|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie nigdy nie bedziesz go miał.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja tyko kulturalnie chciałbym przypomniec,ze jedno ostrzezenie i masz bana.Kilkanascie dawnych nickow masz juz zbanowanych wiec ten bedzie ostatni. Temat nosi nazwe"Listy do Conrada" a nie "licytacja z PioKingiem" Nie odpisuj. Prosze 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Trolle mnie prześladują  I co najgorsze myślą, że są fajne  Dajcie mi pisać w To i Owo !
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Bitnap mi zglasza, ze ciagle ma problemy z logowaniem, raz mu forum smiga raz nie.
Czy tylko on tak ma?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Ostatnio 2 dni mi forum działa, a 2 dni nie działa (tylko na telefonie) i tak na zmiane. Już mnie to drażnić zaczyna.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ostatnio 2 dni mi forum działa, a 2 dni nie działa (tylko na telefonie) i tak na zmiane. Już mnie to drażnić zaczyna. Ja mam to samo. W domu działa, w pracy nie działa  Można coś z tym zrobic Panowie?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
ja mam neo i działa cały czas, nie miałem żadnej przerwy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 3 dniach, wreszcie zaladowala mi sie strona mecz.pl
caly czas byly problemy z "polaczeniem z serwerem mecz.pl"
...
mam stale lacze a nie zadna neo, ten sam problem pojawia sie w roznych odstepach czasu(raz na tydzien, raz na 3 dni, bla bla i trwa tez roznie - czasem pare h, czasem pare dni)
o co chodzi ?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Mi też właśnie forum zaczęło hulać. Mam w domu 3 kompy, każdy ma inne stałe IP i na każdym nie śmigało forum przez 2 dni. Domyślam się, że jest więcej takich osób jak bitnap i ja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam w domu 3 kompy, każdy ma inne stałe IP Teraz już wiemy kto smiga na multikontach  No offense 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Alfa i Omega tego forum! Jak zajrzysz tu kiedyś, a liczę, że zaglądasz czasem, to racz rzucić okiem na temat pytania do moderatorów. Ponieważ żaden z wszechwładnych zielonych nie jest mi w stanie udzielić odpowiedzi na dość proste w moim mniemaniu pytania, to liczę, że chociaż Ty będziesz w stanie to zrobić. Ktoś bowiem (chyba  ) musi wiedzieć co jest grane na tym forum i kto tu rozdaje karty. Z poważaniem - zwykły, przeciętny user.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam nadzieję , że proste pytanko - choć sprawa bulwersująca moim zdaniem...
Sam uczestniczyłeś w dyskusji na Kadra by Leo...-czy będzie reakcja na :
- obrażanie userów przez Amkwisha....Z tego co pamiętam zgodnie z Regulaminem forum za takie zachowanie jest ostrzeżenie lub ban - teksty typu - Originally Posted By: amkwish Każdy ,kto wiesza psy na Borubarze jest IDIOTĄ \:\) -to ewidentne obrażanie innych userów !!! Ja rozumiem , że można mieć na temat Boruca zdanie takie (gorsze) lub takie (lepsze - które np. Ty prezentujesz) ALE ROZUMIEM ŻE NA TYM FORUM MOŻNA KULTUTRALNIE WYRAŻAĆ SWOJE POGLĄDY NA TEN TEMAT??!!Tymczasem Ci , którzy ośmielili się mieć inne zdanie od Amkwisha zostali wyzwani od "idiotów". Sprawa wydaje się oczywista. czy będzie reakcja. Ja oczekiwałbym choćby "przepraszam" od tego moda.
- I sprawa dużo bardziej bulwersująca -przeczytaj post Bishopa. TU już przestaje być śmiesznie - już nawet nie tylko stek wyzwisk pod adresem innego usera ( swoją drogą moda)ale najzwyczajniejsze groźby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie jestem "chłopcem z dobrego domu" ale tego typu zachowanie to po prostu dno!!!! Prawda jest taka , że co najmniej ociera się to o tzw. "groźbę karalną"czyli przestępstwo ....To jest po prostu szok - taki user, nie wiem czy Bishop jest modem nie powinien minuty dłużej uczestniczyć w tym forum!!!! Czy ktoś coś zamierza konkretnie z tym zrobić czy też standartem stanie się , że mod może obrażać a nawet grozić innym userom.
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Odblokujcie mi możliwość pisania w To i Owo  Obiecuje, że teraz jak chociaż raz zabiorę głos w temacie polityka, to poddam się banowi bez sprzeciwu. Bump
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Conrad co dał upgrejt forum jeżeli to nie tajemnica? Co z opcja, ukrywania obecności na forum? Niby te emotki zdradzaja, ale w preferencjach było coś takiego, co bym nie zaznaczył to i tak wciskając kto jest online "świece się"  Da się pozbyć tego podpisu pod nickiem? Czy można o liste: poładminów jeżeli są, global modów, modów? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co jest stworzony dział "Inne Konkursy" jeżeli nawet Conjo i inni moderatorzy go olewają i tworzą konkursy w podziałach ?
takie me proste banalne pytanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mogę się dowiedzieć , kiedy zostanie odblokowana możliwość pisania normalnie postów a nie co 120 sekund? bo to staję się uciążliwe, jak chce coś szybko odpowiedzieć, czekam na odpowiedź 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna prosic o zmiane tytulu pod nickiem z carpala chyba na
"Dis aliter visum est"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Kulturalnie chcialbym sie dowiedziec dlaczego nie moge wysylac PW do innych, ale inni moga do mnie? Jesli ktos zablokowal mi taka opcje, to znaczy, ze ma calkowity wglad do tresci tych wiadomosci, co jest zlamaniem pewnych standardow przyjetych w demokretycznym kraju. Ktos moze mi to wyjasnic? Kto nalozyl mi liit 2 PW (skrzynka pusta, a nada nie moge wysylac) . Przy czym poprzednie wiadomosci w cudowny sposob wyparowaly mi z konta  Czyzby ktos poczul zbyt duzy przyplyw wladzy? Conrad, nie sadzilem, ze mozna sie tego spodziewc po Tobie, bo stosujesz metody podobne do tych kolesi z PiS , ktorych tak tepisz na forum...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|