Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 21 1 2 16 17 18 19 20 21
Pooh-Bah
Pooh-Bah
moze ktos podac kadry portugalii i wegier

Bonus: Unibet
S
addict
addict
S Offline
Vaclav Sverkos z powodu kontuzji kolana został zastąpiony przez Libora Sionko.

P
addict
addict
P Offline
tez stawiam na czechy z handicapem... swoja droga ladny mecz znalazlem

Walia U21 - Bośnia i Hercegowina U21 (0:1) 1,95 na walie

tu sie szykuje wygrana rzedu 5:0 a taki kurs? nie wiem o czyms? rezerwowy sklad czy co? walia ma zapewniony juz udzial?

R
The worm
The worm
R Offline
taa czechy z handi po smiesznym kursie laugh
ja lapie polske z handi @15
zycze powodzenia w kibicowaniu przed tv przeciwko naszym

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by kobay

Z jakim handi? Polska... -1,5? smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
taa czechy z handi po smiesznym kursie laugh
zycze powodzenia w kibicowaniu przed tv przeciwko naszym
Mnie Czesi też nie przekonują, ale grając 1 bardziej gram przeciwko naszym. Formacja obronna wydaje się być bardzo słaba. I Majewski na ławie, z którego grajki śmieją się za je go plecami. Choć z drugiej strony para Jeleń-Grosicki (jeśli tak faktycznie wyjdą) budzi trochę obaw smile Podejrzewam, że Pepiki takiego Grosika w ogóle nie znają..

R
The worm
The worm
R Offline
Originally Posted by Conrad

Z jakim handi? Polska... -1,5? smile

Tak -1.5 a dokladniej cytujac "Poland to win by 2 or more goals"
b365 @15
Oczywiscie czysta wygrana Polakow @6.5 troche grubiej zagrane niz handi.
Oby Jerzy w bramce dzis na 0 to z przodu cos wbijemy na bank.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja też nie widzę dzisiaj wygranej Czechów wieloma golami. Polska zawsze inaczej gra z zespołami teoretycznie silniejszymi, a inaczej ze słabszymi. Mecz to typowy NO BET.

addict
addict
Originally Posted by gwiazdor

Goalkeepers: Eduardo (Braga), Rui Patricio (Sporting), Beto (Porto)

Defenders: Bruno Alves (Porto), Paulo Ferreira (Chelsea), Bosingwa (Chelsea), Cesar Peixoto (Benfica), Ricardo Carvalho (Chelsea), Rolando (Porto), Pepe (Real Madrid),

Midfielders: Deco (Chelsea), Duda (Malaga), Miguel Veloso (Sporting), Joao Moutinho (Sporting), Nuno Assis (Vitoria Guimaraes), Raul Meireles (Porto), Tiago (Juventus)

Forwards: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Simao Sabrosa (Atletico Madrid), Liedson (Sporting), Nani (Manchester Utd), Nuno Gomes (Benfica)

Madziarów nie znalazłem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gwiazdor

Hungary

Goalkeepers: Gabor Babos, Marton Fulop, Gabor Kiraly.

Defenders: Laszlo Bodnar, Csaba Feher, Roland Juhaz, Gabor Gyepes, Boldizsar Bodor, Miklos Gaal, Norbert Meszaros.

Midfielders: Szabolcs Huszti, Balazs Dzsudzsak, Peter Halmosi Zoltan Gera, Tamas Hajnal , Krisztian Vadocz, Balazs Toth, Pal Dadai, Akos Buzsaky.

Strikers: Sandor Torghelle, Rudolf Gergely, Tamas Priskin.

Possible starting XI (3-5-2): Babos, Gyepes, Juhasz, Gaal, Vadocz, Halmosi, Dzsudzsak, Gera, Hajnal, Torghelle, Priskin.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wy naprawde wierzycie w Polakow? jakies sensowne argumenty? Czy taka sama wiara jaka byla przed meczem ze Słowenia po kompromitacji z irlandia? Ja w meczu z Irlandia wierzylem w naszych, ze Slowenia czulem ze przegraja a dzis to raczej pewka porazka naszych wink

@kobay Dudek na 0 z tylu? z calym szacuniem ale jak gral w meczach Realu to zawsze wpuszczal cos, nie mowie ze puszczal szmaty, ale na niego ciezko liczyc.
Pepiki beda gryzc ziemie bo walcza o awasn a nasi? nasi pokazali jaja w innych meczach laugh

P
addict
addict
P Offline
po tych postach i po dluzszym przemysleniu ze czechy w tych E MS nic nie pokazuja nie stawiam tego tym bardziej ze sklad polakow po ostatnim meczu drastycznie sie zmieni.... za to teraz z handicapem na walie ostro mi sie poszczescilo... walia na 2:0 strzelila dopiero w 92 min heh ale wynik sie liczy smile

R
The worm
The worm
R Offline
Trudno jest ostatnio wierzyc w polskich kopaczy ale kursy sa takie a nie inne i grzechem jest nie wziac tego co daja.
Pozatym to wlasnie ci "niechciani, nielubiani" przez leo moga dzis lepiej gryzc trawe niz pepiczki.

S
addict
addict
S Offline
Można powiedzieć, że brak wiary w Polaków jest właśnie przemawiającymna naszą korzyść smile Osobiście jednak czuję, że będą bęcki, 2:0 (1:0 do przerwy).

The Famous McD
The Famous McD
Powiem Wam jedno Polska-Słowacja 2 kurs 2,7 obecnie najwyższy w BAH , było jeszcze w BWINie 2,85 ale szybka reduka do 2,55 widać że ludzie trzeźwieją po sobotniej nocy i zaczynają obstawiać wink

Kurs pewnie niedługo będzie ze 2,2

Jestem pewien że Słowacy zagrają z większą determinacją i animuszem niż Czesi którzy nas na stojąco ograli i potraktowali jak zwykłych kelnerów!!! myślę że ranga mecze urosła na Słowacji do wydarzenia roku i po wczorajszej przegranej ruszą ich całe hordy na mecz do Chorzowa , stadion będzie pusty i raczej brak dopingu będzie z naszej strony , więc trybuny będą ich kolejnym sprzymierzeńcem. Myślę że każdy kibic ma nadzieję na naszą przegraną bo to zamknęłoby mam nadzieję drogę Majewskiemu do kadry i PZPN nas nie upokorzy i poniży na Euro2012.

Sympatia w tym meczu po stronie Słowaków mam nadzieje że uda się awansować naszym sąsiadom i sprawią nam ostry łomot.

Tak jak mówi Mucha z Legii dla Słowaków to będzie ich mecz życia , najważniejszy egzamin w życiu , muszą dać z siebie 200% , a sądze że przy naszej grze i tak jak zagraliby na 50% swoich możliwości to im wystarczy. Walczący o historyczny awans Słowacy kontra wypaleni Polacy którzy w grupie okazali się lepsi tylko od San Marino , faworyt może być tu tylko jeden !!!

Kurs nieadekwatny do diametralnie różnej sytuacji obydwu drużyn , polecam cisnąć już dzisiaj ten typ.

P
addict
addict
P Offline
McDziarz ogladales mecz? Polska calkiem ladnie zagrala duzo celnych dlugich podan itd gorzej tylko z wykonczeniem akcji ale nie ma co miec pretensji w koncu murawa sliska... Mialem zagrac to spotkanie z handicapem 0:1 ktory by wszedl, nie zagralem bo mnie troche odwiedliscie troche tez ja pozniej nie chcialem, ale i tak nie zaluje bo za duzo nerwow bym zjadl a wczorajszy dzien i tak na wysoki plus...

Mcdziarz owszem warto zaryzykowac na slowacje po tym kursie ale nie rob z tego mega hiper okazji gdyz nie jest to taki pewniak...

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Originally Posted by pezet40
McDziarz ogladales mecz? Polska calkiem ladnie zagrala duzo celnych dlugich podan itd gorzej tylko z wykonczeniem akcji ale nie ma co miec pretensji w koncu murawa sliska...

Polska całkiem ładnie zagrała? blush a widziałes tą całkiem ładną obronę polaków? Zawalili 2 bramki i mogli stracic jeszcze kolejne 2... a to że jakos tam im szło w pomocy to tylko "zasługa" Czechów, którzy dawali nam za dużo swobody na rozgrywanie akcji, a w meczu ze Słowacją napewno takiego luzu mieć nie będziemy.. a jesli jeszcze w bramce stanie J.Dudek ktory praktycznie nie gra od 3 lat to wniosek nasuwa się jeden..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
slowacja po 2.40 juz pobrana,poloki bez motywacji bez kibicow itd,wyzej juz wymienione atuty po stronie sasiadow.nie jest to setka ale po 2.40 nie wziasc to trzeba byc .....

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kursy faktycznie lecą. Słowacja to też co najwyżej europejski średniak. Wczoraj zasłużenie przegrała u siebie ze Słowenią. Jak sobie przypomnę spotkanie Słowacja-Polska 2:1 - to też kompletnie nic nie pokazali.

Obecna atmosfera wokół polskiej piłki, puste trybuny, Majewski jako trener skłania jednak do grania na Słowaków (chociażby DNB), którzy zagrają w środę na 110%. Kurs 2,5 jest wg mnie jeszcze do przyjęcia.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Polska na pewno lepiej zagrala niz we wczesniejszych meczach tongue

A mecz w Chorzowie ciekawy. Slowacy zapewne beda chcieli wyjsc z grupy z pierwszego miejsca ( co mnie nie dziwi bo druzyny "barazowe" beda z pierwszej polki - no moze poza bodajze ostatnia grupa gdzie jest Norwegia).
Slowenia wygrywa z San Marino. Ma 20 punktow.
Slowacja na przyklad remisuje i tez ma 20 punktow.
Co sie liczy? Bramki czy bilans bezposredni?
Determinacja naszych poludniowych sasiadow moze przygniesc zespol Majewskiego.

Poza tym jest kilka meczy o "cos" ale kursy niskie (np. Portugalia).

Strona 18 z 21 1 2 16 17 18 19 20 21

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 3,123 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,361
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025