|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie kupiłem lapa jakiś czas temu z vista home basic teraz chce zainstalować inna,
teraz pytanie,jakbym za jakiś czas chciałbym wrócić do swojej rodzimej to postawie ja z tej płyty co robiłem na niej tego recovera??
w sensie czy na tej płycie mam tak jakby cała vistę...??Home basic
czy jakbym np zainstalował XP a potem chciał wrócić na vistę to bedzię się dało z tej płyty??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Moze ktos umie pomoc, wrzucam plyte do CD i komputer jej nie widzi, probowalem inne plyty z muzyka, filmami i programami, komputer nic nie widzi (innych dyskow oprocz C). Co to moze byc? i jak odpalac plyty, zielona dioda swieci sie z czyta....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam.
Mam takie pytanie. Nie dawno kupiłem NB HP z oryginalnym Windowsem. Nie dostałem jednak żadnych kodów licencyjnych do Excela.
Chyba po dwóch tygodniach przestał działać i pojawiła się informacja że trzeba wpisać kod, którego Ja nie dostałem.
Można ten kod dostać gdzieś na internecie ? jeśli nie to co mam zrobić ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam.
Mam takie pytanie. Nie dawno kupiłem NB HP z oryginalnym Windowsem. Nie dostałem jednak żadnych kodów licencyjnych do Excela.
Chyba po dwóch tygodniach przestał działać i pojawiła się informacja że trzeba wpisać kod, którego Ja nie dostałem.
Można ten kod dostać gdzieś na internecie ? jeśli nie to co mam zrobić ? To, że razem z lapkiem dostałeś Windowsa, nie oznacza wcale, że za darmo dali Ci także Office'a. Najprawdopodobnije (ja tak miałem jak kupiłem swojego Acera) dostałeś trial-a MSOffice, który teraz się skończył. Jeśli nadal chcesz używać, to odinstaluj tego Office'a co dostałeś razem z kompem i zainstaluj pełną wersję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sprawdzić w lapie do jakiej wielkości moge rozszerzyć pamięć RAM?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpisac w gogle pelna sygnature modelu i sprawdzic w specyfikacje? Przewaznie zawsze jest podawana informacja do jakiej wielkosci mozna RAM rozszczerzyc.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam, prosze o pomoc bo zubierałem sobie w programie vitay w orlenie odpowiedna ilosc punktow i zastanawiam sie nad wzieciem za te punkty kamery cyforwej bo od jakiegos czasu przymierzam sie do jej kupna, ponizej zamieszcze opis tej kamery z katalogu i prosiłbym kogos obeznanego o radę czy jest to dobry porzadny sprzet, czy lepiej sobie darowac i kupic cos lepszego w sklepie. od razu dodam ze kamera mi potrzebna do krecenia filmów z wakacji za granicą, chodzi mi zeby bateria dlug otrzymala zeby kolor był jak najbardziej oddajacy rzeczywistosc. dzieki za odpowiedz
jest to kamera SAMSUNG Kamera DVD
NAGrywanie w formacie DVD-R/RW/+R DL. zoom optyczny 34x, zoom cyfrowy 2200x, przetwornik CCD 800K pikseli, panoramiczny ekran LCD 16:9, 2,7'', 12 MIESIECY GWARANCJI
prosiłym o ocene czy jest to dobry sprzet i warto go wziasc za te punkty czy jednak słaby i lepiej kupic za swoje cos porządniejszego. dziekuje z gory za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpisac w gogle pelna sygnature modelu i sprawdzic w specyfikacje? Przewaznie zawsze jest podawana informacja do jakiej wielkosci mozna RAM rozszczerzyc. dobra zrobione...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nie byla ironia tylko takie najprostsze rozwiazanie problemu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mogę przeinstalować windowsa bo w czasie instalcji (jeszcze przed formatem :/ )wywala mi taki błąd: [Linked Image] [ img159.imageshack.us] Wie ktoś co z tym zrobić?? (nie śmiać się z monitora  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli ktoś się zna na komórkach to proszę o radę. Mam zamiar kupić sobie nową i waham się pomiędzy dwoma:
=> LG KP500
=> LG KU990i Viewty Lite
Ma ktoś którąś z nich? Jakieś komentarze?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Ja mam taki problem, zacina mi się przeglądarka Firefox nie wiem jaki jest powód tego, jednak jak komuś się tak już przytrafiło to poproszę o radę 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam
mam problem z myszką do laptopa, jest to myszka na USB bez kulki tylko jak to sie mówi optyczna czy cos takiego, po prostu normalnie wylaczylem kompa i po jakejs godzinie go włączyłem i juz myszka po właczeniu nie działała, pozniej wyłączałęm i właczyłem ponownie to z kolei działała ale tak od czasu do czasu przerywało ( slychac było dzwiek w windowsie taki dżingiel jak sie podłącza jakies urzadzenie do usb i odłąćza), a dzis juz zupełnie nie działa, nawet po powtórnym zrestartowaniu kompa...proszę o pomoc to problem z laptopem czy myszką ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam taki problem z officem 2007, że jak kopiuje obrazek(mapę) z innego programu (ewmapa) to w excelu zmienia jego rozmiar przez co nie trzyma skali. A e chcę drukować mapę to wszystko musi zostać takie same. Wie ktoś jak zrobić w tym office 2007, żeby trzymało skalę wklejanego zdjęcia? W starszych wersjach tego problemu nie ma, a tutaj niestety on występuje.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie mogę przeinstalować windowsa bo w czasie instalcji (jeszcze przed formatem :/ )wywala mi taki błąd: [Linked Image] [ img159.imageshack.us] Wie ktoś co z tym zrobić?? (nie śmiać się z monitora  ) Błąd dysku, spróbuj sformatować go z wiersza poleceń (naprawianie zamiast instalacji). A potem instalacja windowsa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam
mam problem z myszką do laptopa, jest to myszka na USB bez kulki tylko jak to sie mówi optyczna czy cos takiego, po prostu normalnie wylaczylem kompa i po jakejs godzinie go włączyłem i juz myszka po właczeniu nie działała, pozniej wyłączałęm i właczyłem ponownie to z kolei działała ale tak od czasu do czasu przerywało ( slychac było dzwiek w windowsie taki dżingiel jak sie podłącza jakies urzadzenie do usb i odłąćza), a dzis juz zupełnie nie działa, nawet po powtórnym zrestartowaniu kompa...proszę o pomoc to problem z laptopem czy myszką ? masz problem prawdopodobnie z portem USB, albo Ci coś nie styka albo nie masz odpowiednich sterowników. Pogrzeb trochę w necie i przeinstaluj starsze sterowniki. Witam. Ja mam taki problem, zacina mi się przeglądarka Firefox nie wiem jaki jest powód tego, jednak jak komuś się tak już przytrafiło to poproszę o radę  miałem podobne objawy, jakbyś mógł napisać po krótce specyfikę kompa. U mnie był problem z pamięcią.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Ja mam taki problem, zacina mi się przeglądarka Firefox nie wiem jaki jest powód tego, jednak jak komuś się tak już przytrafiło to poproszę o radę  miałem podobne objawy, jakbyś mógł napisać po krótce specyfikę kompa. U mnie był problem z pamięcią. wydaje mi się że nie chodzi o pamięć ram, bo mam 2GB
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
ktoś wie dlaczego nagle przestały mi się zapisywać informacje w firefoxie, które zapamiętują takie rzeczy jak np. logowanie na forach, hasła i loginy oraz wybór języka w bukach, to się chyba cookies nazywa czy coś takiego, nic nie przestawiałem tylko samo się tak zrobiło, to może być wirus czy może krzaczy się firefox ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzaczy się firefox. Przeinstaluj.
|
|