|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
http://tvn24-stream.onet.pl/1,popup_player.html
Waldek nadaje
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ze wstępnych komentarzy po spotkaniu: Borowski: Większość uważała ze ze względu na specyfike, skomplikowaną kwestię internetu warto zawrzeć to w oddzielić. Trzeba wejść w internet, wymagana notyfikacja UE, akspertyzy. Zatem powinno być to przedmiotem innego projektu, który może być uchwalony PÓŹNIEJ.
Gosiewski: PIS za ruchami bardzo radykalnymi w praktyce eliminujacymi hazard.
Schetyna: Pierwszy projekt , wkrótce na stronie premiera. Drugi z finansami i zakładami w internecie - ma być przedstawiony we wtorek. Na pytanie czy jest zgoda na zaklady bukmacherskie w internecie odpowiedzial "raczej tak" i ze szczegoly przedstawi premier.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gosiewski z kolei powiedział, że projekty z tego co mówił premier będą na stronach internetowych w godzinach południowych badź popołudniowych. Wtedy się odniesie konkretniej, jednak uważa po spotkaniu, że rozwiazanią w pewnych kwestiach (e-hazard?) powinny być bardziej radyklane A pan Waldek odpowiedział na to, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Ja Pawlaka rozumiem tak: 1.granie w necie będzie legalne 2.dochody z tego bedą nielegalne 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A ja Pawlaka rozumiem tak: Eeee... Yyyy... Nooo... Eeee... Yyyy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja Pawlaka rozumiem tak: 1.granie w necie będzie legalne 2.dochody z tego bedą nielegalne  No tak jakoś chlapnął z tym, ale może coś z tego wyjdzie. Pozostaje tylko czekać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja Pawlaka rozumiem tak: Eeee... Yyyy... Nooo... Eeee... Yyyy  Prawie jak Gołota 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja Pawlaka rozumiem tak: 1.granie w necie będzie legalne 2.dochody z tego bedą nielegalne  Też tak to zrozumiałem. Innymi słowy, nie zmieni się nic.
|
|
|
|
|
|
|
Ja Pawlaka rozumiem tak: 1.granie w necie będzie legalne 2.dochody z tego bedą nielegalne  Też tak to zrozumiałem. Innymi słowy, nie zmieni się nic. najważniejsze,że wreszcie Ktoś z rzadu oddzielil zakłady wzajemne (sportowe) od ruletki,pokera i automatów a to duży plus. Ponadto Pawlak wyraxnie powiedział,ze nie można ograniczać w necie zakładów wzajemnych co oznacza liberalniejszy wariant Tuska ..............a z tymi dochodami to pewnie coś pomieszał bo inaczej nie byłby politykiem 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ale Kapica upierał się, że zakażą i że uzyskają notyfikację KE...
|
|
|
|
|
|
|
Ale Kapica upierał się, że zakażą i że uzyskają notyfikację KE... i dobrze przynajmniej weźmiesz się za robote a nie tylko hazard w głowie i sraczak bo anuż zakażą 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja Pawlaka rozumiem tak: 1.granie w necie będzie legalne 2.dochody z tego bedą nielegalne  Też tak to zrozumiałem. Innymi słowy, nie zmieni się nic. najważniejsze,że wreszcie Ktoś z rzadu oddzielil zakłady wzajemne (sportowe) od ruletki,pokera i automatów a to duży plus. Ponadto Pawlak wyraxnie powiedział,ze nie można ograniczać w necie zakładów wzajemnych co oznacza liberalniejszy wariant Tuska ..............a z tymi dochodami to pewnie coś pomieszał bo inaczej nie byłby politykiem  Zobaczymy. Jak już dopierdolą automatom to wreszcie nie będzie ciśnienia i będzie można spokojnie popracować nad ustawą w sprawie e-hazardu. Może skonsultują się z Unią i będa próbować rozwiązań na wzór francuski bądź włoski. W każdym razie dzięki Bogu, że ktoś tam poszedł po rozum do głowy. Nie wiem, czy to Pawlak, czy Schetyna, czy sam Kapica, czy może i rumor na forach, ale fajnie, że się udało storpedować te idiotyczne pomysły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co jeżeli pojawią się dwuręczni bandyci? 
|
|
|
|
|
|
|
A co jeżeli pojawią się dwuręczni bandyci?  będą płacić Premium Charge 
|
|
|
|
|
|
|
A propo uporu Kapicy : "2009-11-06 Kapica - demokracja TAK, ale nie zawsze Znaleźliśmy ciekawą wypowiedź ministra Kapicy, która w pewien sposób wyjaśnia styl jego działań i zamyka usta tym, którzy dzisiaj dziwią się retoryce Szefa Służby Celnej.
"Staram się współpracować w sposób otwarty i komunikatywny. Kierować w stylu, powiedziałbym, demokratycznym. Ale w sytuacji, kiedy mamy do czynienia z kryzysem, to demokrację zawiesza się na kołku."
- pismo Jacka Kapicy (Dyrektora Izby Celnej w Szczecinie) z dnia 28 stycznia 2008 r., będące odpowiedzią na protesty celników."
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zaczyna sie konferencja...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
To się buki naziemne wkur... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyjmują spod zapisów ustawy zakłady wzajemne. Ciekawe co w tej sprawie wymyślą 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To się buki naziemne wkur...  Dlaczego 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
to naziemne też wejdą do internetu , już powoli próbują ...
Tusk teraz mówi że e-hazard i certyfikacje w ustawie nr 2 ...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|