Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 26 1 2 3 4 5 6 7 25 26
wieczny student
wieczny student
ja mam
zrobiona przeze mnie na totalny odpier*** laugh

Bonus: Unibet
J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Czy któryś z userów prowadził już jakąś ligę ( w sensie - przygotowania terminarza rozgrywek, prowadzenie tabeli itp.). Ze znajomymi mamy zamiar "pobawić" się w ligę darta. Nie mam czasu na zabawę w excelu (praca) a właśnie mnie ożenili z tym tematem smile. Moje pytanie: czy któryś z userów ma zrobione ( np. w excelu) jakieś gotowce do prowadzenia ligi - terminarz, tabele do których wystarczyłoby wpisać dane zawodników?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Szukam kodeksu pracy. Znalazlem na dzien 19 stycznia 2009. Jest jakis nowszy ? tongue

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
A moze ktos ma taki kodeks w formie uproszczonej, najwazniejsze rzeczy, bez niepotrzebnych przypisow itd itp. Krotko zwiezle i na temat, jestem wzrokowcem wiec... smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Kurde 3 pod rzad tongue.
Jest jakis prawnik/ osoba ktora w niedlugiej przyszlosci zostanie prawnikiem/ ktos kto ogolnie zna sie na prawie ?
Mam pytanko, nie chce zakladac nowego tematu, chociaz niewykluczone ze bede musial.
Jesli tak to niech sie odezwie tutaj w temacie albo na privie, bede wdzieczny
pozdr

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Panowie potrzebuje rady. Przed chwila byl u mnie komornik. Mam do zaplacenia mandat 150zl. To powiedzialem, ze nie pracuje(choc pracuje w Norwegii ale to praca okresowa, wiec aktualnie nie) i , ze jestem na utrzymaniu rodzicow. Powiedzial, ze mam czas do wtorku inaczej sprawe skieruje do sadu. Za 150zl to mozliwe? Choc mu powiedzialem prawde jak sprawa wyglada. Nie widzi mi sie latac po sadach, a koszta sadowe beda o wiele drozsze.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Weź zapłać te 150zł i tyle. Taka rada, bo innej nie widze.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Witam szukam jakiegoś skryptu najlepiej darmowego jak najbardziej podobnego do stronki demotywatory.pl

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Originally Posted by Kylo
Panowie potrzebuje rady. Przed chwila byl u mnie komornik. Mam do zaplacenia mandat 150zl. To powiedzialem, ze nie pracuje(choc pracuje w Norwegii ale to praca okresowa, wiec aktualnie nie) i , ze jestem na utrzymaniu rodzicow. Powiedzial, ze mam czas do wtorku inaczej sprawe skieruje do sadu. Za 150zl to mozliwe? Choc mu powiedzialem prawde jak sprawa wyglada. Nie widzi mi sie latac po sadach, a koszta sadowe beda o wiele drozsze.

To az tak malo teraz sie zarabia zagranica, ze na 150zl Cie nie stac zeby zaplacic i miec z glowy? wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by termii
Originally Posted by Kylo

To az tak malo teraz sie zarabia zagranica, ze na 150zl Cie nie stac zeby zaplacic i miec z glowy? wink

Akurat nie mialem przy sobie smile Teraz mi chodzi o sam fakt czy za 150zl moge miec sprawe. Wczesniej od 250zl z tego co mi wiadomo. Chce tylko wiedziec czy przypadkiem cos sie nie zmienilo.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeżeli nie zarabiasz, nie masz ruchomości, nie mogą ci wejść na zwrot podatku (bo już nie będzie) to wg mnie ci umożą, bo N(iska)S(zkodliwość)S(połeczna). Ale będziesz latał po sądach.

C
newbie
newbie
C Offline
ktos sie orientuje gdzie będą chrciny wnuka premiera tuska ? podobno gdzieś w centralnej polsce ale nie wiem dokłądnie, wie ktos ?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by cykada
ktos sie orientuje gdzie będą chrciny wnuka premiera tuska ? podobno gdzieś w centralnej polsce ale nie wiem dokłądnie, wie ktos ?
Pewnie w kościele, który własnymi rękoma wybudowałes ;]

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Potrzebna mi pomoc przy rozreklamowaniu strony internetowej..
Ma ktoś z Was jakieś dojścia do gazet/portali sportowych?
Projekt nie jest marketingowy, raczej społeczny.
Zależy mi, by informacja o stronie trafiła do jak największej liczby piłkarzy (amatorów i nie tylko..).

Budżet jest mocno ograniczony frown

Pozdrawiam.

Profesor
Profesor
Ile kabli powinno wychodzic z DVD do telewizora ?

2?

Bo z mojego wychodzi jeden laugh dzwięk jest ale obrazu nie ma

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Witam
Posiadając zwykłą karte debetową visa elektron Mbanku, jaka jest kwota max debetu? Czy w ogóle jest taka mozliwosc?

C
veteran
veteran
C Offline
Moze mi ktos pomoc ze skonczeniem przerobienia Konsoli Sony PSP 3003 .
Wgralem juz softa ChickHEN 5.03
Pozniej zanstalowalem soft przejsciowy CF enablera v3.5 i teraz mam Softa 5.03 M33-6

Teraz nie wiem co dalej, zeby najlatwiej bylo ... posciagac gry w formacie ISO ?

Moze ktos pomoc ?! wiem, ze jest na pebie, ale moze ktos wyjasni tu szybciej i ciot prosciej.

R
member
member
R Offline
Originally Posted by TOM182
Witam
Posiadając zwykłą karte debetową visa elektron Mbanku, jaka jest kwota max debetu? Czy w ogóle jest taka mozliwosc?

Karta debetowa nie służy do debetu, mógłbyś się starać ewentualnie o kredyt odnawialny. Z tym, że wymaga to roboty papierkowej i oczywiście wpływów na konto.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Robertj
Originally Posted by TOM182
Witam

Karta debetowa nie służy do debetu, mógłbyś się starać ewentualnie o kredyt odnawialny. Z tym, że wymaga to roboty papierkowej i oczywiście wpływów na konto.

Na tej karcie można mieć 300zł debetu, ale trzeba wcześniej o niego poprosić więc nie wiem czy jest sens.

Olimpijczyk
Olimpijczyk
to tak co do tej karty, mi sie wlasnie vise electron z mBanku konczy w listopadzie, nowa jest za darmo czy platna? i ile wczesniej zamowic, zeby zdarzyla dojsc przed wygasnieciem obecnej

Strona 5 z 26 1 2 3 4 5 6 7 25 26

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, Sensei), 2,680 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,616
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025