|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie działa i nawet nie ma tablicy informacyjnej. Może się zwinęli  ? Site Outage - December 15th, 2009
We apologise for the current disruption to our service and confirm that our engineering team is working to rectify the problems as quickly as possible.
Updates will be made to this page with additional information as and when it becomes available.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy próbował ktoś z Was wczoraj lub dzisiaj pisać do nich na adres [email protected]? Do niedawna po każdym wysłanym mailu otrzymywałem automatyczne potwierdzenie otrzymania wiadomości i kilkanaście (góra kilkadziesiąt) minut później odpowiedź od "żywego" pracownika betfair. Natomiast wczoraj i dziś napisałem do nich z różnych adresów i ... nic, ani automatu, ani normalnej odpowiedzi. Macie tak czy tylko coś mnie ignorują?
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
ja wczoraj zleciłem wypłatę o 7 rano i do tej pory nie mam jej na koncie, więc po tym ich upgradzie coś jest nie tak. Maila do nich zaraz skrobnę, ale jeśli nie odpisują to mogę trochę poczekać.
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Nie dziala bf, do 24 godzin czekam już ponad 30 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
znowu się zawiesiło je.bane gówno 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Czy próbował ktoś z Was wczoraj lub dzisiaj pisać do nich na adres [email protected]? Do niedawna po każdym wysłanym mailu otrzymywałem automatyczne potwierdzenie otrzymania wiadomości i kilkanaście (góra kilkadziesiąt) minut później odpowiedź od "żywego" pracownika betfair. Natomiast wczoraj i dziś napisałem do nich z różnych adresów i ... nic, ani automatu, ani normalnej odpowiedzi. Macie tak czy tylko coś mnie ignorują? Potwierdzam, automatycznie potwierdzenie jest lecz z odpowiadaniem na pytania głucho.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Jak dlugo trzeba czekac na zwrot kasy jak mecz sie nie odbył?
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Dobra, zwrot juz jest. Teraz kolejne pytanie  - ile sie czeka na wyplate na moneybookers?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W południe jutro powinieneś dostać. Z reguły nie dłużej niż 24 godziny.
|
|
|
|
|
|
|
dlaczego te jełopy pozawieszali na live kosza greckiego i tureckiego jak jest jak byk ku.rwa in-play ? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
myslalem ze nigdy tego nie napisze ale betfair sie stacza, w piatek popis na aris-paok a dzisiaj pada im strona na niektorych rynkach i cicho, nikt nic nie wie o wlasnie ruszyl rynek i ci debile nie anulowali wiszacych zakladow brak slow...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
impel-enion zawieszony co za kabaret moze jeszcze anuluja zaklady
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
raczej nie anulują , rynki zawieszone i nie ma możliwości skontrowania , jeżeli ktoś zainwestował dużą kasę w trading na betfair to teraz ma prawdziwe emocje a tak naprawdę to całe betfair to jest loteria a nie giełda i trading ... przecież oni robią co chcą , nie pierwszy raz ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
16:55 - pięć min. do rozpoczęcia spotkań, kilka rynków otwartych i bf pada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie grywam na betfair, ale tak jak sobie przeglądam temat o nich, to nie wierzę, że te awarie to przypadki  A nie należę do tych na ogół podejrzliwych.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bf pada, a soft ? Szewa, operujesz tu setkami E, nie warto zainwestować w coś , albo chociaż przerzucić się na darmowy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bf pada, a soft ? Szewa, operujesz tu setkami E, nie warto zainwestować w coś , albo chociaż przerzucić się na darmowy ? soft też nie działał.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
impel-enion rozliczony nawet szybko jak dla mnie to kompletni amatorzy- stronka pada zero komunikatu, strona rusza nie anuluja wiszacych zakladow, a na deser po kilku minutach nie wiadomo czemu zawieszaja rynek. przyznam bylem prawie pewien ze anuluja zaklady no bo niby dlaczego zawiesili to w trakcie czwartego seta( pewnie zeby czasu graczom oszczedzic  ) a nasi gieniusze rozliczaja mecz jakby nigdy nic KA BA RET
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przez przypadek przelalem pieniadze na konto austrlijskie. chcąc je przelać z powrotem na konot główne pojawia mi się komunikat:
Wystąpił problem dotyczący Państwa danych: Under rules laid down by the Tasmanian Gaming Commission you may not transfer funds from your Australian License Wallet until you have undergone a Know Your Customer (KYC) check.
Ja juz przeszedłem weryfikacje... co robić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
doczekać się na odpowiedz od nich to tez parodia...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|