Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 5 1 2 3 4 5
M
a.k.a. "coolbet"
a.k.a. "coolbet"
M Offline
Az ciarki po plecach przechodza jak to sie czyta blush

Jose jeszcze lepszym lekiem niz czas jest nowa "lepsza" kobieta wink Polecam pomaga wink

Jose boks boks boks

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jose ..co powiedziec ... witaj w stanie przejsciowym ..a wkrotce powitam w stanie nie-kawaler i nie-zonaty smile

klub sie powieksza smile

tylko ejdna uwaga ... uwazaj za kilka kolejnych tygodni... czloweik zaczyna szalec...lepiej nie wpasc w nic drastycznego ...woda, prochy, a na koniec ryzsykowny sex

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by kuslin
Jose nie sądzisz że wybrała modertora? jakbyś się starał mocniej i udało by ci się zosta modem to myślę że poleciałaby na tytuł, władzę, a tak tylko byłeś szarym userem, więc nie dziw się że wybrała kogoś lepiej postawionego. Lub goś miał lepsze typy od ciebie.

pierdolnij sie w leb imbecylu...

gdzie sie rodza takie glaby?

Tenis Trader
Tenis Trader
Hm jeżeli dobrze dodałem 2+2 to ona już kręciła na boku przed ślubem i zamiast go odwołać to wyskoczyła z rozwodem zaraz po nim blush

Nie dziwie się, że nie chce ci powiedzieć dlaczego jednak stanęła przed ołtarzem, bo powód jest zapewne równie pusty jak moje konto na bwin.

K
journeyman
journeyman
K Offline
pettersen kultury prostaku, bana mu za wyzwiska.
Hagi ty doradzaj w tematach gdzie można pojeździ na desce bo sezon nadchodzi.

Jose założył temat to ma luźne podejście do tematu, niech się cieszy że tak szybko go zostawiła, nie będzie marnował czasu.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Po pierwsze Pettersen na głupotę innych użytkowników reaguj z nieco większą domieszką kultury.

Na debilizm nie odpowiadajmy chamstwem i wyzwiskami, lecz kulturą smile

Po drugie kuslin - kolejny równie płytki i prowokacyjny tekst zakończy Twój udział w życiu forum na pewien czas.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Opis na Gadu gnacika:

Hej dziewczyno! Zapomnij o swoim chłopaku i poznaj mnie!:)

grin

H
addict
addict
H Offline
No to jedziemy laugh

Staram się pamiętać o rzeczach dobrych, staram się zapomnieć o złych. grin

Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011
Originally Posted by HAGIi
Nirtz Ty masz naje.bane w glowie kompletnie laugh

Widac, ze od Ciebie kazda kobieta odchodzi - zostan pedalem

Gosciowi kompletnie odbija
zdecydowanie jest to odpowiedz dnia smile a Nirtz pierdolnal tekstem masakrycznie, czasami warto pomyslec co sie chce napisac wink

a jesli chodzi o sprawe Jose to, kur.wa nie wierze shocked rozwod po niecalym miesiacu bycia w zwiazku malzenskim shocked ja pierd.ole to o czym Ona myslala mowiac Ci sakramentalne "tak" niesamowite, kiedys udalo mi sie przepowiedziec szybki rozwod mojemu kumplowi (dawalem im rok czasu) rozstali sie o ile sie nie myle po 8msc (rzucila go dla swojego szefa, ktory notabene pozniej ja rzucil) smile ale zeby kur.wa w niecaly miesiac po slubie shocked
Jose, jak bylem troche mlodszy i konczyly mi sie zwiazki (raz Ona konczyla raz ja) i Mama sie o tym dowiadywala, to zawsze mowila: "Synu tego kwiatu jest pol swiatu" wink trzymaj sie tego,a na pewno w przyszlosci poznasz ta "prawdziwa jedyna" piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by LegiaWarsaw
No to jedziemy laugh

Staram się pamiętać o rzeczach dobrych, staram się zapomnieć o złych. grin

Niech ja Cię dorwę tylko laugh laugh laugh

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Nirtz, kuslin stop

popieram tych co napisali, ze warto pomyslec za nim cos sie napisze, a o smierci dziecka... 0 taktu wypowiedzi shocked jestem w szoku.

Jose trzymaj sie, i na pelnej kurrr... przez zycie idz boks

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Originally Posted by Goget
Hm jeżeli dobrze dodałem 2+2 to ona już kręciła na boku przed ślubem i zamiast go odwołać to wyskoczyła z rozwodem zaraz po nim blush

Nie dziwie się, że nie chce ci powiedzieć dlaczego jednak stanęła przed ołtarzem, bo powód jest zapewne równie pusty jak moje konto na bwin.

tez tak mysle . Głupio jej bylo odwolac slub ,wesele itp jak wszystko juz bylo przygotowane i zaklepane pewnie

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
sorry za OT

Czemu peterssen dostal bana, a Ci co tak bluzgali nie?

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
a nie zauzywales nic dziwnego w zachowaniu na kilkanascie dni przed slubem ?

wychodzila gdzies czesto itp ? przeciez musiala sie z kims spotykac...

masakra sytuacja, jakby mnie spotkala, to chyba bym JĄ odpalił smile

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Na Twoim miejscu postarałbym się o rozwód kościelny. Bo w innym przypadku nie będziesz mógł wziąć ślubu w kościele ponownie, a w tym chorym kraju ludzie mówią, ze po ślubie cywilnym to tak jak na kocią łapę...dwa, wiem, ze ciężko ale powinieneś nabrać dystansu do tej sytuacji, dobrze by było gdybyś schował też urazę i dumę do kieszeni. Bo to że uważasz, że jest szmatą itd nie powoduje u niej żadnych negatywnych konsekwencji...natomiast Ciebie niszczy od środka. Naprawdę rozumiem, ze to może być ciężkie ale bycie facetem to największa nagroda jaką mogłeś dostać od życia. Nie powinieneś grac takiego, który mówi, ze jemu też nie zależało i ogólnie, że ma to w dupie. To bez sensu. Powiedz jej, że "ufasz iż wie co jest dla niej w życiu najlepsze. Powiedz jej, ze szanujesz jej decyzję i dziękujesz za te chwile które z nią miałeś. Że chcesz się rozstać w pokoju i że bezproblemowo chcesz się rozwieść." W ten sposób okazesz klasę i poczujesz wielką ulgę. Najważniejsze to mimo iż boli rozstać się w pokoju. Bo przez tą szmatę będą cierpiały przyszłe Twoje związki, bo będziesz nieufny i przyszłe kobiety będziesz oceniał przez pryzmat jednej cichodajki(z całym szacunkiem do Twojej JESZCZE obecnej żony). A w przyszłości gdy bedziesz kogoś poznawał ważne jest abyś dał tej osobie równą, uczciwą szansę na początku znajomości. Nie możesz myśleć, ze nowo poznana osoba będzie taka jak ta Twoja żoneczka. Dasz radę. Niepowodzenia inspirują zwycięzców, a doprowadzają do upadku przegranych. smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Szczerze współczuję, to jest kompletnie chora sytuacja. Cała ta sprawa musiała się ciągnąć jeszcze przed ślubem, nie sądzę aby poznała kogoś po ślubie i do tego jeszcze w ten sposób zareagowała.

Żadne słowa pocieszenia nie zadziałają, jak najczęstsze wyjście i imprezy pomogą, ale nie zamażą tego z dnia na dzień. Natomiast chyba lepiej jeśli coś takiego się stanie na samym początku niż np. kilka lat później, kiedy już są dzieci, itd. Może lepiej od razu niż później? Bo tym później, tym gorzej...

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Rozwód kościelny jest bardzo ciezko dostac, przede wszystkim musza zgodzic sie obie strony, aby zaczerpnac informacji nalezy pojechac do Warszawy to Biskupów czy jakos tak...

cala procedura trwa od 1 do 3 lat,

Wtedy sa jakies komisje, i przed tymi komisjami zlozonymi z ludzi z kosciala, musza sie stawic maz i zona - odpowiadajac na wszystkie pytania, nawet te bardzy intymne,

sprawa nie jest latwa, latwiej jest wziasc slub - a uniewaznic, i wiele wiele wiele trudniej

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by Conrad
Żadne słowa pocieszenia nie zadziałają, jak najczęstsze wyjście i imprezy pomogą, ale nie zamażą tego z dnia na dzień. Natomiast chyba lepiej jeśli coś takiego się stanie na samym początku niż np. kilka lat później, kiedy już są dzieci, itd. Może lepiej od razu niż później? Bo tym później, tym gorzej...

podpisuje sie pod tym, z dwojga zlego - bardzo dobrze ze to tak szybko wyszlo, jeszcze gorzej byloby jakby byly dzieci, badz ten "dziwny" zwiazek tralby 5-10 lat

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie istnieje coś takiego jak rozwód kościelny. Reszty nie czytałem, nie poświęcam czasu na coś co na to nie zasługuje.

Nawet trener nie mówi zawodnikowi ile ma kroków wykonać biegnąc do piłki, wskaże w jaki sposób te kroki wykonywać, może nawet sam pokaże, tymczasem tak jak po `89 r. pojawiło się mnóstwo straganowych biznesmenów, podobnie internet zasiał mnóstwo psychologów ludzkich dusz.

Taka mała dygresja, gdy spotykam się ze znajomymi, którzy studiują/studiowali jakieś kierunki ścisłe - medycyna, informatyka, a ja w tej dziedzinie nie mam zbyt dużej wiedzy, staram się słuchać i zapamiętać cokolwiek, ale nie daję im rad jak mają liczyć całki, czy w jaki sposób leczyć zęby, tymczasem większość ludzi (może dlatego, że są tylko internetowymi nickami) stara się zaprezentować wszystkim i wszystkiemu to co właśnie gdzieś tam przeczytali - stając się w swoim odczuciu specjalistą w dziedzinie, pamiętam gdy byłem dzieckiem i nauczyłem się czytać, też starałam się czytać jak najwięcej i opowiedzieć o tym co przeczytałem, ale życie ktoś tak skonstruował, że po jakimś czasie po prostu dojrzewamy, niestety natura była tak radosna, że niektórych obdarowała przyjemnością braku dorastania i jest to nawet ciekawe, ale czasami po prostu irytujące.

"Nie mów niedbale o poważnych sprawach, ani uroczyście o marnych".

C
C Offline
Jose, choć w tej chwili to Ci w ogóle nie pomoże ani nie pocieszy, to mogę Ci już teraz powiedzieć kiedy będziesz się cieszył, że tak się stało: jak się zakochasz w kolejnej osobie.

Wtedy będziesz dziękował, że tak szybko to wyszło i nie żyłeś dłużej w fałszywym związku z osobą, która potrafi coś takiego Ci wyrządzić. Wtedy będziesz się cieszył, że to wyszło wcześniej a nie później. I będziesz się cieszył, że znalazłeś tą nową i wspaniałą osobę, której by nie było w Twoim życiu gdybyś nadal żył w poprzednim, sztucznym związku.

Te słowa sobie zapisz na przyszłość i kiedyś jeszcze raz je przeczytaj, bo w tej chwili to one nie będą dla Ciebie nic warte, ani pomocne w jakikolwiek sposób.

Strona 3 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, burbon, 11kera11), 3,265 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,253
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026