|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
cos ci sie pomylilo bo w tej grupie nie ma francuzow...niemcy ( hamburg), medvedi ( ukraina), fck ( dania) i portland ( usa)
z tego co wiem, jedyna francuzka ruzyna to montepllier ale to w innej grupie.
pozdrawiam jestes mistrzem  i co znowu jestes taki mądraliński ?? a z jakiego kraju jest druzyna ktora sie nazywa portland san antonio ?? to chyba proste jak drut...no chyba ze nie masz bladego pojęcia o geografi... też się nieźle uśmialem  hmm klubów można jeszcze nie rozpoznawać państwami, ale żeby USA widzieć w EUROPEJSKIEJ Lidze Mistrzów to już jest sztuka. @Voltaren 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
cos ci sie pomylilo bo w tej grupie nie ma francuzow...niemcy ( hamburg), medvedi ( ukraina), fck ( dania) i portland ( usa)
z tego co wiem, jedyna francuzka ruzyna to montepllier ale to w innej grupie.
pozdrawiam jestes mistrzem  też się nieźle uśmialem  hmm klubów można jeszcze nie rozpoznawać państwami, ale żeby USA widzieć w EUROPEJSKIEJ Lidze Mistrzów to już jest sztuka. @Voltaren  i co znowu jestes taki mądraliński ?? a z jakiego kraju jest druzyna ktora sie nazywa portland san antonio ?? to chyba proste jak drut...no chyba ze nie masz bladego pojęcia o geografi...
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Nie pograzaj sie juz i nie robcie syfu w temacie. 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Co sądzicie o HSV Hamburg - Chehovski Medvedi Chekov (x)2 6.00? Gospodarze bez Lijewskich. Jak wygrają Rosjanie to o awansach zadecyduje lepszy bilans bramek. Tylko jak to ma się do Hamburga?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hamburg musiałby przegrać 0ver 16,żeby nie awansować.Porażka do 3 bramek win w grupie.Oczywiście zakładając win drużyny "koszykarzy" z USA w ostatnim meczu ze zdunami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Yemat na ten rok jeszcze nie istnieje ale dziś fajny meczyk nasza Vive podejmuje porto - i nie widzę przeszkód aby nie zrobiło +10 - po prostu klasa zespołów jest nadto uwidoczniona
z EXP-a biorę 1(-6,5) 1.70 po 5/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
32-23 FT - zbalazłem również -5,5 w Bet365 po kursie 1.85 nareszcie ręczna powraca - czas zacząć odrabiać wakacje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Noto gratulacje-mnie,niestety,do overa brakło 1 bramki.No ale za to odrobiłem na live w tobecie oraz założyłem 90 minutową lokatę na 12 % u wujka hilla.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro byle nie przegrać-Preszów wygrał tylko trzema-w ostatnich minutach stracili 4 bramki,nie rzucili żadnej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro byle nie przegrać-Preszów wygrał tylko trzema-w ostatnich minutach stracili 4 bramki,nie rzucili żadnej to nie jest turniej każdy z każdym ? przecież jeżeli Preszów jutro wygra to ma najwięcej punktów, bramki się nie liczą, Ty znasz się lepiej na ręczniej, ja to biorę na "chłopski rozum".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy remisie wchodzi Vive,stąd te bramki o których mówił nawoj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy wyrównanym,zaciętym meczu,zawsze to jakaś psychologiczna przewaga-oczywiście porażka Vive to koniec marzeń o LM. Jutro zadecyduje obrona-Słowacy wzmocnili siłę rażenia,z obroną trochę gorzej.Czy dzisiaj grał Pekar,bo były z nim jakieś zawirowania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy remisie wchodzi Vive,stąd te bramki o których mówił nawoj fakt, nie pomyślałem o tym, dzięki za szybką odpowiedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja go w ogóle nie widzę w 14-ce Tatrana która przyjechała na ten turniej,przynajmniej tak piszą na stronie Tatrana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pekar chciał odejść,klub go nie chciał puścic-jak to się skończyło to nie wiem.No ale skoro go nie ma w Kielcach,to wielki handicap dla gospodarzy,bo to b.dobry zawodnik.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś wielkie emocje w Hali Legionów, zagrają najlepsze siódemki tego turnieju, Vive (a raczej ISKRA  ) stoi przed super szansą zagrania w grupie B Ligi Mistrzów, oglądałem oba pojedynki i śmiem twierdzić że chyba tylko kataklizm może pozbawić nas szansy zagrania z MKB Veszprem, RK Gorenje, Chambery Savoie HB, Rhein-Neckar Löwen i HC Bosna Sarajewo. Tatran choć wczoraj kontrolował pojedynek, to grał tak sobie i wg mnie Iskra powinna dzięki pomocy kibiców może sędziów?  wygrać z Tatranem. Z bukmacherskiego punktu widzenia 1x biore w ciemno. Choć to tylko sport, to serce podpowiada i rozum Iskra wygra mecz. Pozdrawiam Pawka z Kielc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeby tylko poradzili sobie z obroną 5-1-ten styl bronienia jakoś nie bardzo odpowiada naszym ekipom.Czy Kazik się wykurował,bo trochę bojno grać tylko z jednym bramkarzem.W innych meczach eliminacyjnych dużo niespodzianek-m.in.dwie porażki Lemgo i b.dobra gra Szwajcarów w Hiszpanii.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Do zorientowanych . Jaka jest sytuacja Kielc ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do zorientowanych . Jaka jest sytuacja Kielc ? zwycięstwo bądź remis daje im awans do fazy grupowej a dokładnie do grupy B Ligi Mistrzów Pozdrawiam Pawka z Kielc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gratulacje dla Kielc z Nawojowej
|
|