|
|
|
|
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dokładnie, kolo chodzi po topicach i wszędzie steka, to go oj.ebali, to kolege toświnke morska  Il Re chłopaki nie płaczą  pzdr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Masz niestety racje, nigdy nie wiadomo, w którym momencie blokną i z jakiej przyczyny. U nich generalnie na "plus" jest to, że nawet jak dożywotnio zamykają konto to zawsze zwracają kase na zasadzie bierz zabawki i kop w dupę. Największym zaś minusem jest to co miał Twój kolega- zamrozili mu kase i cały hazardowy bizness plan sie poszedł kąpać!! A niestety, w tej branży czas jest najważniejszy- gdyby w MB kase trzymała sobie babcia, to jej bez różnicy by było czy będzie ją miała w środę czy w piątek, - ale dla gracza to jest kolosalna różnica, czasem liczą sie godziny.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Dokładnie, kolo chodzi po topicach i wszędzie steka, to go oj.ebali, to kolege toświnke morska  Il Re chłopaki nie płaczą  pzdr. Panowie poczekajmy aż kolega wyzdrowieje i wszystko opisze to dopiero będzie historia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bloknęli kiedyś, bez nerwów wysłało się co chcieli i nie ma problemu. Jak wałków nie kręcisz nie masz się czego bać. Pzdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bloknęli kiedyś, bez nerwów wysłało się co chcieli i nie ma problemu. Jak wałków nie kręcisz nie masz się czego bać. Pzdr. dokładnie ! ale jak ktoś zakłada konta na Wujka, Dziadka i świnke morską to później niech nie dziwi sie, że ma problemy... 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A to można swince morskiej załozyc konto w Moneybookers ? A może jest zakaz załozyc konto w MB wujkowi , dziadkowi i babci skoro o to poproszą? A może Babcie mają zakaz grania u bukmacherów i w ogóle zakaz posiadania konta w MB ? Ja konta nie mam od ponad roku , po prostu przy pierwszej próbie skonfiskowania pieniędzy przy pomocy weryfikacji jednemu mojemu koledze , któremu wysłałem kasę kazałem zamknąc konto !
|
|
|
|
|
|
|
Ja konta nie mam od ponad roku no i jak się tu nie smiać ? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
IL RE da radę abyś podesłał linka do Twoich powiedzmy 14.3 postów (1/10z licznika) gdzie wypowiadasz się o czymś (buk,MB, Neteller itp.) pozytywnie? Bo ja to mam wrażenie, że ciągle Ci coś nie pasuje. Tylko żale wylewasz na forum... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Proponuję wprowadzić do corocznych forumowych oskarów kategorię "malkontent roku".
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A co mam chwalić buków ze wywiązują się z umowy i łaskowie wypłaca mi kasę która wygrałem? Naprawde nie wiele potrzeba widać w tym kraju by być wychwalanym! Ale mylisz się Hokej fanie,czesto pozytywnie pisałem o Ladbrokes i Centrebecie i mam dobre zdanie o wielu innych bukach (np Canbet ,Betfred , Eurobet,Pinnacle) ale ponieważ się nikt o nich nie pyta to nie piszę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz niestety racje, nigdy nie wiadomo, w którym momencie blokną i z jakiej przyczyny. U nich generalnie na "plus" jest to, że nawet jak dożywotnio zamykają konto to zawsze zwracają kase na zasadzie bierz zabawki i kop w dupę. Największym zaś minusem jest to co miał Twój kolega- zamrozili mu kase i cały hazardowy bizness plan sie poszedł kąpać!! A niestety, w tej branży czas jest najważniejszy- gdyby w MB kase trzymała sobie babcia, to jej bez różnicy by było czy będzie ją miała w środę czy w piątek, - ale dla gracza to jest kolosalna różnica, czasem liczą sie godziny. To fajny ten hazardowy bizness skoro jest uzalezniony tylko od jednej metody wplaty kasy do buka! Nie wplacil z MB mogl z karty, Netellera, przelewy24, UKash
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Właśnie ktoś włamał mi się na konto mb, zmienił hasło, na mail tak samo, co robić?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Masz niestety racje, nigdy nie wiadomo, w którym momencie blokną i z jakiej przyczyny. U nich generalnie na "plus" jest to, że nawet jak dożywotnio zamykają konto to zawsze zwracają kase na zasadzie bierz zabawki i kop w dupę. Największym zaś minusem jest to co miał Twój kolega- zamrozili mu kase i cały hazardowy bizness plan sie poszedł kąpać!! A niestety, w tej branży czas jest najważniejszy- gdyby w MB kase trzymała sobie babcia, to jej bez różnicy by było czy będzie ją miała w środę czy w piątek, - ale dla gracza to jest kolosalna różnica, czasem liczą sie godziny. To fajny ten hazardowy bizness skoro jest uzalezniony tylko od jednej metody wplaty kasy do buka! Nie wplacil z MB mogl z karty, Netellera, przelewy24, UKash KUERTEN - to był tylko przykład, widocznie kolega IL-RE nie miał innej metody wpłaty i trudno go o to winić skoro polegał na MB. Ja też czasem cały hajs mam akurat gdzieś zamrożony i nie mam w pobliżu wpłatomatu m-banku żeby coś posiać.Ty byś się nie wk... jakby Ci nagle Twój bank zamroził kase i nie mógł nią dysponować?? Ja w MB mam konto od paru lat, nie robiłem żadnych przekrętów i praktycznie korzystam tylko z nich, mimo , że maja dośc wysokie koszty to zawsze kasa jest w ten sam dzień na koncie (mBank)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
... Ty byś się nie wk... jakby Ci nagle Twój bank zamroził kase i nie mógł nią dysponować?? Nie od dziś wiadomo, że wymiany na MB, to proszenie się o kłopoty. Można się kopać z koniem, który nawet nie wiadomo czym sie kieruje. Ponieważ jednak MB, to stosunkowo najtańszy i najszybszy sposób rozliczeń z bukami, to nie warto robić wymian. Lepiej dbać o swój biznesplan.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A to się mylisz , ze najtańszy ! Najtaniej wychodzi tylko wtedy gdy kasę Ci prześle własnie kolega, i dla tego MB tak chce by wpłacać sobie samemu i tak walczy z wymianami. Sens ma to tylko wtedy gdy mamy kartę mastercard z , która są ogromne kłopoty przy wypłacie pieniędzy od buków , a ponadto pobierane są bardzo wysokie opłaty, gdyż wpłata do buka tą karta traktowana jest jak wzięcie gotówki z bankomatu . Jeśli masz kartę kredytową "VISA" to używanie MB jest bzdurą , gdyż na praktykę nie ponosisz żadnych kosztów , związanych z wpłatą bo tu, traktowana jest jak zakup towaru . Możesz czasami stracić na przewalutowaniu , ale marże visy są i tak bardzo małe w porównaniu z tymi , które pobiera Moneybookers
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A to się mylisz , ze najtańszy ! Najtaniej wychodzi tylko wtedy gdy kasę Ci prześle własnie kolega, ... Mam Visa i wpłaty najczęściej są obarczone opłatą 2-3%. Tam gdzie VC nie jest obciążona jest używana. Tylko nieliczni bukmacherzy (interwetten, Sunderland, ..) pobierają opłaty za transfer pomiedzy nimi i MB. Czyli zasilanie kont i wypłaty mam bezpłatne. Wpłata (symboliczna) na MB była mi potrzebna tylko raz. (jestem na "leTkim plusie") Wypłata na konto bankowe również (jakieś grosze przy autoryzacji) Pozostałe wypłaty mam na kartę VISA (bez zerowania salda MB). Konto w MB mam w Euro i tylko dla takich kont uzywam MB. Przewalutowanie mnie praktycznie nie dotknęło. (do przewalutowań lepiej użyć surebeta). Kartę MC przy bukach uważam za bezużyteczną. O wpłatach i wypłatach trzeba myśleć przed założeniem konta u bukmachera i od tego uzależnić walutę konta. Wymiana z kolegą, to najszybsza droga by wszysko się rozsypało. (jak zostanie tylko wypłata na konto bankow, to dopiero jest bezsens).
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Tylko panowie z karta kredytowa jest tak, ze wplacajac owszem jest bardzo szybko, przyjemnie etc. Ale... No wlasnie. Powiedzmy, ze mam karte z limitem 4.500 tys funtow. wplacam kase do buka powiedzmy 500 zostaje obracamy kasa robi sie 2000 u buka i jak to wplacic na karte kredytowa? bedzie over 1.5tys... Co na szybko jakies zakupy? bez sensu. Ja wlasnie dlatego kozystam z moneybookers.
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Tylko panowie z karta kredytowa jest tak, ze wplacajac owszem jest bardzo szybko, przyjemnie etc. Ale... No wlasnie. Powiedzmy, ze mam karte z limitem 4.500 tys funtow. wplacam kase do buka powiedzmy 500 zostaje obracamy kasa robi sie 2000 u buka i jak to wplacic na karte kredytowa? bedzie over 1.5tys... Co na szybko jakies zakupy? bez sensu. Ja wlasnie dlatego kozystam z moneybookers. zamiast zostaje ma byc przecinek 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|