarii. Dobre lokaty, dobre spotkania bez większych wpadek. Ostatnie 3 turnieje to miejsca 3, 1, 4. Rywalki, a zwłaszcza Forrer to dobra zawodniczka, jednakże częściej grywa z innymi koleżankami w parze, sporo lepszymi od Verge-Depre i w tym upatruje przewagi decydującej o wygranej faworytek. Podejrzewam że gra będzie opierać się na serwowaniu na Verge-Depre i wykorzystywaniu do granic możliwości jej błędów. Stawka 2,5 gdyż grając plażówkę w zamkniętych narodowych zawodach, obniżam skalę o 2 pkt. Normalnie byłoby 4,5/10.

EDIT: Grossen/Kayser 21-19 21-16

Last edited by Piostar; 03/09/2010 18:44.
Strona 5 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, Sensei), 3,273 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,309
Posty5,841,184
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026