|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm...faktycznie,po wyjaśnieniach Guńka,wychodzi,że jednak On ma racje.
Myslałem,że Admiral(nie gram u tego buka) daje kilka opcji,na przykład: San Antonio Spurs (0) - Seattle Supersonics (9.5) San Antonio Spurs (-9,5) - Seattle Supersonics (0)
i Cichaczu wybrał te pierwszą.
Na przyszłośc najlepiej będzie jak wprowadzimy ścisły schemat do podawania typów
Mecz:SA-SEA Typ:SA -9,5 Kurs:1,85 Buk:Admiral
i poprosimy,aby kazdy user podawał swoje typy według takiego wzoru. Brak wypełnienia jednej lub wiecej z czterech "sekcji" uczyni typ nieważnym i nie będzie zadnych watpliwości.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
U mnie w podliczeniach zrobiłeś błąd podałem 1 typ wczoraj trafiony i powininem mieć +91 a mam -9 tak jakbym miał wcześniej -100 tylko skąd jak nie podawałem żadnego typu wcześniej no i w statystyce też jest błąd bo jest podane że podałem w sumie 2 typy a jak pisałem wcześniej wczorajszy był moim 1 typem. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gOOnku, skad Ci sie biora ulamki w rankingu bo nie do konca rozumiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Axelek, tak wpadlem na to juz wczesniej - poprawiono..
Ghost - ulamki biora sie z kursow, np. Sportinget - 1,909 czy sporo kurów Pinnacle tez do 3 miejsca po przecinku..
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Nie chcę zakładać nowego tematu dla jednego pytania, pośrednio zresztą związanego z tematem w którym piszę.
Czy jakieś buki netowe przyjmują zakłady na mecze NBA na regulaminowy czas gry (bez dogrywek)?
Pozdr. Giertych
|
|
|
Link skopiowany do schowka