|
|
stranger
|
|
stranger
Witam chciałbym nawiązać współpracę z jakąś siecią bukmacherską, możecie powiedzieć jakie są z tego profity ? Zakładam, że jakiś % od zysków wiecie konkretnie jaki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukaj na stronach bukmacherów. Nie jest to akurat żadna tajemnica handlowa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pisać się najpierw naucz.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pisać się najpierw naucz. nie bądź taki do przodu, bo Ci tyłu zabraknie!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
O co Ci chodzi pitusku? analfabetyzm trzeba tępić
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
O co Ci chodzi pitusku? analfabetyzm trzeba tępić dondeczku:0 może i masz racje ale nie tacy i nie takie byki ludzie piszą, dajmy im szansę!
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
co to niektórzy to potrafia do... się do każdego ... Temat miał brzmieć "Własny punkt sts jaki to profit ?". Miałem coś w schowku i niechcący wkleiłem przed tematem ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Poszukaj na stronach bukmacherów. Nie jest to akurat żadna tajemnica handlowa Buki chyba nie publikują na stronie ile dają $$$. O ile dobrze pamiętam to buki naziemne na ogół dają % od obrotu. Ty zaś pokrywasz wszystkie koszta związane z prowadzeniem lokalu (czynsz, rachunki, itd.). Kiedyś TM dawał w okolicach 7% z tego co słyszałem. Trzeba by się zorientować jakie teraz stawki proponują różne firmy, no i wiadomo że firma firmie nierówna pod względem atrakcyjności oferty czy limitów (a od tego w dużej mierze będą zależały Twoje zyski). 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sts, fortuna - praca na etacie
milenium, totomix jakies 10% zysku, musisz miec lokal wszystko oplacic (tez Zus) razem z egzaminem (kiedys 500zeta w Warszawie TM) musisz tez miec kase kiedys to min 5.000zl
|
|
|
|
|
|
|
Milenium wydaje się być bukiem na czasie, tym bardziej że są miejsca gdzie np. jest kilka punktów TM w obrębie 10/15-minutowego spacerku.
10% wydaje mi się trochę dużo, ale jeśli tyle dają to ciekawa sprawa, jak ktoś chce prowadzić taki punkt i ma do tego dobre miejsce (najważniejsze jest generowanie jak największego obrotu) to warto spróbować.
Mnie ciekawiło kiedyś otwarcie obok siebie takiego ciągu kilku punktów, aby tam przygarniać wszystkich graczy z okolicy (na miejscu mogliby sobie porównać kursy i zagrać gdzie chcą...).
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
totolotek też praca na etacie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
zastanawiam sie, czy zeby byl z tego profil trzeba miec wlasny lokal tzn, czy jak bede musial wynajmowac lokal to dalej bedzie to oplacalne.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Z tego co wiem MIlenium ma dla ajentów 2 opcje rozliczania. W pierwszej jest stały procent od obrot, bez względu na to czy kupon jest wygrany czy nie, w drugiej opcji ten procent jest wyższy niż w pierwszej, ale ajent partycypuje wjakies czesci w ewentulanej wypłacie wygranej, wiec woli jak ludzie przegrywaja
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Nasze punkty naziemne to tak jak nasz kraj 100 lat za murzynami. Zero zakladow live ,smród ,kila i mogila
jeszcze pracownicy co maja wiedze o tym co robia identyczna
jak Kaczynscy o tenisie ziemnym.
2 tata temu chcialem otworzyc taki punkt przy pomocy firmy Tipsport. tipsport oferowal wystroj lokalu ,komputery 8% od obrotu ja mialem oplacac podatki ,ubezpieczenia,lokal ,pracownikow itd.
Mam nadzieje ze wkrotce tak jak w Bremen bedzie mozna do poznych godzin wieczornych w punktach zobaczyc mecz,obstawic na live ,napic sie i wyjsc do domu z pelnym portfelem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na pewno nie sts  kto tam gra?  spójrz na ich "oferte" a raczej PSEUDOOFERTE moim zdaniem najgorszy ziemniak w polsce
|
|
|
|
|
|
|
Z tego co wiem Milenium ma dla ajentów 2 opcje rozliczania. W pierwszej jest stały procent od obrot, bez względu na to czy kupon jest wygrany czy nie, w drugiej opcji ten procent jest wyższy niż w pierwszej, ale ajent partycypuje wjakies czesci w ewentulanej wypłacie wygranej, wiec woli jak ludzie przegrywaja Ciekawe jakie są stawki w obu przypadkach. Procent od obrotu jest pewniejszy, ciekawe tylko czy jest zależny od kursu na kuponie czy obowiązuje także jak ktoś zagra po 1.25? Według mnie Milenium to chyba najciekawszy buk, tym bardziej że na wybory polityczne wystawiają ciekawą ofertę i wtedy obrót może być bardzo dobry (choć ode mnie przestali przyjmować po 2 kuponie, tak więc właściciel lokalu nie był zadowolony).
|
|
|
|
|
|
|
Z tego co wiem MIlenium ma dla ajentów 2 opcje rozliczania. W pierwszej jest stały procent od obrot, bez względu na to czy kupon jest wygrany czy nie, w drugiej opcji ten procent jest wyższy niż w pierwszej, ale ajent partycypuje wjakies czesci w ewentulanej wypłacie wygranej, wiec woli jak ludzie przegrywaja nie wydaje mi sie aby ta druga opcja była mozliwa,po prostu byłaby nie zgodna z prawem (wg mojej oceny)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kiedyś to był biznes teraz czy ja wiem... W pewnym miescie w mojej okolicy 30.000 mieszkancow w tym roku padly 2 punkty z trzech... W tym napisze ciekawostke ze padl punkt toto-mixa majacy kolo 70% udzialu rynku... Wlasciciel otworzyl go jako ostatni polaczony z barem i 42calowa plazma (do baru schodzilo sie schodami w dol teoretycznie bylo to osobne pomieszczenie ale praktycznie kazdy latal z piwem gdzie chce poniewaz oficjalnie w punktach naziemnych alkoholu sprzedawac nie mozna) historia toczyla sie ciekawie poniewaz wlasciciel duzo gral... Bylo widac kiedy wygrywal kiedy nie po sposobie zachowania. czasem mily potulny jak baranek a czasem heh jak np ktos dal kupon i maszyna nie przyjmowala z jakiegos powodu (np. mecz sie zaczal czy cos) to jak nie opier.dolil czasem az z lokalu wyrzucal hehe... Historia sie skonczyla tak ze tyle przegral ze punkt mu zmakneli i bar i lokal sprzedal...
W obecnym miescie 70.000 mieszkancow sa 4 punkty! sts- kiedy nie przyjde pustki toto-mix- lepiej ale tez bez rewelacji millenium- kiedy nie przyjde tlok...
Napisze tak jakbym otwieral cokolwiek to tylko millenium. Dlaczego? Bo ma bardzo dobra strategie promocyjna typu: - Karta stalego klienta na ktora nabijane sa punkty - Za punkty sa nagrody czasem samochody itd... jakies losowania itd.
To tak jak ze stacjami benzynowymi... Moi koledzy jezdza 3-5km dalej zataknkowac zeby zasrane punkty nabic mimo ze do najblizszej maja pareset metrow pozniej ciesza miche po iles tam tankowaniach z darmowego hotdoga ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
słuchajcie, a wypałiłby punkt, gdzie byłaby oferta z 3 roznych firm bukmacherskich ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|