|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy ktoś miał może kiedyś problemy z logowaniem sie do nich?? Ani moje haslo ani "przypominanie hasla" nie dziala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witamy,
Dziękujemy za skontaktowanie się z Betway.com
Uprzejmie informujemy, że doświadczamy pewnych problemów technicznych, w związku z czym napotykać możesz trudności z zalogowaniem się na koncie gracza na stronie Betway.
Zapewniamy, że rozwiążemy problem tak szybko, jak to tylko możliwe.
Prosimy, abys spróbował zalogować się za jakiś czas.
Za wszelkie utrudnienia bardzo przepraszamy.
W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, skotaktuj się z nami ponownie.
Serdeczne pozdrowienia, Marta @ Betway.com
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę zapomniany buk, a freebetami walą jak szaleni. Najpierw dostałem freebeta na piłkę (45 PLN - to przyszło na maila), później za trzy zakłady (potrójne akumulatory) a teraz widzę freebeta na tenis 100 PLN (to wszystko w przeciągu 4 dni). Nie wiem czy dla wszystkich, czy tylko dla długo niegrających , ale miło  . A kasa na MB po około dobie, nie jest źle ... Dla amatorów takich jak ja buk więcej niż przyzwoity !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Zauwazylem od pewnego czasu, ze robia problem z wyplatami. Najpierw zlecilem wyplate 500 euro to zazadali dokumentow bo to niby byla pierwsza moja wyplata wiekszej kwoty (nie wiem czy to prawda ale 200 - 300 euro wczesniej wyplacalem 500 moze i nie). Weryfikacja trwala kilka dni i w sumie z wyplata mniej wiecej tydzien. Kilka dni temu zlecilem wyplate 350 euro i znowu czekam juz znaczeni dluzej niz kiedys kiedy wyplacali wlasciwie na drugi dzien.
Czy ktos jeszcze to zauwazyl? Moze warto wzmocnic czujnosc co do tego bukmachera?
Pzdr WojtekK
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Czesc, mam pytanie: [Linked Image] [ fotozrzut.pl] Wybralem metode platnosci w BETWAY.COM przelew na karte VISA, a dokladniej na konto do Mbanku, i tam mam numer karty to mam wpisac z karty delfinka niebieskiej te 16 cyfr z pierwszej strony czy te 16+3cyfry z drugiej strony? Ktos wie? Bardzo prosze o pomoc...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam,
czy Ktoś ostatnio korzystał z ich Free Beta ( 200 zł dla nowych klientów) i wypłacał wygraną ?
Słyszałem jakiś czas temu, że robią problemy przy wypłacie.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ja wyplacalem niecaly miesiac temu i nawet o zaden skan nie pytali ani nic tylko wyplacili. A pierwszy zaklad byl wygrany i freebet 50 euro tez wszedl.
Ale od tego czasu moglo sie cos zmienic.
Pozdro
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Czesc, mam pytanie: [Linked Image] [ fotozrzut.pl] Wybralem metode platnosci w BETWAY.COM przelew na karte VISA, a dokladniej na konto do Mbanku, i tam mam numer karty to mam wpisac z karty delfinka niebieskiej te 16 cyfr z pierwszej strony czy te 16+3cyfry z drugiej strony? Ktos wie? Bardzo prosze o pomoc... Srodki przelalem na swoje konto w Betway z rachunku bankowego z ktorego pochodzi moja karta z delfinkiem niebieska Mbank. Czy moge bez problemu przelac na nia pieniadze wybierajac metode platnosci w tym buku: wyplaty na karte VISA ? i jak tak to czy: Jak sie bierze metode wypłaty na karte debetowa VISA w Mbanku to wpisuje sie te 16cyfr z pierwszej strony czy te 16+3 cyfry z drugiej strony?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja wyplacalem niecaly miesiac temu i nawet o zaden skan nie pytali ani nic tylko wyplacili. A pierwszy zaklad byl wygrany i freebet 50 euro tez wszedl.
Ale od tego czasu moglo sie cos zmienic.
Pozdro OK,wielkie dzięki za szybką odpowiedź.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
ile ida pieniadze z konta Betway do Mb?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no wlsnie ,ile idzie kasa z mb ?wyplata zlecona o 23 wczoraj. od nich wyszla o 9 rano(tak jest napisane w transakcjach) jest 21 i echo. help
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ile ida pieniadze z konta Betway do Mb? podbijam z pytaniem???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile ida pieniadze z konta Betway do Mb? podbijam z pytaniem??? Dziękujemy za skontaktowanie się z Betway.com Uprzejmie infromujemy, że dokonując wypłaty poprzez Moneybookrs, zanim pieniądze znajdą się na twoim koncie, może minąć od 1 do 3 dni roboczych. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, skontaktuj się z nami ponownie. Serdecznie pozdrawiam, [email protected]
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
za nic nie mogę pojąć jak mam obstawić Freebta w Betway. Stawiam 200 zł na to że wygra np Porto z Chelsea żeby to przegrać. I dostaję wtedy FREBETA 200 zł ? Ale czy to jest token ze muszę znowu postawić te 200 FREEBET aby mieć zysk a stawka FREEBETA się nie liczy -jets odliczana? jak to wykorzystać z innymi bukami np do surebetów albo na minimalnej stracie ? Ma ktoś jakieś doświadczenie? Mma środki w expekt dużo i w canbet ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Lepiej sobie to odpuść,bo jak zagrasz surebeta w betway , możesz miec bardzo duze problemy z wypłatą. Jak się zorientują ze nie mają do czynienia z frajerem to napiszą że już ktoś grał z tego IP i konfiskata pieniędzy. To wszystko dzieje się zgodnie z regulaminem , który musisz zaznaczyć , wiec nie możesz mieć do nich pretensji , co najwyżej do siebie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
za nic nie mogę pojąć jak mam obstawić Freebta w Betway. Stawiam 200 zł na to że wygra np Porto z Chelsea żeby to przegrać. I dostaję wtedy FREBETA 200 zł ? Ale czy to jest token ze muszę znowu postawić te 200 FREEBET aby mieć zysk a stawka FREEBETA się nie liczy -jets odliczana? jak to wykorzystać z innymi bukami np do surebetów albo na minimalnej stracie ? Ma ktoś jakieś doświadczenie? Mma środki w expekt dużo i w canbet ? Im wyzszy kurs w BetWay tym lepiej. Np 6,00 (czyli wygrana 5,00) szukasz surebeta czyli kursu ok. 1,20 (1,18). Jak rozłozysz stawki, to Ci zostanie ok 150-170 zł. (i raczej nie będzie to BetWay, co ma swoje zalety, bo zasłuzysz na kolejnego freebeta) Przy kursach 2,00-2,00 (czyli realnie 1,00-2,00) wyciągniesz ("marne") 100 zł. Stosując rady Kolegi nic nie wyciągniesz. (nie trzeba surebeta by coś wyciągnąć).
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja nie będę wypłacał tylko tak zrobię ze kasa z betwaya znajdzie sie u innych bukow a poza tym gram pierwszy raz., A jak tak napisza-zrobią to napisze o tym tutaj.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Geniusz 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
weż mi zdradż sposób zeby pieniądze z betwaya znalazły się u innych buków?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to samo zdarzenie grasz przeciwnie w buku X i betway liczac, ze umoczy w betwayu. jak juz niefartownie cala twoja kasa przegra sie do betwaya, to mozesz w garazu poszukac i stawiac za opony, alufelgi - jakos tak to bylo 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|