|
|
veteran
|
|
veteran
mozecie sie teraz zalogowac??mi wyskakuje takie cos??
Error 503--Service Unavailable From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.4 503 Service Unavailable The server is currently unable to handle the request due to a temporary overloading or maintenance of the server. The implication is that this is a temporary condition which will be alleviated after some delay. If known, the length of the delay may be indicated in a Retry-After header. If no Retry-After is given, the client SHOULD handle the response as it would for a 500 response.
Note: The existence of the 503 status code does not imply that a server must use it when becoming overloaded. Some servers may wish to simply refuse the connection. no dokładnie mi też. Coś modernizują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile przewaznie trwa wyplata na konto bankowe... bo czekam od piatku, wyplaty zrealizowane ok 10:40... tylko nie wiem czy przypadkiem ich nie cofneli  i masz ta kase juz?????czekam od piatku rowniez ,maila dostalem ze kasa wyszla a na koncie pucha
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ile przewaznie trwa wyplata na konto bankowe... bo czekam od piatku, wyplaty zrealizowane ok 10:40... tylko nie wiem czy przypadkiem ich nie cofneli  i masz ta kase juz?????czekam od piatku rowniez ,maila dostalem ze kasa wyszla a na koncie pucha Nie otrzymalem... czekam tez... Pewnie maja problemy z tym earthport (ich wyplaty realizuje...) Czekam wciaz 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ile przewaznie trwa wyplata na konto bankowe... bo czekam od piatku, wyplaty zrealizowane ok 10:40... tylko nie wiem czy przypadkiem ich nie cofneli  i masz ta kase juz?????czekam od piatku rowniez ,maila dostalem ze kasa wyszla a na koncie pucha Nie otrzymalem... czekam tez... Pewnie maja problemy z tym earthport (ich wyplaty realizuje...) Czekam wciaz  no ja też wypłaciłem kase w poniedziałek z rana i jeszcze nie mam, a zazwyczaj juz były u mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jedna wyplata zlecona w niedziele - do dzis brak druga zlecona we wtorek - rowniez brak
:|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja od piatku 4 wyplaty zlecilem i brak,ciekawe co sie dzieje
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no ja od piatku 4 wyplaty zlecilem i brak,ciekawe co sie dzieje Zlecane na MB czy konto bankowe?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kase predzej czy pzozniej kazda uczciwa osoba otrzyma. Niemniej jednak bardzo nieprofesjonalnie z ich strony, ze nie racza poinformowac swoich klientow ktorzy zlecili wyplaty o problemach, ktore wystapily. Dodatkowo na live czacie nic o zadnych problemach nie wiedza. Duzy minus dla Unibetu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wcześniejsza zlecona w tamtą środę na koncie była w piątek. w piątek zlecona kolejna niestety do dziś nie ma kasy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja od piatku 4 wyplaty zlecilem i brak,ciekawe co sie dzieje Zlecane na MB czy konto bankowe? na kontnigdy problemu niebylo,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to juz przegiecie kasy z piatku niema na koncie,i teraz cholera wie wyplacac czy nie nastepna kase???a jak u was ktos dostal juz wyplate
|
|
|
|
|
member
|
|
member
także dalej nie ma wypłaty zleconej w piątek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to juz przegiecie kasy z piatku niema na koncie,i teraz cholera wie wyplacac czy nie nastepna kase???a jak u was ktos dostal juz wyplate nie a na maila odp. ze już zrealizowali.. parodia
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Jeżeli wypłata nie pojawi się po upływie 5 dni roboczych od jej zlecenia proszę o przesłanie "print screena" historii konta bankowego pokazującą wszystkie transakcje na koncie od dnia zgłoszenia wypłaty do dnia dzisiejszego. Taką odpowiedź dostałem. Wiszą mi 3 wypłaty 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zlecałem wypłatę całkiem niedawno, i od momentu informacji na maila, że środki zostały wypłacone na moje konto bankowe czekałem raptem 24h, ale widocznie jestem szczęściarzem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i dalej niema kasy karwa juz mnie to wkurza 2 tys piechota niechodza
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ludzie co Wy tak panikujecię z tą kasą! przeciez wyraźnie jest napisane że może to potrwac do 5 dni roboczych,jeżeli kasy nie będzie po 5 dniach to mozna interwenjowac a tak to trzeba cierpliwie czekać. Unibet zawsze wypłaca!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ludzie co Wy tak panikujecię z tą kasą! przeciez wyraźnie jest napisane że może to potrwac do 5 dni roboczych,jeżeli kasy nie będzie po 5 dniach to mozna interwenjowac a tak to trzeba cierpliwie czekać. Unibet zawsze wypłaca!! zawsze wyplacal owszem po 2 dniach,ale juz mija 6 dzien i dalej echo
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
6 dzień ,czy 6 dzień roboczy?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jeżeli chcesz się dowiedzieć o wypłacie ,zadzwoń na polska infolinię,spoko można się dogadać
|
|
|
Link skopiowany do schowka