|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy operacje zmiany nr.telefonu,zamiany hasel jednorazowych na sms,itp moge dokonac w kioskach mbanku w hipermarketach,czy tylko za pomoca mLinii? THX.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy operacje zmiany nr.telefonu,zamiany hasel jednorazowych na sms,itp moge dokonac w kioskach mbanku w hipermarketach,czy tylko za pomoca mLinii? THX. Możesz w kioskach, tylko weź ze sobą dowód osobisty
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w niedziele zrobilem zwrot na ekarte ze skybet. kasa zaksiegowana w poniedzialek. dolara policzyli mi po 2.906  , a przeciez zwroty sa rozliczane po kursie kupna. nie zebym sie obrazil, ale zwykla ciekawosc dlaczego tak duzo. pomylka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że mBank lubi rozdawać prezenty. Mi jakiś czas temu podwójnie zaksięgowali wypłatę z betfair  Szkoda tylko, że nie wypłacałem sumy z jeszcze jednym zerem z tyłu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że mBank lubi rozdawać prezenty. Mi jakiś czas temu podwójnie zaksięgowali wypłatę z betfair  Szkoda tylko, że nie wypłacałem sumy z jeszcze jednym zerem z tyłu  To raczej betfair ci 2 razy wyplacil:D
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Miałem taką samą sytuację z mbankiem i betfairem.. Sprawdź sobie historię konta bo mnie po 3 dniach mbank anulował drugie zaksięgowanie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w niedziele zrobilem zwrot na ekarte ze skybet. kasa zaksiegowana w poniedzialek. dolara policzyli mi po 2.906  , a przeciez zwroty sa rozliczane po kursie kupna. nie zebym sie obrazil, ale zwykla ciekawosc dlaczego tak duzo. pomylka? Zwrot jest rozliczany po kursie sprzedaży. Inaczej po nieudanym zakupie byś tracił. Dodatkowo jak karta w EUR, to jeszzce załapałeś się na podwójne przewalutowanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy z związku z ustawą miał ktoś ostatnimi czasy problemy z mBankiem bo chodził po sieci screen, że komuś zablokowalie wpłate na PokerStars. I czy wypłacając kase bezpośrednio na konto może sie czegoś obawiać? Chodzi o jednego z bukmacherów na licencji EU.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Mbank jako część BreBanku plus Rusio Petru jako jeden z głównych lizidupów Tuska.........wcale Mnie nie dziwi,że się matoły wychylili. Aż strach pomyślec co zrobią po wejsciu ustawy w tym śmiesznym banku.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy z związku z ustawą miał ktoś ostatnimi czasy problemy z mBankiem bo chodził po sieci screen, że komuś zablokowalie wpłate na PokerStars. I czy wypłacając kase bezpośrednio na konto może sie czegoś obawiać? Chodzi o jednego z bukmacherów na licencji EU. Ustawa jeszcze nie weszla w zycie ! To jest po pierwsze po drugie dla mnie to bez sensu jest to co piszesz wg. mnie nie ma szans aby Mbank zablokowal wplate ... poprostu musza byc inne zastrzezenia moze zle podal nr. konta nie wiem ale napewno nie przez ustawe ktora ma wejsc ... zreszta liczba graczy jest tak duza ktorzy graja przez neta u buka ze szok w samym Bahu ponad pol miliona zarejestrowanych graczy jest mysle ze BWIN ma jeszcze wiecej ogolnie mysle ze milion to spokojnie gra :]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jestem Genialny Kolego Prosze o to komrntarz osoby z MBANKU na ta sytuacje Witam,Trudno mi w tej chwili odpowiedzieć jaka była przyczyna odrzucenia tej operacji, ale postaramy się to jutro wyjaśnić także tutaj na Wykopie. Mail nie pochodzi od nas, a informacja o "błędzie" mówi także o wystawcy karty czyli faktycznie jednemu z pośredników tej transakcji. Być może on z jakiegoś powodu wygenerował taki błąd.
Pozdrawiam, Tomek Lipiński (mBank)Masz tez Link'a do tego http://www.wykop.pl/link/261945/mbank-nowa-polityka-antyhazardowa-szybsi-od-poslow
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I jeszcze komentarz Pracownika BRE BANKU ... Także o to proszę, będzie to dla nas dodatkowy sygnał aby głębiej przyjrzeć się tej sprawie. Przyznam szczerze, że nie posiadam na dzień dzisiejszy informacji abyśmy wprowadzili takie restrykcje na w/w operacje.
Tomasz Lipinski Zrodlo z Link'a u gory Mowilem ze nie ma szansy na cos takiego a komentarze jak ten wyrzej Agassi sa nie potrzebne bo sieja tylko panike
|
|
|
|
|
|
|
I jeszcze komentarz Pracownika BRE BANKU ... Także o to proszę, będzie to dla nas dodatkowy sygnał aby głębiej przyjrzeć się tej sprawie. Przyznam szczerze, że nie posiadam na dzień dzisiejszy informacji abyśmy wprowadzili takie restrykcje na w/w operacje.
Tomasz Lipinski Zrodlo z Link'a u gory Mowilem ze nie ma szansy na cos takiego a komentarze jak ten wyrzej Agassi sa nie potrzebne bo sieja tylko panike  nie sieje paniki tylko czytam a Ty po prostu kup sobie słownik albo skończ szkołe http://pokazywarka.pl/73qlpv/
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Ile zazwyczaj czekacie na zaksiegowanie wplaty na swoim koncie za pomoca wplatomatu Mbanku?
Ja dokonalem wplaty o 23:30 i juz minela 1h, a na koncie ani widu, ani slychu... :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o tej porze to czekam prrzewaznie grubo ponad godzine, a w dzien do godzinki  trzeba zwrocic na ksiegowanie mbanku ktore odbywa sie o 12 , 13 , 15 , 18 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
o tej porze to czekam prrzewaznie grubo ponad godzine, a w dzien do godzinki  trzeba zwrocic na ksiegowanie mbanku ktore odbywa sie o 12 , 13 , 15 , 18  To co myslisz, ze jeszcze dzis w nocy zaksiegowane beda srodki na koncie? Czy dopiero ok.12 tak jak te ksiegowania?
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dochodzą do Was sms'y z hasłem jednorazowym?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|