|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam Dopiero co wrocilem z pracy i dzis kupony gral za mnie kolega a na forum ich niestety nie podal, pierwsze byl singiel n Rosje 2/10, ktorego nie licze do statystyk, a na teraz drugi mecz bedzie w grze: #13 Francja-Hiszpania-1  Holandia - Serbia -2 ako: 1.69 2/10 Expekt  Dzis tez troche po czasie kupon podaje bo byl grany gdy w pracy bylem a tam dospu do neta nie mam;/ #14 Federacja Rosyjska - Chorwacja -2 Francja - FYR Macedonia -1 ako: 1.49 2/10 expekt-------------------------------------------------------------- Jak nie dzis to jutro wygramy 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
#14 Federacja Rosyjska - Chorwacja -2  Francja - FYR Macedonia -1 ako: 1.49 2/10 expekt koszykowka jednak nie jest moja mocna strona, a na dzis decyzja ktora bylo mi ciezko podjac, ale innej mozliwosci dzis nie widze, stawka jak na mnie bardzo duza, poprostu zanse oceniam 70 % na bulgarie, caly turniej gralem na naszym, ale trzeba skonczyc z patriotyzmem bo dzis wg mnie wiele do powiedzenia nie bedziemy mieli, a gdy by sie nam udalo wygrac to bedzie mozna sie cieszyc ze wrócimy z medalem  #15 Bułgaria-Polska-1 ako: 1.65 10/10 Bet365
|
|
|
Link skopiowany do schowka