Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 17 1 2 3 4 5 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
your computer id is: 1177235063

nie jest to ip to jest identyfikacja mojego kompa przez inny program (jaki to w tym przypadku niewazne)

Bonus: Unibet
enthusiast
enthusiast
Ale czy ktoś z zewnątrz to sprawdzi ?
Wiele razy pozwalałem logować się paru znajomym wcześniej - także na bet-at-home, widocznie jakiś syf instalują na komputerze i przez byle pretekst mają okazję do zabrania wygranych i depozytów. Ip zmienne, cookies czyszczone regularnie i inny internetowy syf.
Wpłacisz milion to jak będą chcieli i to zabiorą.
Weryfikuje się graczy a nie komputery.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Może nic nie instalują tylko jest to jakiś numer generowany także na podstawie zainstalowanych elementów hardware'owych?

Niektóre programy komputerowe coś takiego też stosują, nie wiem czy nie Microsoftu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by antyhazardzista

no niby tak, ale jak ktos mysli, ze wystarczy zmienic ip i zalozyc np 5 kont z tego samego kompa a z coraz to innym ip to moze sie zdziwic

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie mowie za BAH cos instaluje ale ze jest taka mozliwosc

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by KUERTEN.
Originally Posted by antyhazardzista

no niby tak, ale jak ktos mysli, ze wystarczy zmienic ip i zalozyc np 5 kont z tego samego kompa a z coraz to innym ip to moze sie zdziwic

Bywają takie sytuacje że się kompa udostępnia innym... Zabranie pieniędzy w takim przypadku jest co najmniej nieuczciwe. Są podejrzenia - to się weryfikuje, są niemal stu procentowe sposoby na stwierdzenie czy ktoś posługuje się innymi danymi tylko, czy rzeczywiście dana osoba gra.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w porzadku ale sam wiesz, ze udzielajac swojego kompa innym graczom moze sie zakonczyc zamknieciem kont

o taki przyklad moje poczatkowe ip to zawsze 89, 94 lub 188 i o dziwo musze uwazac zeby nie logowac sie z tego 188 na NT bo mi blokuja konto a w uzasadnieniu pisza ze uzywam polaczenia proxy

enthusiast
enthusiast
w porzadku ale sam wiesz, ze udzielajac swojego kompa innym graczom moze sie zakonczyc zamknieciem kont

To jest dyskusyjna sprawa, wyobraźmy sobie taką sytuację że kupuję używanego laptopa i okazuje się że poprzedni właściciel grywał sobie u buków ( co w dzisiejszych czasach jest już wręcz powszechne ). Ja zakładam konto w Bet-at-home, niczego nie świadom, wpłacam 15 000 złotych i BAH mi blokuje konto i wszystko konfiskuje.
Oczywiście bez żadnej weryfikacji, nawet najmniejszej, żadnego słowa wyjaśnienia, 0 odpowiedzi na e-maila...
Owszem ścigać nadużycia - ale z pewnym sensem a nie kraść jak najwięcej..

member
member
Z tym numerem komputera to nie jest tak jak myślisz Kuerten , jest coś takiego jak MAC adres i tego nie da się zmienić ,z tym że nie przechodzi on przez reuter, I żaden buk nie zweryfikuje cię tym sposobem , natomiast przy rejestracji pobierasz bez własnej wiedzy program szpiegujacy , a raczej znacznik systemu , który informuje bukmachera, ze z danego komputera juz zakładano konto. Problem jest w tym , że w betwayu ten program uniemożliwia załozenie drugiego konta (niedowiarki mogą sami sprawdzić) i to jest w porządku , natomiast BAH pozwalatakie konto załozyć ale juz wie ze został złamany ich regulamin i czeka na bieg wypadków, Dopiero przy próbie wypłaty , lub wygranej blokuje konto i informuje o złamanym regulaminie . Ja nawet nie jestem przekonany czy szefostwo BAH wie o tych praktykach, jak znam życie jest to pomysł polskich byłych bonushunterów lub multikontowców , zatrudnionych tam w dziale weyfikacji!

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
niestety nie wystarczy, tylko format

to Twoja opinia, ja znam swój system, wiem, gdzie leży każdy plik na całym dysku i wiem za co jest odpowiedzialny, moze masz racje, nie przecze temu co napisales, ale nie udowodniłeś, że mozesz ją mieć.

co do ducha laugh Panowie... to kpina i żart w jednym, wystarczy sobie włączyć manager procesów i tam macie wszystko wyszczególnione, oczywiscie jezeli ktos sie nie zna to nie wie za co jakie procesy odpowiadają, ale to jest banalnie proste do sprawdzenia, a dla kogos kto się w tym obraca proste to uszeregowania, tylko prosze niech nikt tu nie pisze, ze proces jest ukryty i nie da sie go wygryć laugh są fierwalle programy do blokowania informacji wypływających z naszego systemu, wszystko mozna poblokowac i nie ma bata, że coś wychodzi bez informacji administratora.

pozdr, peace

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Taki mały OT:
piwo dla Ciebie Baqu, bo mądrze gadasz smile

Originally Posted by IL RE
jest coś takiego jak MAC adres i tego nie da się zmienić
I tu byś się zdziwił i to mocno wink

Żeby nie było totalnego offtopa: dajcie sobie spokój z BAH`em, jeśli złamaliście chociaż raz chociaż jeden podpunkt regulaminu. Nieważne czy świadomie czy nie. Szkoda nerwów, straconego czasu i pieniędzy. BAH`owi mówimy papa smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Baqu
niestety nie wystarczy, tylko format

to Twoja opinia, ja znam swój system, wiem, gdzie leży każdy plik na całym dysku i wiem za co jest odpowiedzialny, moze masz racje, nie przecze temu co napisales, ale nie udowodniłeś, że mozesz ją mieć.

pozdr, peace

ok posylam info na priv

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
a w gazecie " Bardziej przychylne hokejowi są firmy bukmacherskie działające w internecie. Spotkania ekstraligi ma w swojej ofercie m.in. bet-at-home.com. - W niemal każdej dyscyplinie mają miejsce sytuacje, które są dalekie od zasad fair play. To jednak raczej margines, który nie ma wpływu na sposób postrzegania dyscypliny. Hokej zajmuje wśród naszych graczy czołowe miejsce. Mamy pewne rozwiązania, które automatycznie wyłapują nieuczciwych graczy. 99,99 proc. naszych klientów to uczciwi ludzie, którzy grają dla przyjemności i emocji - podkreśla pracownik firmy Robert Raszczyk.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ok posylam info na priv

thx, odniosę się w wolnej chwili

Originally Posted by jarko 33
a w gazecie " Bardziej przychylne hokejowi są firmy bukmacherskie działające w internecie. Spotkania ekstraligi ma w swojej ofercie m.in. bet-at-home.com. - W niemal każdej dyscyplinie mają miejsce sytuacje, które są dalekie od zasad fair play. To jednak raczej margines, który nie ma wpływu na sposób postrzegania dyscypliny. Hokej zajmuje wśród naszych graczy czołowe miejsce. Mamy pewne rozwiązania, które automatycznie wyłapują nieuczciwych graczy. 99,99 proc. naszych klientów to uczciwi ludzie, którzy grają dla przyjemności i emocji - podkreśla pracownik firmy Robert Raszczyk.

już wczoraj wrzuciłem cały art => Sport i Bukmacherzy » Sports Insider » do poczytania

a co do tego 99,99 % :>

1) bukmacher dowiaduje się o ustawionym spotkaniu
2) bukmacher blokuje konta wszystkim którzy wygrali na ustawionym spotkaniu

przecież to banalne :> ale statystyka świetna laugh

stop nabitym w butelke na http://bet-at-home.com/ laugh

member
member
Ciekawe czy Facio podał prawdziwe nazwisko, Ja na jego miejscu nie byłbym takim bohaterem , bo ktoś z tych 0.01 proc może się zdenerwować! Uczciwy klient dla BAHa to taki który z nimi staje na z góry straconej pozycji ! gra tasiemce, i w ogóle nie interesuje Go marża , którą ten buk pobiera . Statystycznie ma jedne z najgorszych kursów na rynku a istnieje tylko dzięki kompletnej niewiedzy grających !

B
stranger
stranger
B Offline
Czy ktoś kiedykolwiek wypłacił z tego buka np. kwotę 25000 zł jednorazowo ?

C
C Offline
Originally Posted by IL RE
jest coś takiego jak MAC adres i tego nie da się zmienić ,z tym że nie przechodzi on przez reuter

Nie przechodzi on przez router bo w momencie gdy go używasz to przesyłany jest adres MAC... routera. Ten zaś możesz zmienić by pokazywał cokolwiek tylko zechcesz. smile

Natomiast nie wiem czy Twój prowider jest jedyną stroną, która widzi Twój adres MAC. Wydaje mi się, że ten numer nie może zobaczyć np. serwer strony internetowej, którą przeglądasz.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pytanie co do zakładów na NHL w BAH

czy wynik w zakładch na 1 X 2 liczy się z 60' gry czy także ewentualna dogrywka i karne

to samo dla zakładów 1x X2 ??

szukam i nie moge znaleśc objaśnienia dla zakładów

J
old hand
old hand
J Offline
Originally Posted by raiders_
pytanie co do zakładów na NHL w BAH

czy wynik w zakładch na 1 X 2 liczy się z 60' gry czy także ewentualna dogrywka i karne

to samo dla zakładów 1x X2 ??

szukam i nie moge znaleśc objaśnienia dla zakładów
Zawsze 60 min

Z
old hand
old hand
Z Offline
Panowie laugh
zajmijcie się obstawianiem, informatykę (Wnioskuje po tym co przeczytałem wyżej) i teorie spiskowe zostawcie sobie do opowiadania dzieciom do snu.

adresy mac izi sie zmienia 1 programem ew 1 kartą.
IP izi sie zmienia, nie mówiąc już o programach łączących przez bramę proxy .
tylko pojawia się 1 pytanie : kto to zrobi ? bo mafia woli ustawiać mecze

na to trzeba mieć mega bankroll, bo robić przekręt za 1k to śmiech na sali.

adres MAC widoczny jest tylko dla prowidera, to on udostępnia nam połączenia sieciowe dla np wielu komputerów (WLAN),
Zmiana jest możliwa, tylko nawet po zmianie MAC dostawca internetu wie co się dzieje i wie gdzie router ze zmienionym numerem się znajduje, co odbiera sens wszystkim próbom

Strona 3 z 17 1 2 3 4 5 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, burbon), 2,439 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,405
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025