|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki wielkie Panowie za opinie-wezme to pod uwage i nie dam sie oskubać:) KTO sie jeszcze zna prosze pisac na ten temat Jeszcze raz dzieki za informacje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jak pisalem w kielcach ceny za metr kwadratowy to max 45-50zl!! no chyba ze Tobie dawali ceny z materialem, ale to i tak za droga jak na plytki do wewnatrz z robocizna, a mysle ze w Radomsku ceny powinny byc nawet nizsze nic w Kielcach!! pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jak pisalem w kielcach ceny za metr kwadratowy to max 45-50zl!! no chyba ze Tobie dawali ceny z materialem, ale to i tak za droga jak na plytki do wewnatrz z robocizna, a mysle ze w Radomsku ceny powinny byc nawet nizsze nic w Kielcach!! pozdrawiam hehe zgadza sie Dziabor-policzył z materiałem.Teraz juz mniej wiecej ceny są takie jak powinny być.Małe zamieszanie sie wkradło -tak to jest pisać sobie meilowo Pozdrawiam i dzięki za rade
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak sprzedalem auto jakis miesiac temu to jak dlugo kupujacy odemnei ma prawo jezdzic na tych samych blachach ? Bo wiem ze musi zarejestrowac go na siebei bo tak toteraz jest ze on w systemie nadal widnieje pod moja nazwa. Powiem ze kupil go handlarz jak cos
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak sprzedalem auto jakis miesiac temu to jak dlugo kupujacy odemnei ma prawo jezdzic na tych samych blachach ? Bo wiem ze musi zarejestrowac go na siebei bo tak toteraz jest ze on w systemie nadal widnieje pod moja nazwa. Powiem ze kupil go handlarz jak cos Z tego co się orientuję to właśnie miesiąc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuję precyzyjnego (oficjalnego) określenia koloru koszulek w których grała wczoraj Barcelona. To bardzo ważna sprawa, która utnie wiele dyskusji 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
?
|
|
?
gay'owy 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Kilka tygodni temu prosilem Was o pomoc w znalezieniu Bear Share dzialajacego normalnie pod Vista. Chodzilo mi o jakas starsza wersje (nie posiadajacej glupich reklam itp). Self-Confident  wyslal mi jakas wersje jednak nie ruszyla ona u mnie! Ponawiam prosbe, bo nie moge patrzec na wrzute i torrenty, skoro w bear share moge znalezc duzo wiecej piosenek i sciagnac je 10 razy szybciej
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Kilka tygodni temu prosilem Was o pomoc w znalezieniu Bear Share dzialajacego normalnie pod Vista. Chodzilo mi o jakas starsza wersje (nie posiadajacej glupich reklam itp). Self-Confident  wyslal mi jakas wersje jednak nie ruszyla ona u mnie! Ponawiam prosbe, bo nie moge patrzec na wrzute i torrenty, skoro w bear share moge znalezc duzo wiecej piosenek i sciagnac je 10 razy szybciej witam, ja uzywam takiej wersji : BearShareV8pl (tez mam viste) 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie znacie jakiś dobry internetowy sklep odzieżowy, konkretnie chodzi mi o zakup kurtki zimowej, kurtka bejzbolówka " Kani " , wie ktoś gdzie mogę kupić taką w internecie ? nigdzie w mieście nie ma a na allegro to samo.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
bzyku moge z ciekawosci wiedziec jaka powierzchnie ma twoje mieszkanie ??
a ja mam pytanie z kolei czy jest gdzies mozliwoc obejrzenia ostatnich odcinków futbol cafe z polsatu sport w necie ?? dzieki z gory za linka
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Panowie znacie jakiś dobry internetowy sklep odzieżowy, konkretnie chodzi mi o zakup kurtki zimowej, kurtka bejzbolówka " Kani " , wie ktoś gdzie mogę kupić taką w internecie ? nigdzie w mieście nie ma a na allegro to samo. jest juz temat w to i owo o sklepach odziezowych, tam pewnie znajdziesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bzyku moge z ciekawosci wiedziec jaka powierzchnie ma twoje mieszkanie ??
a ja mam pytanie z kolei czy jest gdzies mozliwoc obejrzenia ostatnich odcinków futbol cafe z polsatu sport w necie ?? dzieki z gory za linka *Bzyczek  prawie 80m
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No ale rozumiem Marian, ze musiales sie najzwyczajniej zarejestrowac itp? Nie dostajesz teraz zadnego SPAMu? Nie denerwuja Cie ciagle reklamy itd?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Kilka tygodni temu prosilem Was o pomoc w znalezieniu Bear Share dzialajacego normalnie pod Vista. Chodzilo mi o jakas starsza wersje (nie posiadajacej glupich reklam itp). Self-Confident  wyslal mi jakas wersje jednak nie ruszyla ona u mnie! Ponawiam prosbe, bo nie moge patrzec na wrzute i torrenty, skoro w bear share moge znalezc duzo wiecej piosenek i sciagnac je 10 razy szybciej witam, ja uzywam takiej wersji : BearShareV8pl (tez mam viste)  Sorry za dwa posty No ale rozumiem Marian, ze musiales sie najzwyczajniej zarejestrowac itp? Nie dostajesz teraz zadnego SPAMu? Nie denerwuja Cie ciagle reklamy itd?
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
siadła mi Plejka (PS3) - kupiłem sobie Virtual Tennis, po włożeniu płyty zapytała czy mozna zainstalować nowszą wersję systemu (wymagane) i potem zaczęła się kilkakrotnie wieszać przy graniu, zarówno w VT jak i inne gry, a teraz w zasadzie nie czyta juz żadnych gier  Po wlozeniu plyty zaczyna ją rozkręcac i natychmiast sie zatrzymuje (po jakichś 1-2 sek) filmy dvd czyta dalej bez problemu i system chodzi też bezproblemowo... o ile sie dobrze doczytałem to padł laser BlueRay (?) mam nadzieję, ze to nie to bo pleja juz ni jets na gwarancji (chyba) nie pamietam keidy dokladnie ja kupilem. Pytanie czy kogoś keidyś cos podobnego spotkało i ewnetualnie gdzie ten złom naprawic za jakieś rozsadne pieniadze... Wyczytałem ze naprawa lasera to około 400 zł - pogięlo ich zdorwo - to juz chyba lepiej kupić nowego plejaka, co za shit tak w ogóle to Sony - dodam, ze przez ten ponad rok jaki mialem pleje to grałem moze razem ze 25 godzin max !!
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Szukam jakiegoś fajnego ilustrowanego przewodnika po Polsce, ale w języku angielskim. Ktoś się spotkał z takim w jakieś księgarni internetowej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze tu nikt nie usunie tego posta bo oczywiscie dalej sa rowni i rowniejsi Witam, potrzebuje kogos kto w nieprzekraczalnym terminie do środy 23 września zrobi mi coś podobnego jak jest na stronach http://www.zarabiac.biz/ oraz http://www.zarabiac.biz/pl/zarabiac.html?_kk=zarabiac&_kt=3b952732-ac03-43fe-8c40-f4bd0e6b33cf . Projekt ma być własnego autorstwa wykonany profesjonalne i w wyznaczonym terminie. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt pod PW w celu ustalenia wynagrodzenia. Zalezy mi na czasie. Bardzo proszę pilny kontakt. Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|