|
|
veteran
|
|
veteran
Srodki mam na bwin a tam nie widzalem zakladu na 3:0 badz -2,5 dlatego zagralem under 160.5. Moze nasi zagraja lepiej niz potrafia? Oby bylo 3:0. Jednakze przypuszczam, iz to Finowie wygraja w stosunku 3:0
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Czyli sprawa jest jasna. Wygrana Francji w drugim meczu za 3pkt daje jej awans. Jesli Argentyna ugra co najmniej 2 sety awansuje do turnieju finałowego.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ma ktos informacje co do meczu chiny - wlochy ? jakies nieobecnosci?
mysle nad ITA -1,5 @1,72
ale z drugiej strony chinczycy z kazdym u siebie maja bilans 1-1, ograli i USA i NED. Po za tym wrzucili 3-0 wlochom w italii.
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Tak tylko że Włosi raczej szans nie mają na 1 miejsce więc muszą wygrać 2 mecze za 3 punkty i liczyć na "dziką karte" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patrzę i widzę że Nasi win, cieszy to chociaż kilka plnów poszło. Do tego Francja lose, hmm ratuje ich tylko win za 3 pkt myślicie że warto? w sumie to mają nóż na gardle pewnie za drobne można pograć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
soory za suchy typ ale jakos nie moge przejsc obojetnie wobec rosja - 1.5 za 2.4
nawet powoli kusi mnie czyste 3:0 za 4.2 .... jakies opnie?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
soory za suchy typ ale jakos nie moge przejsc obojetnie wobec rosja - 1.5 za 2.4
nawet powoli kusi mnie czyste 3:0 za 4.2 .... jakies opnie? Ja zagralem Rosje +1.5 seta @1.47 kurs nie zachwyca, ale wydaje mi sie raczej pewne, chociaz dawno nie widzialem tak slabo grajacej Rosji..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tym bardziej po dzisiejszym wyniku Włochów i oddalającej się szansy Rusków na dziką kartę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver,
wiadomo rozprezenie rozprezeniem ... ale czy Ruscy nie beda chcieli chociaz troche sie odgryzc za porazke z bulgarami wczesniej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruscy to wielka zagadka. Skład mają mega silny, a grają za przeproszeniem jak pipki  Bułgarzy dostali z Japonią u siebie, to pojechali wkurzeni do Rosji i wygrali. A Ruscy co? Jeden mecz z serii wygrają, a drugi już jakby im się nie chciało. Nie mam pojęcia co sądzić o tym meczu, kursy są chyba OK wystawione, mecz z tych 50 na 50.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ogladalem ruskich i cos nie wygladaja za bardzo zainteresowanych finalem LS, przegrac u siebie z japonia ? grali jakby mieli postawiona 2. bulgarzy ograli 2 razy u siebie najmocniejsza w grupie kube, dzis tez powinni sobie poradzic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie licze na ta "seryjnosc" Rosjan ... dzisiaj win ..jutro loss
pazernosc kusi na wynik 3:0 dla rosjan... ale chyba jednak bede trzymal palce na kagancu zeby tego nie wklepac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nawet powoli kusi mnie czyste 3:0 za 4.2 .... jakies opnie? Miałeś nosa, gratuluję. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie to byl nos, ale odpuscilem 3:0 , za to pobralem -1.5 za 2.5
do tego twoje typy (dzieki!)na lalki i tripelek wszedl miodzio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę że bwin dał kursy na Finał LŚ: Cuba z Argentyną po 1,5 lokata mistrz Serbowie u siebie ale wiadomo kto tam robi pkt pan na M i do analizy Cuba z Brazylią 5,75 to już lekka przesada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W pełni się zgadzam Kuba - ArgentynaRunda finałowa LŚ. Gram już teraz, bo zapewne kursy polecą. Kubańczycy odżyli po kilku latach siatkarskiego letargu. Po fazie zasadniczej urastają do miana jednego z faworytów turnieju finałowego i nie wierzę, by w te kilka dni się to odmieniło. Argentyna to również zaskoczenie tegorocznych rozgrywek, jednakże ich gra nie jest tak przekonywująca i skuteczna jak Kuby. Argentyńczycy wiele tracą, gdy przychodzi im grać w meczach wyjazdowych, turniej finałowy rozgrywany w Serbii. Ja bym wystawił w tym spotkaniu max @1,30 na Kubę i możliwe, że do tylu spadnie w dniu rozgrywania meczu. Kuba to win @1,50 bwin 10/10Brazylia - KubaOgromne value, zapewne lekka kontra pójdzie w dniu meczu. Kuba to win @5,75 bwin 3/10
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzis start fianl six a tu cisza Kuba-Argentyna opisana , a co z Serbia - USA Wydaje mi sie ze Serbia tez wygra dzisiejszy mecz Serbowie pełnym skałdem u siebie powinni pokonac mocny team jankesow - moze warto zagrac over ??? czekam na jakies podpowiedzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście wszystko się zgadza, pełny i mocny skład, mecze u siebie, ale pytanie, czy USA jest tak słabe, że wystawia się na nich @2,40 w konfrontacji z Serbią? Wydaje mi się, że trochę przesadzony jest ten kurs. W sumie masz rację, najbardziej bym się przychylał do jakiegoś overa pkt. Na 3 setach to się nie ma prawa skończyć. Ja po cichu liczę na Jankesów, powiedzmy na chociaż 2 sety, ale rzecz jasna zdaję sobie sprawę z siły Serbów. Czysto kibicowski typ. Serbów jakoś nie lubię. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Chciałbym poruszyć jedna kwestie odnośnie USA  Amerykanie rok temu wygrali praktycznie wszystko Stanley Ball (którego tu nie ma)do wygranej olimpiady i ubiegłej edycji LS dorzucili Lm z Kazaniem. To juz nie są takie czasy że rok po roku łatwo broni sie takiej pozycji przy wyrównanym poziomie. Np. To ze Celtowie w tym roku nie obronia tytułu czy ze Barca tym razem ogra Tau w finale to bylo dosc pewne  Pozatym Rooney Touzinski Suxho/Hansen bez urazy ale to nie są jak narazie gracze pokroju Priddy Salmon czy Ball. Dzis Serbowie zgotują im w Belgradzie piekło az w pewnym momencie Touzinski czy Rooney "spalą się" a sam Stanley meczu nie udzwignie "armata wkoncu sie wystrzela " ile mozna  Pozatym sadze iz Amerykanie po swietnym 2008 wogole tu nie wyjda z grupy i piatkowy mecz Serbia-rosja bedzie juz tylko próba ustawienia sie tak by w sobote nie wpasc na Brazylie . Zobaczymy której sie uda  Bo mimo wszystko wygodniej grac w 1/2 z Kubą  Amerykanie oczywiscie powalcza ale im zabraknie  Serbia-Usa (Serbia) to win 1.60 9/10 Serbia -1.5 7/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak przez wiekszosc tej edycji tak i dzisiaj gram USA. Kurs bajeczny, zroznicowany atak forma idzie w gore a Serbowie wcale rewelacji nie graja zeby kursy tak sie prezentowały. Licze jeszcze na poddenerwowanie i "ugiecie" Serbow pod presja jaka im zapewne towarzyszy. Mecz walki , USA ciut lepsza w moich oczach ... ale to moze troche z sympatii. USA win @2.40 3/10 ( bo to pierwszy mecz )
Kuba -1,5 nic dodac nic ujac.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|