|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Pudzian to siłacz, nie klaun.
Najman to klaun.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale Pudzian szybko spuchł  , chyba zdaje sobie sprawa że boks z najmanem to sobie powinien tu odpuścić ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pudzian był baletnicą wśród siłaczy ale w boksie w stójce na nogach jest fatalny, technika no cóż , nie ma co od faceta wymgac skoro nie jest bokserem, szybkosc można wybaczyc z uwagi na mase mięśniową
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja się prawie w ogóle na tym nie znam, ale myślę, że Pudzian od razu rzuci się do ataku i spróbuje przewrócić tego Najmana, żeby mu w parterze "dowalić". Widzę to tak, że zaczyna się runda Najman jest posrany tym. że w końcu walczy z dużym nazwiskiem. Do tej pory jak wygrywał walki to walczył z jakimiś kelnerami , co mają bilans w stylu 2 wygrane i z 50 porażek. Dla mnie Najman walczy tylko dlatego, żeby się trochę wylansować, żeby o nim mówili i kasy. Udział w Big Brotherze chyba potwierdza tą tezę. Mam nadzieję, że Pudzian wygra... Najman jak oglądałem trochę Big Brothera na yt to taki typowy cebulaczek. Nie znoszę takich gości. Cały świat dla niego jest beee, komu to on nie groził ... Typowy kozak, a nie żaden sportowiec. " Pokaże Pudzianowskiego czy różni się hodowla organizmu od uprawiania sportu" - Widać ,że ma poczucie humoru, o dystansie nie wspominając
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.tede.pl/online/index.htmlwywiad z Tomaszem Skrzypkiem - trenerem kadry narodowej w kick-boxingu. Jest jego wypowiedz o tej walce i szansach zawodnikow.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja jestem bardzo ciekawy tej walki. Prawda jest taka że Pudzian jako Strongman osiągnął już wszystko. Szuka sobie teraz nowego miejsca. Kto wie może MMA. Na pewno widać sporą determinację. On schudł chyba z 20 kg dzięki aby poprawić szybkość i kondycje. Moim zdaniem może zaskoczyć, a napewno pojedynek będzie warty obejrzenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kursy na Pudziana spadają każdego dnia :/ dziś już nawet w unibecie 1.15, a rano było 1.25. Na bwin jeszcze 1.20 jest. Jest może jakiś buk co ma kurs 1.25 jeszcze na Pudziana ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na betclick jest jeszzcze 1.25 teraz sprawdziłem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wybiera sie ktos z Poznania na walke Pudzianowski-Najman ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
warto postawic w BAHlub Unibecie jakas wieksza sumke na Najmana czy w przypadku wygranej moze byc jakis problem z wyplata?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z Unibetu nie, to w miare powazny buk, bah podobno lameriada
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
warto postawic w BAHlub Unibecie jakas wieksza sumke na Najmana czy w przypadku wygranej moze byc jakis problem z wyplata? Widze że nie masz co z kasą robić, po 180 sekundach będziesz miał kupon w koszu, Najman zostanie błyskawicznie sprowadzony do parteru i tam juz nawet nie piśnie, nie sugeruj się tym, że bokser to pokona kogoś kto nie walczył nigdy, bo bokser z niego taki, że w czysto bokserskim pojedynku bym nie postawił na niego z Pudzianem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto postawic w BAHlub Unibecie jakas wieksza sumke na Najmana czy w przypadku wygranej moze byc jakis problem z wyplata? Widze że nie masz co z kasą robić, po 180 sekundach będziesz miał kupon w koszu, Najman zostanie błyskawicznie sprowadzony do parteru i tam juz nawet nie piśnie, nie sugeruj się tym, że bokser to pokona kogoś kto nie walczył nigdy, bo bokser z niego taki, że w czysto bokserskim pojedynku bym nie postawił na niego z Pudzianem. Po tym jak zobaczylem bokserski trening Pudziana (poprzednia strona) to stwierdzam że kelner Najman by go pokonał gdyby to był boks. Ale że to MMA to bedzie to wyglądać jak napisales w pierwszej części zdania. No chyba że Pudzian jest skonczonym idiotą i biedzie sie chciał z nim bić...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Nawet dzisiejszy Gołota wolny jak wagon z węglem i bez jednej ręki by tego Najmana zniszczył. Przecież to pajac jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pudziana też by zniszczył, więc to akurat nie robi różnicy. Patrząc na kursy to raczej na Najmana bym stawiał. Zawsze lepiej przegrać po kursie 4 niż 1,15.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pudziana też by zniszczył, więc to akurat nie robi różnicy. Patrząc na kursy to raczej na Najmana bym stawiał. Zawsze lepiej przegrać po kursie 4 niż 1,15. na Pudziana, ze wygra przed czasem masz juz @1,5!! lokata kilkuminutowa 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Akurat niekoniecznie  Styl walki Najmana to dramtyczna ucieczka po ringu po pojedyńczym uderzeniu w powietrze. Może uda mu się uciekać cały czas  No ale dość o nim, bo jeszcze wygra i moje śmiechy z niego obrócą się przeciwko mnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pudzian wie , ze jak przegra z tym pajacem to cala Polska sie bedzie z Niego smiala. Nie dopusci do tego , zmiecie leszcza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj nie wiem czy te kursy nie są przesadzone, przecież kondycja pudziana jest dramatyczna, oczywiście ze strony bokserskiej. Nie wiem jaki jest w leżance, tam się głównie rozgrywają walki w MMA. Panowie nie wiem dlaczego narzekacie na MMA, to są najbardziej miarodajne walki, wychodzi kto coś umie, ostatnio mamy tam Polaka (kaukaskie pochodzenie) Mameda Khalidova, który jest rewelacyjny. Jak ktoś nie lubi walki w parterze, to polecam K1, na pewno efektowniejsze od boksu 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Pojawily sie kursy w milenium na pozostale walki: Saidov A.-Nobrega V. 1.75 1.90 Zikic J.-Dowda D. 1.55 2.15 Gorski M.-Amasinger D. 1.70 1.95 moze ktos zorientowany cos wiecej napisac ? : ) Ciekawiej by sie ogladalo.. z kuponem w garsci 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|