Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 12 1 2 3 11 12
#3247894 02/07/2009 21:14
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
mam pytanie kupiłem lapa jakiś czas temu z vista home basic teraz chce zainstalować inna,

teraz pytanie,jakbym za jakiś czas chciałbym wrócić do swojej rodzimej to postawie ja z tej płyty co robiłem na niej tego recovera??

w sensie czy na tej płycie mam tak jakby cała vistę...??Home basic

czy jakbym np zainstalował XP a potem chciał wrócić na vistę to bedzię się dało z tej płyty??

C
veteran
veteran
C Offline
Moze ktos umie pomoc, wrzucam plyte do CD i komputer jej nie widzi, probowalem inne plyty z muzyka, filmami i programami, komputer nic nie widzi (innych dyskow oprocz C). Co to moze byc? i jak odpalac plyty, zielona dioda swieci sie z czyta....

G
member
member
G Offline
Witam.

Mam takie pytanie. Nie dawno kupiłem NB HP z oryginalnym Windowsem. Nie dostałem jednak żadnych kodów licencyjnych do Excela.

Chyba po dwóch tygodniach przestał działać i pojawiła się informacja że trzeba wpisać kod, którego Ja nie dostałem.

Można ten kod dostać gdzieś na internecie ? jeśli nie to co mam zrobić ?

A
addict
addict
A Offline
Originally Posted by Gustav
Witam.

Mam takie pytanie. Nie dawno kupiłem NB HP z oryginalnym Windowsem. Nie dostałem jednak żadnych kodów licencyjnych do Excela.

Chyba po dwóch tygodniach przestał działać i pojawiła się informacja że trzeba wpisać kod, którego Ja nie dostałem.

Można ten kod dostać gdzieś na internecie ? jeśli nie to co mam zrobić ?

To, że razem z lapkiem dostałeś Windowsa, nie oznacza wcale, że za darmo dali Ci także Office'a. Najprawdopodobnije (ja tak miałem jak kupiłem swojego Acera) dostałeś trial-a MSOffice, który teraz się skończył.
Jeśli nadal chcesz używać, to odinstaluj tego Office'a co dostałeś razem z kompem i zainstaluj pełną wersję.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
jak sprawdzić w lapie do jakiej wielkości moge rozszerzyć pamięć RAM?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wpisac w gogle pelna sygnature modelu i sprawdzic w specyfikacje? Przewaznie zawsze jest podawana informacja do jakiej wielkosci mozna RAM rozszczerzyc.

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
witam, prosze o pomoc bo zubierałem sobie w programie vitay w orlenie odpowiedna ilosc punktow i zastanawiam sie nad wzieciem za te punkty kamery cyforwej bo od jakiegos czasu przymierzam sie do jej kupna, ponizej zamieszcze opis tej kamery z katalogu i prosiłbym kogos obeznanego o radę czy jest to dobry porzadny sprzet, czy lepiej sobie darowac i kupic cos lepszego w sklepie.
od razu dodam ze kamera mi potrzebna do krecenia filmów z wakacji za granicą, chodzi mi zeby bateria dlug otrzymala zeby kolor był jak najbardziej oddajacy rzeczywistosc. dzieki za odpowiedz

jest to kamera SAMSUNG Kamera DVD

NAGrywanie w formacie DVD-R/RW/+R DL.
zoom optyczny 34x, zoom cyfrowy 2200x, przetwornik CCD 800K pikseli, panoramiczny ekran LCD 16:9, 2,7'', 12 MIESIECY GWARANCJI

prosiłym o ocene czy jest to dobry sprzet i warto go wziasc za te punkty czy jednak słaby i lepiej kupic za swoje cos porządniejszego. dziekuje z gory za pomoc

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by nOcnY
Wpisac w gogle pelna sygnature modelu i sprawdzic w specyfikacje? Przewaznie zawsze jest podawana informacja do jakiej wielkosci mozna RAM rozszczerzyc.

dobra zrobione...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To nie byla ironia tylko takie najprostsze rozwiazanie problemu piwo

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Nie mogę przeinstalować windowsa bo w czasie instalcji (jeszcze przed formatem :/ )wywala mi taki błąd:

[Linked Image] [img159.imageshack.us]

Wie ktoś co z tym zrobić??
(nie śmiać się z monitora tongue )

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Jeśli ktoś się zna na komórkach to proszę o radę. Mam zamiar kupić sobie nową i waham się pomiędzy dwoma:

=> LG KP500

=> LG KU990i Viewty Lite

Ma ktoś którąś z nich? Jakieś komentarze?

addict
addict
Witam. Ja mam taki problem, zacina mi się przeglądarka Firefox nie wiem jaki jest powód tego, jednak jak komuś się tak już przytrafiło to poproszę o radę wink

S
stranger
stranger
S Offline
witam

mam problem z myszką do laptopa, jest to myszka na USB bez kulki tylko jak to sie mówi optyczna czy cos takiego, po prostu normalnie wylaczylem kompa i po jakejs godzinie go włączyłem i juz myszka po właczeniu nie działała, pozniej wyłączałęm i właczyłem ponownie to z kolei działała ale tak od czasu do czasu przerywało ( slychac było dzwiek w windowsie taki dżingiel jak sie podłącza jakies urzadzenie do usb i odłąćza), a dzis juz zupełnie nie działa, nawet po powtórnym zrestartowaniu kompa...proszę o pomoc to problem z laptopem czy myszką ?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Mam taki problem z officem 2007, że jak kopiuje obrazek(mapę) z innego programu (ewmapa) to w excelu zmienia jego rozmiar przez co nie trzyma skali. A e chcę drukować mapę to wszystko musi zostać takie same. Wie ktoś jak zrobić w tym office 2007, żeby trzymało skalę wklejanego zdjęcia? W starszych wersjach tego problemu nie ma, a tutaj niestety on występuje.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by _Way_
Nie mogę przeinstalować windowsa bo w czasie instalcji (jeszcze przed formatem :/ )wywala mi taki błąd:

[Linked Image] [img159.imageshack.us]

Wie ktoś co z tym zrobić??
(nie śmiać się z monitora tongue )

Błąd dysku, spróbuj sformatować go z wiersza poleceń (naprawianie zamiast instalacji). A potem instalacja windowsa.

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by Senyszyn
witam

mam problem z myszką do laptopa, jest to myszka na USB bez kulki tylko jak to sie mówi optyczna czy cos takiego, po prostu normalnie wylaczylem kompa i po jakejs godzinie go włączyłem i juz myszka po właczeniu nie działała, pozniej wyłączałęm i właczyłem ponownie to z kolei działała ale tak od czasu do czasu przerywało ( slychac było dzwiek w windowsie taki dżingiel jak sie podłącza jakies urzadzenie do usb i odłąćza), a dzis juz zupełnie nie działa, nawet po powtórnym zrestartowaniu kompa...proszę o pomoc to problem z laptopem czy myszką ?
masz problem prawdopodobnie z portem USB, albo Ci coś nie styka albo nie masz odpowiednich sterowników. Pogrzeb trochę w necie i przeinstaluj starsze sterowniki.
Originally Posted by fabek
Witam. Ja mam taki problem, zacina mi się przeglądarka Firefox nie wiem jaki jest powód tego, jednak jak komuś się tak już przytrafiło to poproszę o radę wink
miałem podobne objawy, jakbyś mógł napisać po krótce specyfikę kompa. U mnie był problem z pamięcią.

addict
addict
Originally Posted by urit
Originally Posted by fabek
miałem podobne objawy, jakbyś mógł napisać po krótce specyfikę kompa. U mnie był problem z pamięcią.

wydaje mi się że nie chodzi o pamięć ram, bo mam 2GB

GRILL MASTER
GRILL MASTER
ktoś wie dlaczego nagle przestały mi się zapisywać informacje w firefoxie, które zapamiętują takie rzeczy jak np. logowanie na forach, hasła i loginy oraz wybór języka w bukach, to się chyba cookies nazywa czy coś takiego, nic nie przestawiałem tylko samo się tak zrobiło, to może być wirus czy może krzaczy się firefox ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Krzaczy się firefox. Przeinstaluj.

Strona 1 z 12 1 2 3 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Szuman, Lukasz111, 11kera11), 2,664 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,369
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025