|
|
|
|
Taka ciekawostka Prawo w Wielkiej Brytanii jest bezwzględne. Przekonała się o tym czwórka fanów klubu Shrewsbury. Dziś mężczyźni usłyszeli wyrok w sprawie znieważenia policjantów na służbie.
Do przestępstwa doszło w styczniu tego roku, kiedy to czterech pijanych kibiców wracało pociągiem relacji Crewe-Shrewsbury, z meczu swojego zespołu z Port Vale. Podczas podróży doszło do przykrego - jak się później okazało - dla całej czwórki incydentu.
Kibice nie kontrolowali swojego słownictwa. Przekleństwa sypały się jak z rękawa. W końcu policjantka zwróciła im uwagę. Wtedy zaczęli rzucać sprośnymi komentarzami. Padały też groźby w kierunku policjantki.
Cała czwórka wylądowała jeszcze tego samego dnia w areszcie. A dziś poznaliśmy wyrok sądu.
Zakaz wstępu na mecze piłkarskie w Wielkiej Brytanii na okres 13 lat, kary pieniężne (po około 1300 funtów) i podanie do opinii publicznej danych osobowych przestępców - tak brytyjski sąd potraktował kibiców.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zakaz wstępu na mecze piłkarskie w Wielkiej Brytanii na okres 13 lat, kary pieniężne (po około 1300 funtów) i podanie do opinii publicznej danych osobowych przestępców - tak brytyjski sąd potraktował kibiców. [/quote] Ten wyrok to jakas kpina. Zakaz stadionowy za cos co z meczem pilkarskim ma tyle wspolnego co karton mleka z napadem na bank. nie wiadomo czy sie smiac czy plakac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Padały też groźby w kierunku policjantki."Najważniejszy jest ten fragment. Nie ma co się wypowiadać nie znając dokładnie sprawy, a jedynie relację prasową. Tak ogólnie jednak, to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać z kogoś kto feruje wyroki, nie znając stanu faktycznego, a nawet nie przeczytawszy dokładnie relacji prasowej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja mysle, ze wyrok bardzo dobry. Gdyby dostali po funtach to mieliby to w dupie, dostali po czyms co lubia- mecze, to moze nastenym razem ktos pojdzie po rozum do glowy zanim cos zrobi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mój sąsiad kiedy zwyzywał policjanta a zakazu stadionowego nie dostał... Wszystko odbywało sie pod sklepem 
|
|
|
|
|
|
|
Mój sąsiad kiedy zwyzywał policjanta a zakazu stadionowego nie dostał... Wszystko odbywało sie pod sklepem  podaj namiary sąsiada naprawimy te niedopatrzenie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nowy sezon się rozpoczyna a tu taki spokój. Zawód: kibic - jak przygotowania do sezonu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak przygotowaniu po drugiej stronie Dimes ?? Kibice się już doczekać nie mogą a Wy ?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dimes już zaczął ciężkie treningi.  Tak dla rozluźnienia atmosfery. Trening [ youtube.com] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dimes pewnie na obozie przed sezonowym był  a co do filmiku to bomba 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zrezygnowałem z pracy w policji. Ciężko się przystosować, ponieważ teraz jak zabije jakiegoś śmiecia to mogę nawet za to pójść siedzieć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrezygnowałem z pracy w policji. Ciężko się przystosować, ponieważ teraz jak zabije jakiegoś śmiecia to mogę nawet za to pójść siedzieć  Najważniejsze żeby sumiennie wykonywać swoje obowiązki. Wszystkie próby przemytu wyłapane! [ youtube.com] 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widać Dimes, że strasznie Ci brakowało tego tematu bo od razu zaczynasz swoje "kulturalne" rozmowy.O wiele lepszy niż ten "śmieć" którego byś chciał zabić nie jesteś 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Widać Dimes, że strasznie Ci brakowało tego tematu bo od razu zaczynasz swoje "kulturalne" rozmowy.O wiele lepszy niż ten "śmieć" którego byś chciał zabić nie jesteś  haha dokładnie, śmieci to w rodzinie poszukaj dimes
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Zrezygnowałem z pracy w policji. Ciężko się przystosować, ponieważ teraz jak zabije jakiegoś śmiecia to mogę nawet za to pójść siedzieć  Nawet tam się nie nadawałeś biedaczysko  To chyba normalne, że jak ktoś myśli, że jako milicjantowi wszystko mu wolno łącznie z zabijaniem i nie poniesie za to kary to jest w błędzie. Czasy MO i komuny już dawno za nami  Dobrze, że rodzice Przemka Czai tego nie czytają co piszesz marny prowokatorze 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Znowu cholerna policja sprowokowała grzecznych kibiców z Polski, tym razem duńska policja :Puke:
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Biedni kibice, psami ich poszczuli [ Linked Image] http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-europejska/news/skandal-kiboli-legii,1346286
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kolejny raz plebsy ośmieszyli Polskę...
|
|