|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Lemex spokojnie - jeszcze forum nie "zginęło" - mały zastój też ma prawo bytu pantery już 5 porażek z rzędu w tym jedna po OT i jedna po SO, po 2 meczach na obcej tafli wracają na własne śmieci, potem znowu wyjazd do stolicy i znowu 2 mecze u siebie, koljeno: 3.12 Washington - wyjazd 5.12 Atlant - dom 7.12 Edmonton - dom 9.12 Columbus - wyjazd myślę, że najdalej do meczu z Columbus powinni się przełamać, choć liczę ze stanie się to już dzisiaj do tego wywróżyłem sobie over, Pantery w ostatnich trzech meczach strzeliło 8 bramek, Lawiny w ostatnich trzech meczach również 8 bramek, średnia co prawda wychodzi poniżej 5,5 ale jak obie ekipy się dziś wstrzelą powinno być dobrze Florida Panthers - Colorado Avalanche Typ1: 1 z OT + SOTyp2: over 5,5Boston w ostatnich 6 meczach 5 zwycięstw w tym 4 po OT, jedno zwycięstwo na "czysto" i 1 porażka po OT, jak dla mnie 5 OT w 6 meczach to trochę za dużo i dziś spróbuje lekko zagrać na ich czyste zwycięstwo Boston Bruins - Tampa Bay Lightning Typ3: 1
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wygląda na to Antek23, że pomimo to, że wczoraj tylko my daliśmy propozycje typów, to "ustrzelony" został max. Gratuluje poprawnej analizy i życzmy sobie, aby chłopcy zza oceanu zawsze grali tak jak "wychodzi", a nie tak jak im "wyjdzie". pozdro. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kara od 5'do 60' w: Washingtonie, Atlancie, Pittsburghu, Dallas, Phoenix i Los Angeles. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
faktycznie wczoraj się udało wycisnąć co się tylko da  za co również graty  . dziś nasunęły mi się takie opcje: Atlanta Thrashers - New York Islanders Typ1: 2 z OT + SO kurs całkiem zachęcający 2.4
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
faktycznie wczoraj się udało wycisnąć co się tylko da  za co również graty Lemex  . dziś nasunęły mi się takie opcje: Atlanta Thrashers - New York Islanders Typ1: 2 z OT + SO kurs całkiem zachęcający 2.4 Atlanta 4 mecze bez porażki, dziś jeszcze graja na własnej tafli po czym czeka ją seria 4 meczy na wyjeździe i gdzieś im noga sie powinna powinąć, zacznę jednak grać przeciw nim już od dziś oraz Phoenix Coyotes - Calgary Flames Typ2: 1 z OT + SO kurs 2.1 Calgary również od 4 meczy niepokonani w tym 3 ostatnie zwycięstwa na wyjeździe, pozostały im jeszcze 3 mecze wyjazdowe i nie wierze by odnotowali kolejno 6 meczy na wyjeździe bez porażki. Ps. w przypadku małego niepowadzenia (choć wydaje mi się mało prawdopodobne by Atlanta i Calgary jeszcze tyle "pociągły" aczkolwiek to sport i różne rzeczy się czasem zdarzają) założyłem mały plan, otóż zarówno Atlanta jak i Calgary spotkają się ze sobą w bezpośrednim meczu za 3 kolejki więc tak czy owak najpóźniej do tego starcia jedni będą musieli polec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co mowicie o Pitisbutg ? Został mi jako ostatni meczyk i troszke sie nie pokoje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pitsburg z Colorado rzecz jasna
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
też nad tym myślałem ale kurs 1.65 na Pittsburgh to jakaś kpina i choć teoretycznie mecz wydaję się łatwy to jednak przy takim kursie wole odpuścić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W przypadku meczu w Atlancie stawiam na gospodarzy, którzy grają niemal w najsilniejszym zestawieniu i są w dobrej formie.
W Pittsburghu nie spodziewam się niespodzianki. Colorado już nie straszy jak na początku sezonu, a w dodatku ich najlepszy bramkarz C. Anderson w dzisiejszym meczu odpocznie.
Komplet punktów powinna również dopisać ekipa z Detroit, którą zdecydowanie bardziej cenię od przeciętniaków z Edmonton. W obu drużynach sporo braków, ale liczę że miejscowi umiejętnościami i doświadczeniem swoich najlepszych graczy podołają zadaniu.
Ponadto stawiam przeciwko swojej ulubionej ekipie tj. Philadelphii. Wizytujące ich lodowisko Vancouver w ostatnich spotkaniach gra naprawdę nieźle, a u miejscowych parę absencji a wśród nich podstawowy bramkarz Emery, która będzie dziś odpoczywał. Moneyline na przyjeznych można złapać po naprawdę niezłym kursie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Luongo nie wygrał z Philadelphią od prawie 6 lat (fatum jakoweś czy cóś). Wygląda na to, że jedyną szansą Vancouver jest zmiana bramkarza :-). Do Lotników prawdopodobnie wraca po grypie Danny Briere. Poza tym wczorajsze rozstrzelanie NJD skłania mnie do zagrania przeciw Canucks
1. Flyers - Canucks 1 FT (2,20 Bwin) 2. Flyers - Canucks 1 OT+SO (1,74 William Hill)
PS. Wciąż nie wiadomo na ile poważna jest kontuzja Aleksandra Ovechkina
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jeśli pojawią się kursy na kary w meczach Minnesoty z Anaheim i Chicago z Nashville to proponuję typ na karę od 5 do 60' meczu. Tymczasem zagrałem kary od 5 - 60' w meczach w New Jersey i Montrealu. 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
lemwx chyba bwin czyta te forum bo cos tych kursow nie chca wystawic (czuja ze staraca czy co????)  pozdrawiam 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
lemex sorry za blad 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam. Dziś zaczynam grać przeciwko Minnesocie, mają 3 wygrane z rzędu w tym dwie ostatnie po SO i OT (Anaheim wręcz przeciwnie 3 porażki z rzędu) ale nie to jest najistotniejsze, otóż po dzisiejszym meczu czeka ich 5 meczy na wyjeździe, kolejno:
5.12 Nashville 7.12 Phoenix 9.12 Colorado 11.12 Calgary 12.12 Vancouver
zważywszy na to, że Minnesota to aktualnie 4 najsłabsza drużyna w lidzie sądzę, że porażka powinna nadejść dość szybko
Minnesota Wild - Anaheim Ducks Typ1: 2 z OT + SO kurs 2.25
New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning Typ2: 1
tutaj już bez większych analiz, typ "jednorazowy", dziś zagram na tzw. czuja, Devils są po prostu drużyną mocniejszą i grają bardzo równo
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mcp - nawet sobie budzik nastawiłem, żeby zagrać te typki, a tu g... - kursów brak.
antek23 - dobrze kombinujesz z Minnesotą, ale trzeba pamiętać, że kursy na gospodarzy będą niskie i przy progresywnym podnoszeniu stawki ma to istotne znaczenie, no chyba, że trafisz już dzisiaj. Pozdr.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zgadza się Lemex kursy będą leciały i jak można zauważyć już lecą  dlatego pewnie będę stosował kombinacje grając coś ok 70% kwoty na porażkę Minnesoty z OT + SO i 30% na ich czystą porażkę, wszystko w zależności od kursów równie dobrze może to byś stosunek 80-20%, tak czy inaczej dzisiaj drugie podejście, wczoraj było blisko... Nashville Predators - Minnesota Wild Typ1: 1Typ2: 1 z OT + SOkolejny mecz, który mi wpadł dzisiaj w oko to spotkanie Buffalo z Rangersami, Buffalo 4 zwycięstwa z rzędu ale kolejne spotkania choć na własnej tafli to jednak z wymagającymi drużynami, koleno: 5.12 (dziś:P) NY Rangers (24 miejsce w całej lidze) 7.12 New Jersey ( 4 miejsce w całej lidze) 9.12 Washington ( 2 miejsce w całej lidze) 11.12 Chicago ( 5 miejsce w całej lidze) 12.12 NY Rangers WYJAZD i to z kolei kursy powinny być wyższe gdyś 4 spotkania z rzędu (włącznie z dzisiejszym) grają u siebie Buffalo Sabres - New York Rangers Typ3: 2 z OT + SOwarto też zwrócić uwagę na mecz Phoenix - Ottawa ale to jeszcze do przeanalizowania
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam! Trochę ostatnio się w delegacji bywało, mało czasu na NHL. Dziś "oszczędności" z delegacji idą na pierwszy ogień na Karolcię. A jak będzie dobrze to reszta typów później...
Carolina- Vancouver 1 (OT+SO) 2.25 Bwin 20j.
Ostatnio W-L-Zw: 0-1-0 (-20,00j.) Stan: 56-58-4 (-7,38j.)
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja dalej swoje. Detroit mniej niż 2,5 bramki Florida - Atlanta under 6 +1,5 w II tercji w Columbus Kara do 4'59" w: Dallas, Los Angeles, Nashville Kara od 5 - 60" w: Carolinie, Philadelphii, Buffalo, Tampa Bay, Pittsburghu, San Jose i Phoenix 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dodatkowe typy na dzisiejszą noc:
LAK - St.Louis 2 2.85 Bwin 3j. Florida- Atlanta under 6 1.91 Bwin 4j. Buffalo - NYR 2 (OT+SO) 2.40 Bwin 3j. Pittsburgh - Chicago 2 2.75 Bwin 3j. Boston - Toronto 2 (OT+SO) 2.35 5j. TBL-NYI over 5,5 1,87 Bwin 10j.
Tak mi to dziś wychodzi...
Pozdr
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wybór nie wielki na dzisiaj, ale proponuję w obu przypadkach kary od 5 do 60 minuty. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|