inteligencje już masz na poziomie kuzyna ...extra...lubie to ...
cieszę się, że na szczęście na tym forum są ludzie normalni
czy ktoś Cie pyta o jakieS zdanie...po co tu zagladasz...w ogóle?? nie chcesz pomoc to sie nie wpier***j
PS: wkleje linka wieczorem na QC to zaraz sie odezwa tacy jak LP...i beda marudzic ze to nie ten tamat...i inne Ą Ę...
ehehe... a czy ktoś mnie musi pytać o zdanie w ogóle, żebym je wyraził? nie jesteśmy na komendzie po za tym jak jesteś taki eh i oh to nieodpowiadaj jako pierwszy, a nie że się przy&^&rdolisz i reszta ma siedzieć cicho
a może to ty jesteś tym kundelkiem, a kuzyna sobie ładnie wymyśliłeś
poprosiłem o pomoc...kto chce poświeci swój czas i odda głos...(za co jestem wdzięczny a idzie EXTRA)
...nie na "PSA" tylko na mojego człowiek któremu chce pomóc...kto nie chce nie odda i już...
proste
Hmmm...może w tym,że jak np. ktoś mieszka w Warszawie to nic nie wie o dzielnicowych w Opolu? Wiem,że zaraz ktoś zarzuci,że było tu już masę takich tematów, w których też zdarzało mi się brać udział mimo braku wiedzy w danej dziedzinie i wspierać subiektywnie jakąś osobę (np.ocena zdjęcia/projektu). Tylko dla mnie jest tu taka mała subtelna różnica - teraz głosujemy na policjanta, który to powinien stać na straży prawa,tak? Zdaję sobie sprawę,że to co piszę podchodzi pod idealizm,a świat nie jest taki piękny...ale jak czytam, że śmierdzi Ci zmiennym ip u konkurencji, to zastanawiam się czy nie śmierdzi Ci to co Ty robisz? Albo dalej "nie chcesz pomoc to sie nie wpier***j" i oddaj głos "na mojego człowieka" to ręce opadają.
Normalny czlowiek musi do 65. roku zycia harowac, a te mendy po 15 latach na emeryturke i jeszcze rower w miedzyczasie dostaja... a kto za to placi? Spoleczenstwo. Na pohybel nierobom!
to jest forum bukmacherskie czy domowego przedszkola
zaraz pojawia sie nowe tematy
glosuj na fotke mojej siostry na fotka pl na najprzystojniejszego proboszcza ziemi Lubuskiej ktora twarz mniej pryszczata. usunac to gowno bo szkoda slow czy ten policjant jest normalny widzac tyle ustawionych glosow z forum mecz,pl
ludzie idzcie sobie do tego waszego działu polityka i tam nadal obrzucajcie się gównem, to własnie wy z takich zwykłych tematów robicie jakis wielki problem ze względu na waszą chorą ideologię.
nie wylewajcie zali na publicznym forum, nie chcecie pomoc to nie wchodzcie do teo tamatu i juz