|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
zastanawiam się czy nie zagrać ich po 2,92
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie się podobają te zdarzenia..:
San Marino v Słowenia >4.5 @ 2.60
Portugalia v Malta >3.5 @ 1.70
Polska v Słowacja >2.5 @ 1.87
Ktoś gra podobnie?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Słowacja musi wygrać, bo przy równych bilansach bramek (+11) Słowenia przy remisie swoich rywali ma lepszą sytuację - równą ilość punktów + jakieś 3 bramki z meczu z San Marino. co do Polski - widać brak zgrania, brak skilla, brak zaangażowania. Jakby im się chciało to by zagrali dobrze z Czechami... Majewski w sportowej niedzieli : 'niech Pan mi powie Panie redaktorze, czy ostatnimi czasy Polska reprezentacja miała 8 rzutów rożnych w 1 POŁOWIE ? Nie? I dalej nie widzicie zmian gry naszych orłów?'  ja bym zdjął te różowe okulary, nie ma szans, nie ma kibiców, nie ma reprezentacji, będzie za to kompromitacja.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Ja patrzac na ta pogode, widze Under 1,5 @ 3,5.
Polacy po wypowiedziach kapitana beda starali sie nie przegrac. Slowacy powinni od poczatku zabrac sie za prowadzenie gry. Ale przy takiej pogodzie to watpie abysmy zobaczyli cos w rodzaju run&gun. Raczej czekanie na rywali i zachowawcza gre z obu stron. Mysle ze jeden gol zdecyduje i oby to Slowacy strzelili. Jestem patriota cala geba i dlatego chce aby w polskim zwiazkuzrobiono porzadek, nawet w imie wyrzucenia polskich zespolow z rozgrywek europejskich czy el. MS. [w sumie w obecnej sytuacji wielkiej krzywdy nam to nie zrobi].
Pogoda fatalna, 2 stopnie powyzej 0, a do tego leje snieg z deszczem. Under 2,5 raczej peffka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mi się wydaje, że w taką pogode będzie over. W Pradze również mokro było a sytuacji do strzelenia goli było sporo. Nawet Nasi mieli okazje  dzisiaj myśle,że okazji bedzie również sporo,strzały z dystanu troche przypadku i wynik 1:2 dla Słowaków
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nasi mieli 8 rożnych. Jeszcze jedna kwestia, tak na przyszłość - nie mówmy o obronie honoru, o grze dla kibiców bo to jest śmieszne. Szwajcaria - Izrael 1 @ 1.80 Warto, bo chociaż zegarki potrzebują tylko 1 punktu by awansować, nie wydaje mi się by zagrali na remis. U siebie grają bardzo dobrze, twierdza Szwajcarska jest dobrze broniona  Izrael to dobra drużyna, jednak na swoich boiskach. Tam trudne warunki do gry, oni przyzwyczajeni no i to procentuje. Szwajcarzy natomiast u siebie potrafili ograć Grecję 2-0. Do tego - Grecja gra równolegle z luksemburgiem i ciężko w tym momencie nie dopisać im 3 punktów. Izrael potrzebuje wygranej w krainie serów i banków, i conajmnej remisu Grecji. Wierzycie w to? o oni chyba nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy Słowacja w razie remisu awansuje bezpośrednio?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy Słowacja w razie remisu awansuje bezpośrednio? Jak San MArino urwie punkty Słowenii  a to jest tak realne, jak to że kiedys trafie szóstke w LOTTO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a przy równej ilości pkt co sie liczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba bramki  ale przekonany nie jestem na 100%
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chyba bramki  ale przekonany nie jestem na 100% różnica bramek, a jak to nie pomoże to il. strzelonych bramek
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bośnia - Hiszpania 1 @ 3 typ ze względu na podejście. Hiszpanie niby nie stracili punktów, ale przecież awans już mają zapewniony i teraz trzeba myśleć o powrotach do europejskich klubów. Bośnia powinna wziąść ten mecz na ambicję, pokazać że się da  w końcu to mistrzowie Europy. Podobno pada śnieg ... Hiszpanie bez : Fabregasa, Xaviego H, Iniesty, Cazorli, Puyola, Marcheny, Torresa, Iniesty. do tego trener musi mieć na uwadze to, że Villa gra z Barcą w weekend. dla mnie izi  Brasil - Venezuela 2 @ 10 warto  za drobne, ale zawsze  Brazylii się nie chciało z Boliwią, to mogą przegrać z Wenezuelą
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
po co ta akcja??? kibice przeciwko piłkarzom??? Polscy kibice to żenada Niech piłkarze grają dla siebie!!!!!!!! POLSKA-SŁOWACJA 2:0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co ta akcja??? kibice przeciwko piłkarzom??? Polscy kibice to żenada Niech piłkarze grają dla siebie!!!!!!!! POLSKA-SŁOWACJA 2:0 Jedyna żenada jaką ja widzę to właśnie nasi piłkarze 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po co ta akcja??? kibice przeciwko piłkarzom??? Polscy kibice to żenada Niech piłkarze grają dla siebie!!!!!!!! POLSKA-SŁOWACJA 2:0 grzegorz ?  to ty ? dobrze sie czyta Twoje argumenty 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
za to Twoje są świetnie rozwinięte
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co ta akcja??? kibice przeciwko piłkarzom??? Polscy kibice to żenada Niech piłkarze grają dla siebie!!!!!!!! POLSKA-SŁOWACJA 2:0 jesteś z rodziny Lato czy Piechniczka i nie masz komu sprzedać wejsciówek na mecz???
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
tak jestem bratem Piechniczka, siostrzencem LEO i wielbicielem Grzeska Laty, POLSKA !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
za to Twoje są świetnie rozwinięte wow - ale odszczekałeś  moich nie ma wcale netnapinaczu jak już są to nie opierają się o prawdopodobny śnieg czy "raz się nie chciało to drugi też się nie będzie" żeby żyłka Ci nie pękła papasie na osłode
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|