|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z 10 euro ugralem na BJ 43 euro , chailem wyplacic 33 to wyskakuje mi komunikat "Error: Amount exceeds transferrable balance 23 EUR" dlaczego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z 10 euro ugralem na BJ 43 euro , chailem wyplacic 33 to wyskakuje mi komunikat "Error: Amount exceeds transferrable balance 23 EUR" dlaczego? ja tez mialem 40e i myslame ze nadwyzke przeleje sobie na zaklady (30e) ale monza bylo tylko 24 e przelac reszta przepadla.. chodzi tu o to ze jesli dostales wzesniej jakies bonusy u nich w kasynie to sie kumuluja i jak np dostales 2x 10e to mozesz nazdywzke wyplacic czyli 20e... ja nie dostalem w sumie wczesniej nic ale ciesze sie i tak bo darmowa kasa jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajnie macie bo ja nie dostalem nic :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zleciłem wypłatę po zagraniu nadwyżki z bonusa z kasyna na kilku kuponach i o to co napisali do mnie: "Witam, Szanowny Kliencie, dzial finansowy poinformowal nas, ze Pana wyplata zostala anulowana. Przed realizacja jej musi Pan dokonac depozytu na konto w kwocie co najmniej 25 EUR oraz dokonac wymaganego regulaminem oferty obrotu tymi srodkami w Kasynie. Dziekujemy za wspolprace. Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca. Przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz Pozdrawiam, Malgorzata Radecka Customer Communications Liaison www.expekt.com [ expekt.com] Mangas Gaming Malta Limited"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale czemu depozyt 25 Euro i czemu obrót w kasynie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo tak bylo w przypadku bonusa 5e
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OK, doczytałem, ale dla bonusa 10Eur nie mogę znaleźć warunków obrotu, o ile takowe były.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przed realizacja jej musi Pan dokonac depozytu na konto w kwocie co najmniej 25 EUR oraz dokonac wymaganego regulaminem oferty obrotu tymi srodkami w Kasynie. Dziekujemy za wspolprace.
Jaki to musi byc obrot?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy mozna obracać bonus od depozytu ja zakładach live?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam pytanie jaki to jest ten obrót środkami, bo zleciłem wypłatę , przy czym w kasynie zrobiłem spory obrót środkami po czym zleciłem wypłatę około 20e potem postawiłem wszystko w zakładach. Napisałem do supportu ale tylko odpowiedz doszła, że czas odpowiedzi może się wydłużyć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolega nie planujecie dzis przypadkiem wyłączenia dzisiejszego meczu Polaków z oferty live? bo jesli tak to zagram przed meczem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Może to troche głupio zabrzmi, ale gdzie jest live czat w expekt, loguje się i... ...znaleść nie moge 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To jeszcze inaczej... zanim się zaloguje to wciskam rejestracja i tam po prawej mam live czat... więc o co chodzi, po zalogowaniu znika?? Dziwne, albo źle szukam 
|
|
|
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
dostal ktos jeszcze zaproszenie na impreze urodzinowa expekta ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co za impreza? 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
To jeszcze inaczej... zanim się zaloguje to wciskam rejestracja i tam po prawej mam live czat... więc o co chodzi, po zalogowaniu znika?? Dziwne, albo źle szukam  Tak jest, musisz być wylogowanym żeby wejść na live chat, jak jesteś zalogowany to nie widać tej opcji 
|
|
|
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
Witaj, Expekt.com pragnie uczcić swoje 10-te urodziny z klasą... a Ty jestes zaproszony! Taka impreza nie może się odbyć bez naszych partnerow, którzy w dużej mierze odpowiedzialni są za nasz sukces. BAC 2009 - OPENING PARTY sponsorowane przez Expekt.com Scotty Nguyen - The Prince of Poker - ambasador Expekt.com przyłączy się do naszej imprezy jako gość specjalny. Partnerzy będą mogli wygrać miejsce przy stoliku i zagrać ze Scott'im na żywo podczas eksluzywnego turnieju Expekt.com rozgrywanego 11 września. Ponadto podczas imprezy rozdawać będziemy upominki urodzinowe. Zapewniamy drinki i dobrą zabawę. Oficjalna impreza urodzinowa OPENING PARTY odbędzie się w CREOL BAR, oddalonego 2 minuty piechotą od oficjalnego hotelu konferencji. Drinki za darmo będą serwowane od 21:00 do 2:00 a bawić się będzie z nami sam Scotty Nguyen! Aby wygrać miejsce przy stoliku i zagrać na żywo z naszym ambasadorem, wystarczy wziąć udział w Expekt.com Tournament podczas konferencji następnego dnia. Podczas naszej urodzinowej imprezy także mnóstwo prezentów a przede wszystkim dobra zabawa i możliwość poznania ciekawych ludzi  tyle napisali ale gdzie to juz nie  ja tam ze scottym chetnie bym se walnal rundke w holdema
|
|
|
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
ok wystarczylo google zatrudnic http://www.budapestaffiliateconference.com/ zeby jeszce zakwaterowanie dawali to bym sie skusil pociagiem latwo sie dostac
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|