|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, jak zwiekszyc limit wplat do buka z karty ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zulus, w poniedzialek ok 15:30 lub 18:45.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jak dzis koło 12 zleciłem wypłate do mbanku to kiedy dojdzie? jak jeszcze nie mam jej na koncie w mbanku moge sie jej dzis jeszcze spodziewać ??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak dzis koło 12 zleciłem wypłate do mbanku to kiedy dojdzie? jak jeszcze nie mam jej na koncie w mbanku moge sie jej dzis jeszcze spodziewać ?? Jak już dzisiaj nie doszła, to w poniedziałek po południu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Panowie to są jakieś jaj. Dostałem od Moneybookers ich tekst reklamowy m.in. takiej o to treści: Moneybookers oferuje najbezpieczniejs i najszybsze sposoby przesyłania pieniędzy przez Internet. Serwis pozwala 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu wpłacać i wypłacać pieniądze z kont gier hazardowych.
No więc jak to jest - samo Moneybookers raz zachęca do korzystania z ich usług w grach hazardowych, a drugim razem z powodu z tego właśnie powodu zamyka konta użytkownikom ?
Kompletnie już można się w tym wszystkim pogubić
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dokladnie tak samo pomyslalem, hipokryzja w czystej postaci. Jesli beda sie czepiac ze na hazard, trzeba im podeslac ten ich liscik promocyjne. Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Są 6 oczekujące /a wpłaty na Państwa konto Moneybookers o łącznej kwocie 6xxx.8339 PLN. Nie możemy podjąć żadnych czynności mających na celu zamknięcie Państwa konta Moneybookers. Prosimy postępować zgodnie z instrukcjami naszego Działu Obsługi Klienta" Chciałem zamknąc tam konto, ale takie coś mi wyskoczyło.. Mój pozostaly limit to 4k, czy to oznacza że gdy zwiększą mi limit to te 6k pojawi się na moim koncie? Bo nie rozumiem o co im chodzi..
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Też tak miałem tylko mniejsze kwoty mi wyskakiwały
te wpłaty to ściema
poprostu nie chcą Ci zamknąć konta
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie pytanie wypłaty na konto jakoś się u nich pogorszyły po ilu dniach u was była kasa?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie pytanie wypłaty na konto jakoś się u nich pogorszyły po ilu dniach u was była kasa? Wczoraj jakos koło 11 robiłem. Wieczorem juz była na końcie, tak ze jak zwykle szyyyybko Pzdr.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzięki za info właśnie kasa wpłynęła na konto 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam
czy jesli buk zaksiegowal wyplate wczoraj o 21.00 a na MB wciaz jej nie mam to powinienem juz sie zaczac martwic ? Czy to tyle u nich trwa ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam
czy jesli buk zaksiegowal wyplate wczoraj o 21.00 a na MB wciaz jej nie mam to powinienem juz sie zaczac martwic ? Czy to tyle u nich trwa ? nie martw sie, to roznie trwa, dzis wieczorem lub jutro rano powinienes miec kase
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
U mnie tez problem z wyplata. Zrobilem wczoraj o 12.00 i zawsze w ten sam dzien byla na koncie Mbank. Dzis godz. 15.00 i nic 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam
czy jesli buk zaksiegowal wyplate wczoraj o 21.00 a na MB wciaz jej nie mam to powinienem juz sie zaczac martwic ? Czy to tyle u nich trwa ? nie martw sie, to roznie trwa, dzis wieczorem lub jutro rano powinienes miec kase kasa juz na MB, teraz przelew na konto 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mam pytanie....powiedzmy że mam 300zł w kieszeni-dosłownie...chce je wplacic na moneybookers by potem moc przelac na konto pokerowo do poker stars. jak to zrobic? mieszkam w malym miasteczku....jest u nas tylko bank spoldzielczy w ktorym posiadam konto. Prosze o pomoc i jasne wytlumaczenie krok po kroku co zrobic....a moze jakis inny pomysl macie na przelew na konto pokerowe? łatwiejszy...prostszy...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
znow mi sie klawiatura przyciela jak widze. wiec jeszcze raz i sorry z atamten post. Mam 300zl w kieszeni-doslownie...chce je wplacic na konto moneyB by potem przelac na konto do pokerstars....jak to zrobic? mieszkam w malym miasteczku....jest u nas tylko bank spoldzielczy w ktorym posiadam konto. Prosze o pomoc i jasne wytlumaczenie krok po kroku co zrobic....a moze jakis inny pomysl macie na przelew na konto pokerowe? łatwiejszy...prostszy...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zobacz, czy Przelewy24 obsługuja Twoj Bank Spółdzielczy, jeżeli tak, to jest najszybsza droga, aby wpłacić pieniądze do MB, a pozniej gdzie tylko zechcesz ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moje limity: Całkowity limit transkacji [?] 49101.60 PLN / ostatnie 90 dni Pozostałych 3437.64 PLN Limit depozytu na karcie kredytowej 12275.40 PLN / ostatnie 60 dni Pozostałych 12266.53 PLN Twój limit dla każdej transakcji [?] 40918.00 PLN Czy jesli mi np. przyjdzie wyplata na konto mb ok. 5000zł to będę mógł wypłacić trochę na konto a trochę na karte(zweryfikowana juz) ?? Czy tylko na konto bankowe bede mogl, bo nie rozumiem ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile może potrwać weryfikacja konta w MB? Dziś przy wypłacie kazali mi zweryfikować. Jakiś list z kodem wysłali do mnie który ma dojść teoretycznie w 2-5 dni. Ktoś weryfikował? Jeśli tak to czy przebiega to tak sprawnie jak piszą?
|
|
|
Link skopiowany do schowka