|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
To po co dawali ten freebet?
Czekam na maila z wyjasnieniem od nich.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wszystkie wypłaty zostały cofnięte ! Ta promocja z facebooka została zawieszona, ze względu na wielkie nadużycia ! Szkoda...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wcześniej miałem kasę którą wygrałem bez udziału freebeta. Freebeta potem zagrałem i nie trafiłem. Mogli sobie zabrać te 30zl i resztę mi wypłacić a nie całość anulować... Po co dają jakieś promo jak nagle potem na każdego patrzą jak na złodzieja...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo to promocja była dla użytkowników facebooka, jakby Ci co skorzystali z tego free beta założyliby wcześniej konto na facebook'u to ta promocja pewnie tak by się nie skończyła ...
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
To chodzi o zasadę jest promocja i kiedyś promocja się kończy.
Ale nie można tym co skorzystali teraz powiedzieć pocałujcie nas w dupe.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
LOL ale ja mam konto na Facebooku od trochę czasu.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
To czy masz konto na Fb czy nie, nia ma żadnego znaczenia, nie wypłacą nikomu kasy z tego Freebeta, nie od dziś wiadomo zę CEntrebet olał Polskich klientów, świadczyć może o tym chociażby fakt wycofania się Polskiego supportu. Olać Centrebet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to niech się pocałują w d... 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Pisałem jakiś czas temu by tam nie grać i nie trzymać kasy. Dziwne rzeczy się dzieją jeśli buk nawet zamyka... support.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam kiedys zalożyłem konto dla vouchera subside sport..dawali kazdemu kod o wartosci 40 funi i kupilem sobie sliczną białą koszulke Olympiakosu  no i Monty bo kolege poprosilem by konto załozył 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ja z nimi pozamiatam innym sposobem  Jak mi się uda to dam znać jak to zrobiłem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mi cofnęli wypłatę również, tylko że byla to normalna wypłata,choc w myśl zasady pieniądze nie smierdzą podniosłem też ten freebet, jednak była to mała część wypłaty. Na pytanie o co im qrwa chodzi, odpisali że Mbookers odrzucił wypłatę  lol, po przycisnięciu odpisali, że wszystkie wypłaty z freebetów zostały wycofane, sprawą zająl się jakiś tam departament i w ciągu 24-48h wymóżdżą co z tym fantem zrobić. Tak czy siak Centre się z.jebał na maxa i faktycznie jak pisze Conrad trzeba s.pierdalać z tego badziewia. Pzdr. Ps. a pamietam Conrad jak na euro bujałeś w dresie Centre heheh, taki mały przytyk 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ostatnio ( tzn jakieś 2 tygodnie temu)robiłem wyplatę z Centrebetu 1700 euro i doszła . Freebety i vouchery wziąłem chyba wszystkie możliwe. Fakt że ta kasa była za wygranie turnieju pokerowego, a nie za zakłady , no ale wcześniej wziąłem z 500 złotych w voucherach. Zmartwiliście mnie bardzo swymi postami bo do tej pory uważałem Centrebet za jednego z lepszych buków.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mnie się udało ugrać z tego freebeta ponad 200$, gdy cofnęli mi wypłatę, napisałem do nich. Odpowiedzieli mi, że chcą dokumentów, toteż im je wysłałem. W międzyczasie weszło mi się na pokerka i sumka urosła do ponad 300$. Znów zleciłem wypłątę, tym razem na mb, koło 00 30 ponoć puszczają wszystkie transakcje, rano dam znać co z tego wyszło. Moim zdaniem tak duża firma powinna ponieść konsekwencje swojej polityki marketingowej. Niech zweryfikują konta, wypłacą ludziom, nie chomikom, i zachowają twarz.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Szczerze to nawet jak wypłacą kasę z tego freebeta to czy zachowają twarz?. Wg mnie przez takie coś bezpowrotnie ja się traci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i luloki wstrętne zamknęli mi konto, bez podania przyczyny  Można gdzieś interweniować w tej sprawie ? Było tam ponad 1.2k pln...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mnie również konto zamknęli. Ciekawy jestem jak oni to widzą, skoro ugrałem ponad 100$ w pokera - w końcu ta kasa trafi do nich. Napisałem grzecznie maila z zapytaniem czy blokowanie kont to ich polityka marketingowa 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
No to teraz wciskają mi, że założyłem inne konto z tego samego IP - bardzo ciekawe, no al e ja swoje lata mam i w takie rzeczy się nie bawię.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja tez wygralem, zlecilem wyplate na moneybookers, pozniej zagralem jeszcze jeden kupon za drobne na ako 4,5 . Do wczoraj do godziny 23 konto jeszcze dzialalo. Zostal wtedy jeden mecz do rozstrzygniecia. Rano wchodze by sprawdzic czy kupon wszedl i co??? Konto zamkniete. A tlumacza to tym ze zalozylem wiecej niz jedno konto z 1 IP, czy komputera. Parodia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja przegralem freebeta i mam otwarte
|
|