|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znowu ten Self-Confident...  [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja mam 5310 Ogólnie telefon dobry tylko jest jedna wada jak masz dużo muzyki na telefonie nie mówię o zajęciu pamięci karty w 100 % ale nawet w 60 to się telefon zawiesza i bateria po jakimś czasie słaba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez mam 5310 juz od roku, karte zajeta dokladnie w 60%  nie zawiesza mi sie, moze ze dwa razy ale to tylko ze wzgledu na zbyt duza ilosc smsow  a wada jest taka ze w niektorych telefonach moga popsuc sie klawisze multimedialne obok wyswietlacza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na muzyce mi nie zależy, od tego są iPody  Znajomy ma komis i mi odradzał 5310... Zapewne jak z laptopami - ilu właścicieli tyle opinii  5130 mi się z wyglądu bardziej podoba, choć obie przy E51 wysiadają. Z tym, że w niej jakoś klawisze są bardzo blisko siebie wszystkie i często wciskało mi się kilka na raz... :|
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Bawiłem się jednym i drugim i 5130 dla mnie solidniejszy w wykonaniu. Jak Ci się jeszcze bardziej z wyglądu podoba to moim zdaniem dylematu nie ma, bo "w środku" to praktycznie te same telefony. Ja i tak bym brał E51, ale telefony z Symbianem są dość specyficzne i albo się je kocha, albo przeklina 
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Witam Pracował lub pracuje ktoś z was w firmie transportowej Wincanton jako spedytor ?? Interesuje mnie na ile zmian sie robi w tej firmie, jak wygląda taka praca ( co sie głównie robi ), jakie mniej więcej są miesięczne zarobki i na jaki rodzaj umowy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak samo jak Goget... i nie kombinuj skoro telefon nie jest Ci potrzebny do słuchania muzyki 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Szukam ludzi którzy zarejestrowali bys sie na lockerz.com Chetnych do pomocy prosze o wyslaniena na pw swojego meila Z gory dzieki za pomoc , pozdrawiam
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Szukam ludzi którzy zarejestrowali bys sie na lockerz.com Chetnych do pomocy prosze o wyslaniena na pw swojego meila Z gory dzieki za pomoc , pozdrawiam Litosci  Wydawało mi sie, ze tylko jakies dzieciaki sie w to bawia. Bajbus prosze Cie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brat prosił aby pomóc mu w gierce http://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00START  Podbijam 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Wydawało mi sie, ze tylko jakies dzieciaki sie w to bawia. Bajbus prosze Cie... bo to dziala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pracował ktoś kiedyś w Totomixie ? Lub wie jak działają tam wyplaty wygranych ? Jeśli tak to można na priv bo mam pytanie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zna ktoś jakąs stronke gdzie znajde fajny szablon do powerpointa? szukam szukam i sama tandeta
nie muszą byc fajerwerki, byle sie fajnie prezentowalo:)
z gory thx !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pracował ktoś kiedyś w Totomixie ? Lub wie jak działają tam wyplaty wygranych ? Jeśli tak to można na priv bo mam pytanie masz pelna skrzynke....a dokladnie o co Ci chodzi z tymi wyplatami??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zna ktoś jakąs stronke gdzie znajde fajny szablon do powerpointa? szukam szukam i sama tandeta
nie muszą byc fajerwerki, byle sie fajnie prezentowalo:)
z gory thx ! http://szablony-power-point.blogspot.com/może coś stąd wybierzesz 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wydawało mi sie, ze tylko jakies dzieciaki sie w to bawia. Bajbus prosze Cie... bo to dziala  działa, działa; trzeba tylko trafić na moment kiedy nagrody są dostepne a to już takie łatwe nie jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pracował ktoś z Was lub pracuje w Multikinie lub Cinema City? Kurde chcialbym zaczac cos w koncu robic bo w domu oszaleje, ale nie wiem czy tam isc. Wiadomo na poczatek zajebistej fuchy bym tam nie mial, ale to wiadomo z czasem minie. I sek w tym czy z czasem idzie tam w jakis sposob awansowac? Czy całkowicie odradzacie. Od poniedzialku akcja szukanie roboty 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Pracował ktoś z Was lub pracuje w Multikinie lub Cinema City? Kurde chcialbym zaczac cos w koncu robic bo w domu oszaleje, ale nie wiem czy tam isc. Wiadomo na poczatek zajebistej fuchy bym tam nie mial, ale to wiadomo z czasem minie. I sek w tym czy z czasem idzie tam w jakis sposob awansowac? Czy całkowicie odradzacie. Od poniedzialku akcja szukanie roboty  Nie wiem jak w kinach, ale KFC i inne McDonaldy spokojnie Cię przyjmą, zawsze w razie czego jest deska ratunku gdzie się zatrudnić. Życzę powodzenia 
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
Pracował ktoś z Was lub pracuje w Multikinie lub Cinema City? Kurde chcialbym zaczac cos w koncu robic bo w domu oszaleje, ale nie wiem czy tam isc. Wiadomo na poczatek zajebistej fuchy bym tam nie mial, ale to wiadomo z czasem minie. I sek w tym czy z czasem idzie tam w jakis sposob awansowac? Czy całkowicie odradzacie. Od poniedzialku akcja szukanie roboty  Pracowałem 1,5 roku w Cinema City, było to jeszcze za czasów "studenckich"  Cała "załoga" to studenciaki, młodzi ludzie. Jeśli trafisz na ciekawą ekipę to będziesz chodził do roboty z prawdziwą przyjemnością (mówię z autopsji  ). Ja miałem to szczęście że trafiłem na przezajebistych ludzi, z którymi utrzymuję kontakt do dziś. Przełożeni niewiele starsi, po 25-28 lat, relacje "pracownik-szef" niemalże kumpelskie, bez zbędnych "pan/pani". Niejedno piwo sie wypiło z nimi na "zakładowych" imprezach; o innych sprawach przez grzeczność nie wspomnę Co prawda kasa z tego niewielka była, ale dla studenta dziennego, który chce zarobić "na waciki" nie przemęczając się, to fucha idealna. Nie wieje, nie pada na łeb  , mozna filmy za friko oglądać, popcorn/nachosy/cola do woli (o ile masz wtyki  ). Ale raz jeszcze podkreślam: kasa - po tych paru tygodniach potrzebnych do "zintegrowania" - to była kwestia drugorzędna dla mnie i wielu innych osób, z którymi dane mi było pracować  Chodziło się na dniówki dla ludzi, dla atmosfery i dobrej zabawy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|