|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile czekałeś dokładnie?
żeby wypłacić tą metodą to trzeba najpierw wpłacić? w nocy zlecilem wiadomo ze po nacach nie wyplacaja ale rano juz mialem druga wyplate wyplacili mniej wiecej o tej samej godzinie dobry buk, ciagle jakies bonusy ladny design i szybkie wyplaty tak trzymac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
druga wyplate wyplacili mniej wiecej o tej samej godzinie dobry buk, ciagle jakies bonusy ladny design i szybkie wyplaty tak trzymac dodajajac rewelacyjny polski support  mamy obraz buka z 2 stron pracownika ( ktory zawsze bedzie chwalil ) i klienta ktory widzi to inaczej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
druga wyplate wyplacili mniej wiecej o tej samej godzinie dobry buk, ciagle jakies bonusy ladny design i szybkie wyplaty tak trzymac dodajac rewelacyjny polski support  mamy obraz buka z 2 stron pracownika ( ktory zawsze bedzie chwalil ) i klienta ktory widzi to inaczej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakos przez tyle lat gry nie mialem zadnego problemu z supportem, no moze raz po konkursie tenisowym ale i tak wszystko zostalo wyjasnione pozytywnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja jestem ciekaw jak długo będą rozliczać mi mecz Sassuolo - Salernitana z 2 ligi włoskiej ,który został wczoraj odwołany i do tej pory wisi mi jako nie rozliczony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisał im maila kiedy mają zamiar rozliczyć ten mecz , w odpowiedzi dostałem " Szanowny kliencie prosimy o cierpliwość" 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pisał ktoś dzisiaj jakies mejle do suportu bo już od rana czekam na odpowiedź a tu nic, i sie zastanawiam czy sobie wolnego nei wzieli czy cos w tym stylu
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ładne zlewanie ludzi napisałem 3 mejle na żadnego nei odpowiedzieli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zależy w jakiej sprawie piszesz. W niektórych sprawach odpisują do 30 min, w innych cały dzień trzeba czekać.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie ludzie chojnacki i wilk powinni poplynac z tej firmy 6 dni czekałem na przyzanie bonusa 150pln .W regulaminie jest napisane ze 48 godzin trzeba czekac napisałem do angileskiego supporta to skierowali mnie do polskiego supporta tam po 4 dniach otrzymałem odpowiedz od chojnackiego ze bonus został mi przyznany masakra !!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Expekt.com umiescil po sprawdzeniu czesc stawki dla kuponu: "ble ble ble" W sumie akceptowana stawka to: ... Zwrocona stawka: ...
Odrzucona czesc twojej stawki zostala zwrocona na twoje konto uzytkownika."
Często expekt obcina wam w ten sposób stawki na kupony? Czym oni się kierują?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. Mam pytanie. Czy program lojalnościowy dotyczy tylko gry w kasynie, czy tez dotyczy gry w Kasynie Live? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego nie działa mi video Expekt? mam kase na koncie zalogowany i nie działa :|
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie nie wiem co jest grane jak chce zobaczyc kupony grane ktore sa w trakcje to mi sie biala strona włancza tez tak macie ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos juz tak mial tylko nie wiem czy na Expekt? Postanowilem w nowym roku pograc w Expekt i zrobilem depozyt jak zwykle z MB wszystko ladnie pieniazki z MB zeszly a Expekt... "Depozyt nie zostal zaakceptowany - Depozyt nie powiodl sie z nastepujacych przyczyn" i tu pusto biale pole! Kasy nie ma ani na MB ani w Expie po dwoch mailach z angielskim supportem i wyslaniu screenow odpowiedzieli, ze kieruja sprawe do odpowiedniego dzialu, nie ma jak to fajnie zaczac nowy rok!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja mam to samo z Ladbrokes- wczoraj o 21 wpłaciłem przez MB żeby zagrać na tercje w NHL 380zł i póki co kasy nie ma kasy ani na MB ani w LAdbrokes:((
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze wiedziec bo chcialem robic nowy przelew z MB do innego buka a moze to wlasnie MB ma problem ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
MB jest ok, wpłacałem jeszcze do Betguna, Paddy i Gamebookers i wszędzie było ok, tylko w Ladbrokes wcięło kase.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dostalem maila, ze kaska juz jest na koncie
|
|