|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nadal na mbank jest pobierana ta prowizja 30 zl ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
email od nich przyszedl 3 dni temu a dzis go czytam
Dzień Odpowiedzialnego Hazardu
Witaj bet365 wspiera Dzień Odpowiedzialnego Hazardu. Dla ogromnej większości gry hazardowe są bezpieczną, nieszkodliwą rozrywką i aktywnością rekreacyjną. bet365 pragnie, aby wszyscy nasi klienci grali odpowiedzialnie i dlatego też, oferujemy klientom szeroki zakres możliwości pomocnych w tej kwestii. Więcej szczegółów można znaleźć, klikając na link Odpowiedzialna gra w sekcji Usługi, znajdującej się w menu na naszej stronie głównej. Alternatywnie, klienci mogą się z nami skontaktować i jeden z naszych doradców, z przyjemnością wytłumaczy wszystkie dostępne opcje.
Serdecznie pozdrawiamy, Zespół bet365
pozdrawiam rozniez i czy ktos otrzymal cos takiego
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
ja otrzymałem, chyba wszyscy coś takiego dostali, bo ostatnio jestem u nich na plusie, więc było by to dziwne, chyba, że chodzi o to, że robię bardzo dużo wpłat i wypłat
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wszyscy dostali ponieważ był "Dzień Odpowiedzialnego Hazardu"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Będe zakładał u nich konto,jeśli ktoś chce to mogę go wpisać jako osobę polecającą (wiadomość na priv).I czy nadal pobierają 30zł za wypłate na konto w mbanku?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Będe zakładał u nich konto,jeśli ktoś chce to mogę go wpisać jako osobę polecającą (wiadomość na priv).I czy nadal pobierają 30zł za wypłate na konto w mbanku? Przecież oni nic nie pobierają, ktoś tu już to wyjaśnił. Wypłaciłem 2000 i dostałem 1970. Na dokładnym wyciągu okazało się że mój bank zgarnął sobie te pieniądze, może nie dokładnie mój bank, bo mam w Mbanku, ale bank który współpracuje z Mbankiem(oni mają taką cwaną umowę). Dzwoniłem do Mbanku i bet365, Mbank dopiero przynał mi rację że nie obsługuje przelewów międzynarodowych i ma taką umowę podpisaną z większym bankiem, dlatego teraz robie wypłaty na PKOBP i tu nie zdzierają, kasa przychodzi bez problemu. Przy okazji musiałem przeprosić panienkę z bet365 przez tych ciulów z Mbanku. Nie polecam korzystać z poleć przyjaciela, granicy z cudem aby spełnić te wszystkie warunki.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
widać coś się zmieniło w tej kwestii w mbanku bo jeszcze do ubiegłego roku przelewy zagraniczne (w euro) przychodziły bez żadnej prowizji po aktualnym kursie przewalutowania
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
2 miesiace temu wyplacalem. przelew zagraniczny w euro. zadna oplata nie byla pobierana, wiec nie rozumie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak długo idzie kasa z bet365 na MB ??? zrobiłem dzisiaj wypłatę i kasy do tej pory nie ma wtf ????
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mi ostatnio idzie od 1 do ok 5 godzin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystarczy, że złożysz kwalifikujący się depozyt w wysokości 20 PLN lub wyższej, a będziesz miał prawo do otrzymania 100% bonusu doładowania, maksymalnie aż do 200 PLN. Aby ubiegać się o bonus, wpisz kod oferty *********** wybierając Użytkownicy, Oferty zakładów sportowych, a następnie Wprowadź kod oferty. Aby postawić zakłady za swój bonus, zagraj za kwotę depozytu jeden raz, w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Pamiętaj, że będziesz musiał zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy, przed dokonaniem wypłaty. Warto panowie bawić się w ten bonus?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zarobic zawsze warto. Warunki obrotu rozsadne, kursy w miare, tylko ostatnio jakies listy z kodami wysylaja do domu, zeby zweryfikowac adres zamieszkania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Musisz zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy przed dokonaniem wypłaty.
co znaczy 1 zdanie??
za cala sume mam naraz postawic zeby mi sie kasa z bonusu aktywoala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie trzeba odrazu za calosc  ale obrot jest dosc spory bo 1x depozyt, a pozniej jeszcze 3x depozyt+bonus i czas na zrobienie obrotu jest chyba tylko do konca listopada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam , interesuje mnie czy w bet365 , jest ograniczenie co do stawiania na te same wydarzenia w roznych kuponach? dajmy na to w jednym kuponie daje Liverpool - Arsenal oraz Wisla - Legia , a w drugim np Skra Belchatow - Zaksa , inne jakies siatkarskie plus Liverpool - Arsenal znow  dzieki za odp
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale mnie ostatnio ten buk wkurza, zazwyczaj gram na live i takie machlojki z kursami i aktualnym wynikiem robia ze szok, jak juz to mozna obstawiac jak sie ma livescream.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|