Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 20 1 2 11 12 13 14 15 19 20
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak

Bonus: Unibet
S
addict
addict
S Offline
Dzięki za pomoc smile A można jakoś przyspieszyć weryfikację? Że wyślę skan przelewu do nich.

P.S Kurde wisi mi tam kasa i boję się że do świąt jej nie wypłacę:/

S
addict
addict
S Offline
Teraz widnieje już inny napis na moneybookers.

W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów:

* Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy;
* Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego;

Skany już im wysłałem i znów pytanie do was wink Ile trwa taka weryfikacja?

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Czy ich karta rozlicza transakcje w walucie, w której jest prowadzone konto? Czyli konto w Euro to transakcje kartą w Euro bez przewalutowań? Lub konto w PLN to transakcje kartą w PLN wtedy bez przewalutowań?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by sebek2812

W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów:

* Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego;

ja czekam trzeci tydzien i cisza, kolega wyzej podal ze po tygodniu mial juz ok
jak Ci odblokuja skrobnij mi priva ;-))

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Czy ich karta rozlicza transakcje w walucie, w której jest prowadzone konto? Czyli konto w Euro to transakcje kartą w Euro bez przewalutowań? Lub konto w PLN to transakcje kartą w PLN wtedy bez przewalutowań?

pln/pln bez przewalutowan

old hand
old hand
Originally Posted by bolo_lacznik
Originally Posted by sebek2812

ja czekam trzeci tydzien i cisza, kolega wyzej podal ze po tygodniu mial juz ok
jak Ci odblokuja skrobnij mi priva ;-))

3 tygodnie to przegięcie - ja za pierwszym razem wysłałem w sobote rano , po południu miałem aktywne. Zadzwoń do nich i to wyjaśnij lepiej.

S
addict
addict
S Offline
Czy mogą bezpodstawnie zamknąć moje konto? Konto służy mi tylko do przelewania pieniędzy na zakłady bukmacherskie oraz do kasyn. Nie uczestniczę w żadnych przelewach między użytkownikami moneybookers, nie opłacam aukcji tą metodą oraz nie piorę żadnych "brudnych" pieniędzy... Proszę o odpowiedź tylko bez złośliwości bo moneybookers ma jakieś dziwne opcje wobec mnie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mogą i nic nie zrobisz

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
A o co konkretnie sie czepiaja? Jak mozesz to powiedz cos wiecej.

S
addict
addict
S Offline
Najpierw kazali przelać pieniądze z mojego konta - zrobiłem to. Następnie zażądali skanów dowodu i rachunku gdzie widnieje mój adres. To wysłałem i czekam. Napisali mi w emailu że "Jak został Pan już poinformowany nad Pana sprawą pracuje nasz Dział Bezpieczeństwa. Sprawa ta wymaga czasu i niestety nie jestesmy w stanie powiedzieć ile to zajmie. Na razie uprzejmie prosimy o cierpliwość. Natychmiast po odzyskaniu dodatkowych informacji, skontaktujemy się z Panem". To jakiś terrorysta jestem czy co? Używam tylko i wyłącznie do przelewania pieniędzy na zakłady oraz do kasyn który są zarejestrowane legalnie... Ciekawe co wymyślą dalej...

M
addict
addict
M Offline
Czy korzysta ktos aktywnie z ich tokenow. Dostalem to cholerstwo ale zastanawiam sie czy czasem nie bedzie z tym wiecej problemow niz korzysci ( rozsynchronizowanie itd).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam, używam od jakiś 2-3 lat swoje konta moneybookers do przelewania kasy do buków poprzez przelewy 24, teraz trafiło mi się że muszę wypłacić kasę z bet365 na money, pisze że mam zweryfikowane konto bankowe i telefon, kasa jest już na money i jak teraz zlecę przelanie jej na moje konto bankowe to rozpocznie się ta weryfikacja tygodniowa ? czy mam już pełne prawo do wypłaty bezpośrednio na swoje konto bankowe ? nic nie wpłacałem do nich normalnym przelewem ani nigdy od nich nie wypłacałem. Proszę o sugestie wink

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marcin
Czy korzysta ktos aktywnie z ich tokenow. Dostalem to cholerstwo ale zastanawiam sie czy czasem nie bedzie z tym wiecej problemow niz korzysci ( rozsynchronizowanie itd).

Co do tokenów to raczej problemów być nie powinno, sam mam taki w jednym ze swoich banków i działają przez 4 lata normalnie a później wymiana.

Wujas
Wujas
Czy można zmienić adres email konta MB ?

C
old hand
old hand
C Offline
Dodajesz nowy email. Ustawiasz ten nowy jako podstawowy. Kasujesz stary email. Tak to wygladalo w skrocie o ile dobrze pameitam.
Mozesz miec kilka adresow email na jednym koncie.

Wujas
Wujas
wszystko jasne , dzięki.
Jeszcze takie pytanie: jeżeli mam konto w EUR u bukmachera i wypłacam na konto MB które jest w PLN to czy są jakiekolwiek problemy ? Czy tylko normalne przewalutowanie

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
nie ma problemow smile

Wujas
Wujas
z podziękowaniem , pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam pytanie odnosnie ich karty ktora oferuja od jakeigos czasu? jakie sa oplaty za to? bo wypalty z bankomatow sa darmowe na calym swiecie?

Strona 13 z 20 1 2 11 12 13 14 15 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, burbon, betowiec, Sensei, 11kera11), 2,594 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,743
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025