|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Gwoli ścisłości fachowcu z sensacjami z miasta pierników - Dosypanie 120 ton nowego grysu nie jest równoznaczne z zaistnieniem zupełnie nowego toru na Motoarenie, ale widocznie ty rzeczywistość dopasowujesz do siebie. Oprócz przysłuchiwaniu się rozmów z viceprezesami, zawodnikami Torunia, jak sam wspominałeś polecam bliższy kontakt z trenerem lub toromistrzem, to ci wytłumaczą czy jest nowy tor czy też nie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
luki75-czytasz nie uważnie, albo po łepkach. Dosypanie nawierzchni to wiadomość dla pospulstawa. Wymiana to zupełnie co innego, to zupełnie inny tor. W noc poprzedzajacą to co pisałem pracował ciężki sprzęt, bardzo ciężki. Przecież nie mogłem pisać o szczegółach, bo niby po co.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dobra myślę, że wybrnięcie z sytuacji robisz w bardzo nieudolny sposób, a dzielenie forumowiczów na pospólstwo i innych pozostawiam bez jakiego komentarza. Styl twojego postu mówi sam za siebie. Poza tym nie pospulstawa a pospólstwa jeśli już.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...pisząc pospólstwa, nie miałem na myśli forumowiczów, tylko ogół społeczeństwa... zwykłych kibiców. Widocznie będę musiał zatrudnić jakiegoś rzecznika, by wpowiadał się za mnie. Zastanowię się nad tym.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
obojętnie kogo miałeś na myśli, twoja sprawa. Mam nadzieję, że każdy zainteresowany żużlem forumowicz sobie wyrobi zdanie na temat, który sam tu zacząłeś. A chęć zachowania twarzy po totalnej kompromitacji wychodzi Ci nad wyraz nieudolnie. Początkowo nawet byłem zniesmaczony reakcjami buszmena na Twoje posty parę dni wstecz, ale teraz wypada mu zwrócić honor..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skoro tak mówisz, widocznie tak jest. Chciałem dobrze, wyszło żle. Może faktycznie nieudolnie tłumaczyłem i kompromitacja dobrze mi zrobi. Widocznie nie nadaję się do tego, by udzielać się publicznie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Toruniu deszczyk a wiec moze nie wyjdzie zrobienie toru pod siebie
|
|
|
|
|
|
|
No i to właśnie miałem na myśli pisząc, że jestem sceptyczny odnośnie nowej nawierzchni. Niby fajnie, wjeżdżamy się i wygrywamy spasowaniem jak ZG. Tyle tylko, że w tygodniu były inne warunki atmosferyczne - cieplej, sucho. Już nie jeden takimi kombinacjami z torem sam się ugotował. Potem nasi będą szukać ustawień z treningu, a Włókniarze zobaczą zastany tor, pomyślą i ustawią dobrze.
Ale to czarny scenariusz. Sądzę, że mimo wszystko wygramy w granicach 49-41.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sparta bez Crumpa. Jason Crump nie wystąpi w rewanżowym spotkaniu o siódme miejsce Speedway Ekstraligi.Crump zaliczył upadek w trakcie poniedziałkowego spotkania Elite League Belle Vue - Ipswich Witches.
Wybrzeże bez Vaculika. Pechowo rozpoczął się turniej czeskiej Extraligi dla Martina Vaculika, który w pierwszym starcie upadł razem z Adrianem Rymelem.W szpitalu okazało się, że złamanie to nie jest otwarte, a zawodnik został poddany zabiegowi operacyjnemu.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Panowie które pole(a) procentowo są najlepsze w Zielonej Górze ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
od wew zaczynając, czyli pierwsze pole najlepsze, ale jak ktoś jest przełożony dobrze na start to i z 4 spokojnie może założyc rywali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podobno mokro jak cholera na torze, dodatkowo tor bedzie inny niz na lige - ciezko cos sensownego wytypowac, warto poszukac underdogow
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|