|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru ;p A to ciekawe Postaram się zapamiętać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru ;p zajebiste Jose trzymaj sie bo tego co Cie spotkało nie da sie słowami opisać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru ;p W pełni się zgadzam. Poprosiłbym jeszcze w wolnej chwili o potwierdzenie tych słów liczbami, bo jak wiadomo dorośli są zakochani w liczbach. O ile dobrze pamiętam, wg Pańskich obliczeń 3 razy w tygodniu można korzystać z usług uroczych pań do towarzystwa przez bardzo długie lata, gdy tylko zrezygnujemy z żony.
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
a ja jutro po pierścionek i oświadczyny... na-ko-lana na-ko-lana na-ko-lana !!!!!!!!!! powodzonka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma czegoś takiego jak miłość  rzeczywiście jest zauroczenie (chemia), która po 2-3 latach mija, niestety masz racje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru ;p A dzieci?? Pomyśl o nich, co będą miały w przyszłości
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose [Linked Image]
po części wiem co czujesz, więc przyłączam się do słów Piostara
co Cię nie zabije to Cię wzmocni

3maj się i nie daj się !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja wiem co Cię chłopie uleczy... 3-5 grudzien i zimowy zlot  Jose  kobiety zdradzają, mecz.pl nigdy!  a tak serio - podejdz na luzie, najwyrazniej nie ta Ci pisana na cale zycie... tak sobie mysle co gorsze - tydzien po slubie czy np 3 lata... tu niby jest wiekszy szok lecz ze tak powiem latwiej odzyc... tak czy siak - Jose trzymaj sie 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ja wiem co Cię chłopie uleczy... 3-5 grudzien i zimowy zlot  Już dostałem zaproszenie na zlot drogą PM  Oczywiście je przyjąłem. Zawsze chciałem się wybrać ale na drodze stawały inne sprawy (kobieta)  Teraz jednak już nie odmówię 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Nie ktorym latwo powiedziec "zapomnij, wyluzuj, bedzie inna". Pewnie Ci to tak mowia, to byli w zwiazku max pare tygodni lub miesiecy i nie wiedza co to prawdziwa "milosc", ze jak ktos w "to" wpadnie to trudno potem zapomniec, nie ktorzy tygodniami, miesiacami, a nawet latami zapominaja. Dla mnie smieszne jest jak ktos mowi.. po tygodniu do dziewczyny, ze ja kocha.. Ja tez pare dni temu sie rozstalem z dziewczyna po 4 latach i jakos nie potrafilbym tak od razu poleciec do innej, pocieszac sie na sile.. Chyba najlepszym sposobem na zapomnienie, to znajomi, praca, sport, byle cos robic, zeby tylko nie siedziec w domu i nie myslec, bo to najgorsze.. to tyle ode mnie.. 3maj sie Jose.. wiem, ze ciezko.. ale trzeba przebolec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajomi, znajomi, znajomi to jest lek. Przechodziłem po 6 latach, a Oni pomogli  Teraz jest zajebiście 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe jak Haku sobie teraz radzi.Dzisiaj wielki dzień dla Niego i dla Sabinki  czekamy na relacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe jak Haku sobie teraz radzi.Dzisiaj wielki dzień dla Niego i dla Sabinki  czekamy na relacje Celebryci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose pokaż, że masz klase i nawet z najgorszej sytuacji można wyjść z twarzą.  Było wielu userów skarżących się, że dziewczyna rzuciła ich po paru tygodniach, miesiącach, latach- Ty im możesz powiedzieć- Co wy wiecie na ten temat!?- i że można znaleźć w sobie siłe, żeby to przejść po męsku. Mam nadzieję, że ten temat stanie się podporą dla wielu osób (w tym mnie, jeśli zajdzie taka potrzeba) trzymaj się 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
kobiety zdradzają, mecz.pl nigdy!  To mi się podoba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
termii, a co tak naprawde mamy mu powiedziec ? zeby sie upijal na umor ?:P trzeba go jakos-jakokolwiek podniesc na duchu daje rade chlopak i to sie ceni pozdr
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Dzięki chłopcy  Juź jeet po wszystkim 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Ciekawe jak Haku sobie teraz radzi.Dzisiaj wielki dzień dla Niego i dla Sabinki  czekamy na relacje Celebryci  coś się kończy, coś zaczyna... oświadczyny przyjęte, Lisicki w siódmym niebie, ja też nie narzekam ...  Jose do zobaczenia w grudniu 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|