Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 21 z 23 1 2 19 20 21 22 23
J
stranger
stranger
J Offline
panowie jestem po 2 spotkaniach z panną około 4 godzinnych, na których była tylko rozmowa, zauwazylem kontakt wzrokowoy, bawiła sie szklanką co czytalem jako tez oznaka zainteresowania. obecnie planuje sie spotkać po raz trzeci do tej pory tylko byl buziak w policzek na czesc i do widzenia. czy sądzicie ze na 3 spotkaniu powinienem przyatakowac - w sensie pocałować poprzytulac ? jak sadzicie ? czy nalezy jeszcze pare spotkan poczekac z czyms takim ?

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
mysle, ze powinienes wziac tym razem ze soba swoją szklanke. w tym wypadku bedzie to oznaka Twojego wzajemnego zainteresowania.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poczekaj jeszcze z 10 spotkań, sprawdzaj czy się wciąż bawi szklanką, koniecznie za nią płać i wysyłaj masę SMSów papa

aka Schranzer
aka Schranzer
Jeszcze nie czas na to abyś przyatakował. Powinieneś bawić się szklanką, dając jej znak, że jesteś również bardzo zainteresowany dziewczyną. Następnie odklej pyte i pierdol.nij się w łeb baranie.

Które to już wcielenie miedzioryta? laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Anfalast
mysle, ze powinienes wziac tym razem ze soba swoją szklanke. w tym wypadku bedzie to oznaka Twojego wzajemnego zainteresowania.

piwo

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Mam pytanie do pan i panow:

Wczesniej dobrze sie nam rozmawialo, mielismy wspolne tematy, az do momentu gdy dalem jej nr gg, odtad 0 rozmow i odpowiedzi - kompletna olewka bez wytlumaczenia, jakbym nie istnial albo z dnia na dzien stal sie tredowatym.
Zalezy mi na tej dziewczynie/kolezance, ale jesli ktos mnie tak traktuje jak tredowatego i kompletnie olewa moja pytania to chyba warto dac sobie spokoj za nim zauroczenie stanie sie czyms wiecej... ??

p.s. piszac to nie jestem pijany, poprostu wrocilem z knajpy i zasnac nie potrafie blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Rusty
Jeszcze nie czas na to abyś przyatakował. Powinieneś bawić się szklanką, dając jej znak, że jesteś również bardzo zainteresowany dziewczyną. Następnie odklej pyte i pierdol.nij się w łeb baranie.

Które to już wcielenie miedzioryta? laugh

laugh laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ojro

Wczesniej dobrze sie nam rozmawialo, mielismy wspolne tematy, az do momentu gdy dalem jej nr gg, odtad 0 rozmow i odpowiedzi - kompletna olewka bez wytlumaczenia, jakbym nie istnial albo z dnia na dzien stal sie tredowatym.
Zalezy mi na tej dziewczynie/kolezance, ale jesli ktos mnie tak traktuje jak tredowatego i kompletnie olewa moja pytania to chyba warto dac sobie spokoj za nim zauroczenie stanie sie czyms wiecej... ??

p.s. piszac to nie jestem pijany, poprostu wrocilem z knajpy i zasnac nie potrafie blush

ale znacie ze na żywo? tongue wiesz ja zauważyłem ze dając gg moje relacje sie psuja. To juz jeżeli mam pisać z kimś to albo smsy (najbezpieczniej) Ewentualnie na nk. tam masz wiadomość za wiadomość a takto rozmowa przebiega chaotycznie. Ile ja kolezanek sptraciłem przez gg laugh bo pisze 2 wyrazy enter i potem po 5 minutach nie odpisywania ma juz focha a ja mnóstwo do odpisywania mad więc nie polecam gg to poznawania sie wink a jeśli chodzi o olewke to ja miałem tak ze 3 razy. Laska zainteresowana wsio okey. gg smsy spotkania i nagle ucina sie. Dlaczego? w moim przypadku były to powroty do swoich starych połowek. Co prawda za miesiac znowu były zainteresowane ale to już ja miałem je gdzieś. Tylko najpierw dałem nadzieje taka jak ja kiedyś miałem i pdziekowałem pod byle pretekstem. papa

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by lucart
Originally Posted by Ojro

ale znacie ze na żywo? tongue wiesz ja zauważyłem ze dając gg moje relacje sie psuja. To juz jeżeli mam pisać z kimś to albo smsy (najbezpieczniej) Ewentualnie na nk. tam masz wiadomość za wiadomość a takto rozmowa przebiega chaotycznie. Ile ja kolezanek sptraciłem przez gg laugh bo pisze 2 wyrazy enter i potem po 5 minutach nie odpisywania ma juz focha a ja mnóstwo do odpisywania mad więc nie polecam gg to poznawania sie wink a jeśli chodzi o olewke to ja miałem tak ze 3 razy. Laska zainteresowana wsio okey. gg smsy spotkania i nagle ucina sie. Dlaczego? w moim przypadku były to powroty do swoich starych połowek. Co prawda za miesiac znowu były zainteresowane ale to już ja miałem je gdzieś. Tylko najpierw dałem nadzieje taka jak ja kiedyś miałem i pdziekowałem pod byle pretekstem. papa
nigdy tego nie zrozumiem jak można pisać na naszej klasie....
weź numer telefonu, zadzwoń i się umów, powiedz, że chcesz żeby ci doradziła w wyboerze kwiatów czy pierścionka dla Twojej dziewczyny. zazdrość ją zje wink ciekawa sprawa i rozmowa się ładnie klei, a nie mkoniecznie musi wiedzieć, że nie masz dziewczyny. kwiaty mozesz dać mamie siostrze czy włąśnie tej dziewczynie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
spróbuj sie dowiedzieć dlaczego. Potem jak wasze drogi się zejdą bedziesz ponownie. Będziesz sie mógł odwdzięczyć za olewke. Pozatym widać po dziewczynie czy jest normalna czy taka bardziej kurewka. Widać na ile sie szanuje. Im bardziej tym ciezej ale to też lepiej na przyszłość. Te 2gie sa lepsze na krótkie znajomości.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Urit dlaczego? Wole nk bo nie musze sie tłumaczyć dlaczego nie odpisuje a jestem dostepny na gg pozatym na gg rozmowa wyglada tak.

xxx
efsaefse
xxx
qwda wfefse ewfesf
xxx
sefwefsef
xxx
3wdaefsg239874r3209w0-023
ja
kdjf
xxx
eswgfsdflkhj smile

i blebleble nie zdarze odpisać na jedno zdnanie i juz mam 5 kolejnych. A nie siedze na kompie po to zeby pisać na gg. Coś zazwyczaj robie. Jakbym miał za duzo czasu poszedł bym sie wyspać. i po 5 minutach laska ma focha ze juz nic nie poradze. laugh

a na nk dostaje wiadomość i odpisuje nawet po 1 dniu jak mam ochote i nikt nie ma do mnie pretesji przeciez i tydzien moglo mnie na nk nie być. Nikt tego nie sprawdzi. smile

Poza tym nie rozumiem jak można brać laske która mi sie podoba na wybór pierścionka dla dziewczyny. Normalna laska przecież sobie Ciebie odpuści. Skoro chcesz kupować pierścionek lasce to znaczy ze Ci zależy i norlana laska nie bedzie sie pchać miedzy młot a kowadło. Nie rozumiem tego toku myślenia. Tematów na rozmowe jest mnóstwo grin

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
lucart, racje masz wink normalna szanujaca sie laska w takim przypadku oleje juz go calkowicie i sie nigdy nie odezwie laugh

ja swoja dziewczyne poznawalem przez nk tongue bardzo dobrze sie pisalo, nie trzeba bylo odpowiadac odrazu, zawsze bylo fajne napiecie jak wchodzilo sie na kompa i patrzylo czy odpisala juz czy nie laugh
ale pozniej sie przesiadlismy na gg, pisalismy tak samo tongue enter nie jest taki duzy, mozna go ominac przeciez i tak sie zlozylo ze i ona i ja wolimy pisac po kilka linijek na gg niz naciskac bezmyslnie enter grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no to extra piwo

co do Enter to wiekszość lasek bezmyślnie go wciska. Ale ja mam duży problem z odpisywaniem na gg tongue Co innego jak juz masz dziewczyne wtedy gg okey ale najlepiej mimo wszystko na żywo. Najważniejsze sa spotkania na żywo. Poznać sie troche mozna na gg czy nk poto zeby mieć o czym rozmawiać a potem staram sie ograniczyć kontakt na komunikatorach i spotykać sie na żywo bo to najwieksza przyjemność. Co mi po pisaniu głupot na gg wink

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
panowie piwo za odp

1. Tak, znamy sie na zywo [niedlugo ale sie znamy].
2. Nie mam profilu na NK i nie zamierzam tak rejstrowac sie [Facebook rocks...]
3. Od 2 tygodni codziennie sprawdzam czy jestem facetem i mam jaja... mam grin ale jakos niepotrafie podejsc i spytac sie wprost. Moze poprostu nie chce sie na razie narzucac i na sile cos robic. Ale tez nie chce czekac bo moge sie nie doczekac i stracic.

p.s. qrwa co ja taki wrazliwy sie zrobilem blush

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
weź ją na tańce wink samo wyjdzie smile

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
a mialem taki zamiar, ale bylo to za nim przestala sie odzywac... skoro teraz nie odpowiada to jakby ona mogla zgodzic sie na tance... dla mnie to nielogiczne.

ehh... a moze to faktycznie ta roznica wieku. Trzeba chyba skonczyc za rozgladaniem sie za niby doroslymi juz dziewczynami.

udanej niedzieli, heeej !

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
nie rob niczego pochopnie smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Jak chcesz związku to szukaj starszej. Z młodymi to tylko chore jazdy są wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Jak ona będzie na gg to napisz w opisie " spotkanie z Andzeliką (imię dowolne) i wyłącz gg i nie wchodż już tego dnia.

Jak jest Tobą chociaż trochę zainteresowana, to powinna się zapytać jak było, no ogólnie dowiedzieć się o co chodzi.

Co do Andzeliki to masz 2 opcje jak się będzie pytała:

1. JEst to ktoś z rodzinny. To już gadka bardzo prosta, coś tam jej pomogłeś.

2. Andzelika to randka i mówisz, że nie wiesz czy będziecie razem, ale na pewno z Andzeliką będziecie przyjaciółmi bo to bardzo miła dziewczyna.

A jakby co to zostaje metoda na "ajlawju czarusia"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ojro nie twierdze ze masz zakładać nk smile
jak sie nie narzucisz to niczego sie nie dowiesz.

a co to jakaś gowniara? Dowiedz sie dlaczego sie nie odzywa czy kogoś ma itp i bedzie wszystko jasne. Jak słoneczko. ale najlepiej dyskretnie. Zaproponuj spotkanie jak oleje to sie poddaj.

Ja tam lubie małolatki ale nie zeby sie z taka wiazać bo to dramat i "chore jazdy"

Strona 21 z 23 1 2 19 20 21 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (aker, Lukasz111, Sensei, $-man, 11kera11, alfa, latajaca_holenderka, betowiec, rafal08, burbon), 2,487 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,217
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025