|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzięki za pomoc  A można jakoś przyspieszyć weryfikację? Że wyślę skan przelewu do nich. P.S Kurde wisi mi tam kasa i boję się że do świąt jej nie wypłacę:/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Teraz widnieje już inny napis na moneybookers. W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów: * Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy; * Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego; Skany już im wysłałem i znów pytanie do was  Ile trwa taka weryfikacja?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Czy ich karta rozlicza transakcje w walucie, w której jest prowadzone konto? Czyli konto w Euro to transakcje kartą w Euro bez przewalutowań? Lub konto w PLN to transakcje kartą w PLN wtedy bez przewalutowań?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz widnieje już inny napis na moneybookers. W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów: * Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy; * Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego; Skany już im wysłałem i znów pytanie do was  Ile trwa taka weryfikacja? ja czekam trzeci tydzien i cisza, kolega wyzej podal ze po tygodniu mial juz ok jak Ci odblokuja skrobnij mi priva ;-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ich karta rozlicza transakcje w walucie, w której jest prowadzone konto? Czyli konto w Euro to transakcje kartą w Euro bez przewalutowań? Lub konto w PLN to transakcje kartą w PLN wtedy bez przewalutowań? pln/pln bez przewalutowan
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Teraz widnieje już inny napis na moneybookers. W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów: * Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy; * Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego; Skany już im wysłałem i znów pytanie do was  Ile trwa taka weryfikacja? ja czekam trzeci tydzien i cisza, kolega wyzej podal ze po tygodniu mial juz ok jak Ci odblokuja skrobnij mi priva ;-)) 3 tygodnie to przegięcie - ja za pierwszym razem wysłałem w sobote rano , po południu miałem aktywne. Zadzwoń do nich i to wyjaśnij lepiej.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy mogą bezpodstawnie zamknąć moje konto? Konto służy mi tylko do przelewania pieniędzy na zakłady bukmacherskie oraz do kasyn. Nie uczestniczę w żadnych przelewach między użytkownikami moneybookers, nie opłacam aukcji tą metodą oraz nie piorę żadnych "brudnych" pieniędzy... Proszę o odpowiedź tylko bez złośliwości bo moneybookers ma jakieś dziwne opcje wobec mnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A o co konkretnie sie czepiaja? Jak mozesz to powiedz cos wiecej.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Najpierw kazali przelać pieniądze z mojego konta - zrobiłem to. Następnie zażądali skanów dowodu i rachunku gdzie widnieje mój adres. To wysłałem i czekam. Napisali mi w emailu że "Jak został Pan już poinformowany nad Pana sprawą pracuje nasz Dział Bezpieczeństwa. Sprawa ta wymaga czasu i niestety nie jestesmy w stanie powiedzieć ile to zajmie. Na razie uprzejmie prosimy o cierpliwość. Natychmiast po odzyskaniu dodatkowych informacji, skontaktujemy się z Panem". To jakiś terrorysta jestem czy co? Używam tylko i wyłącznie do przelewania pieniędzy na zakłady oraz do kasyn który są zarejestrowane legalnie... Ciekawe co wymyślą dalej...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy korzysta ktos aktywnie z ich tokenow. Dostalem to cholerstwo ale zastanawiam sie czy czasem nie bedzie z tym wiecej problemow niz korzysci ( rozsynchronizowanie itd).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam, używam od jakiś 2-3 lat swoje konta moneybookers do przelewania kasy do buków poprzez przelewy 24, teraz trafiło mi się że muszę wypłacić kasę z bet365 na money, pisze że mam zweryfikowane konto bankowe i telefon, kasa jest już na money i jak teraz zlecę przelanie jej na moje konto bankowe to rozpocznie się ta weryfikacja tygodniowa ? czy mam już pełne prawo do wypłaty bezpośrednio na swoje konto bankowe ? nic nie wpłacałem do nich normalnym przelewem ani nigdy od nich nie wypłacałem. Proszę o sugestie Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy korzysta ktos aktywnie z ich tokenow. Dostalem to cholerstwo ale zastanawiam sie czy czasem nie bedzie z tym wiecej problemow niz korzysci ( rozsynchronizowanie itd). Co do tokenów to raczej problemów być nie powinno, sam mam taki w jednym ze swoich banków i działają przez 4 lata normalnie a później wymiana.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Czy można zmienić adres email konta MB ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dodajesz nowy email. Ustawiasz ten nowy jako podstawowy. Kasujesz stary email. Tak to wygladalo w skrocie o ile dobrze pameitam. Mozesz miec kilka adresow email na jednym koncie.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
wszystko jasne , dzięki. Jeszcze takie pytanie: jeżeli mam konto w EUR u bukmachera i wypłacam na konto MB które jest w PLN to czy są jakiekolwiek problemy ? Czy tylko normalne przewalutowanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma problemow 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
z podziękowaniem , pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie odnosnie ich karty ktora oferuja od jakeigos czasu? jakie sa oplaty za to? bo wypalty z bankomatow sa darmowe na calym swiecie?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|