Chce zejść do wagi 85-90 kg (obecnie 101) Naleść jakąś fajna robote Zacząć chodzić na kursy prawa jazdy Przydało by mi się wiecej ruchu Znaleść dziewczyne (Ale to nie jest najwazniejsze)
1. 105 ;/ 2. Brak 3. Brak 4. W wakacje było więcej 5. Brak
pierdzielicie A.Zaliczyć kolejne miasteczka: 1. Wiedeń 2. Bratysława 3. Ateny 4. Drezno B.Ciągnąć samodoskonalenie. C.W końcu przepłynąć co najmniej 3km na basenie. żeby tak połowa się udała.
Słyszałem o tym. Mam znajomą która działała na podobnej zasadzie, ale gdzieś z 15 lat temu. Zbieram się do takich właśnie projektów Zresztą sam tak działam, ale bez pośrednictwa www
1. Znaleźc dobrą pracę 2. Wreszcie wrócic na kort i ogólnie więcej sportu uprawiac 3. Rzucic palenie 4. Zrealizowac marzenie mojej żony (Safari w Kenii) 5. Trafic wszystkie tenisowe pewki jakie postawie 6. Poprawic stan swojego zdrowia
Ja wejdzie 4/6 będę happy
A tak się udało: #1 Znalazłem, jest lepsza od poprzedniej #2 W 100% kort mój i systematyczne bieganie od 2 m-cy #3 Niestety, największa porażka póki co #4 Jeszcze nie teraz #5 Tu też bez szału, ale i bez dramatu #6 Izzzi, na tym najbardziej mi zależało
Reasumując 3,5/6 więc jest dobrze, mogę już myśleć nad nowymi wyzwaniami
1. Zdać na prawo jazdy - za pierwszym razem 1 2. Rozpocząć poważną grę w tenisa (zdobyć trenera, kupić odpowiedni sprzęt, itp.) - nie do końca, trenera nie ma, ale sprzęt i gra duuużo lepsze 0,5 3. Zacząć poważniej traktować bukmacherkę i chociaż raz w 2009 mieć jakieś 400 % wpłaty na koncie - oddzielenie zabawy w bukmacherkę od poważnych typów + kilka sporych wygranych 0,75 4. Schudnąć przynajmniej tyle co w tym roku - udane iziiii 1
Ogólnie 3,25/4, świetny rok dla mnie , oby następny był równie dobry
Postanowienia 2010: 1. Skończyc pisac prace magisterską i wreszcie się obronic. 2. Znaleźć satysfakcjonującą i przede wszystkim rozwojową prace. 3. Pojechac do Turcji na Mistrzostrzostwa Świata w koszykówkę(od cwiercfinołow do finałów) i przy okazji zwiedzic Turcję. 4. Wreszcie uskutecznic wyjazdy do Pragi(przy okazji mecz Slavi lub Sparty),Drezno(Dynamo) i Warszawy(Muzeum Powstania Warszawskiego). 5. Zadbac o swoje "nastoletnie" ciało, czyli złapac troche "shape'a" 6. Okazywac więcej uczuc dla bliskich.
1. przestac sie opierdalac 2. zaczac biegac 3. grac systematyczniej.. 4. bawic sie kiedy jest okazja 5. uczyc sie i nie odkladac tego na pozniej.. 6. nie zjebac zwiazku, nie z ta dziewczyna
na mecz.pl wpisuję się regularnie ... raz na rok, ostatni mój jeżeli się nie mylę to 23/12/2008 20:28
rok minął, a wydarzyło się bardzo dużo i to dużo dobrego! mogę powiedzieć, że 2009 to rok przełomowy, podsumujmy więc:
Moje postawnowienia na 2009r
- zakładam własną firmę 1-0 odważny krok postawiony - zdobywam dofinansowanie z UP lub UE 1-0 po wielu miesiącach oczekiwań zrealizowane - odbędę przygodę życia i awans mojego juniora na ME lub MŚ 1-0 udało się i to nie jeden a dwóch podopiecznych w mistrzostwach Europy! - zadowolenia z życia Carpe Diem 1-0 życie nabrało barw sam się do siebie uśmiecham, że jest dobrze - zwiąże się z dziewczyną na poziomie 1-0 poznałem wyrozumiałą, ciepłą osobę - beztroskie wakacje w Afryce 0-1 nie było z kim, nie było kiedy, sporo tygodni poza domem, w tym za granicami Polski - kupuję auto 1-0 maybachem nie jeżdzę, ale jak na poczatek to obecne wystarczy:) - zdobędę pewność siebie przekonanie własnej wartości 0,25-0,75 jeszcze czasem daje się zmanipulowac i naskoczyć na głowę, trzeba nad tym popracować - osiągne niezależność i wyrobie własne przekonania i własne zdanie, nie bede ulegac presji otoczenia 0,25-0,75 podobnie jak wyżej, dodatkowo jestem jednak uzależniony od innych, co na pewno nie wpływa na indywidualzm - kupie laptopa 1-0 rzeczy materialne ale jednak cieszą, sporo własnego sprzętu, jest zaplacze na rozwój firmy - chodzę na basen jak tylko sie da, 0,5-0,5 chodziłem przez pierwsze pół roku, druga połowa to brak motywacji i tez czasu - chodze na siatkowke jak tylko sie da, 0,25-0,75 trochę treningów na sali, sporo też na plażówce, ale nic poza tym, brak regularności - chodze na silownie lub cwicze w domu, 0,25-0,75 troche powalczylem ze sztangą, bardzo trochę - zrzuce brzucha kilka kg mniej 0,5-0,5 generalnie jestem zadowolony z brzucha, odstawiłem w znacznej mierzę fastfoody, ale wpierdzielam inne świnstwa - zakupie eleganckie ubrania 0,5-0,5 jeden garnitur, nie szalałem z ubraniami - ukoncze studia i mgr 1-0 tak jestem Panem magistrem, więcej czasu jest - wolne weekendy - koniec z moim nalogiem!!! 0-1 mimo walki, porażka niestety - rozmowa i kontakt z ludzmi, usmiech na twarzy 0,25-0,75 chyba nie o to chodzi - bede pomagal rodzinie, nie bede samolubem 0-1 nic sie nie zmieniło - kontynuowanie samodoskonalenia 0,75-0,25 połowa roku bardzo intensywnie, później za dużo się działo, powoli z dystansem zaczynam na to patrzeć, wiara we własne możliwości przede wszystkim! brak nowej literatury - doskonalić język angielski, kurs językowy 0-1 mierz siły na zamiary, nie dałem rady czasowo, z chęciami tez pewnie byłoby różnie
BONUS - dziękuję Ci że Cie poznałem przyjacielu +1
OGÓLNY WYNIK 12,5/21 około 60%, super wynik zważywszy na to że najważniejsze cele zostały zrealizowane, swoje cele na 2010 rok muszę jeszcze przemyśleć, pozdrawiam wszystkich!
Nie brałem w tym udziału rok temu, więc nie mam żadnego punktu odniesienia, ale postanowienia mam dość proste:
- Rozkręcić mój portal www.faktytrojmiasto.pl [faktytrojmiasto.pl] do tego stopnia aby wchodząc w rok 2011 była to już coś znacząca marka... no i oczywiście abym miał z tego kupę kasy :-) - Minimum amarantowy poziom z FM Group, a tym samym bujanie się Mercedesem C klasy. - Wystartować w jakimś konkursie architektonicznym oraz uniknąć sesji wrześniowej. - Wystartować w Baltic Games, nie muszę wygrać, wystarczy, że będę w stanie zaprezentować poziom jaki miałem mając około 16 lat. Chociaż zakwalifikowanie się do drugiego etapu zawodów byłoby nie lada sukcesem. Dla niewtajemniczonych: Baltic Games są to jedne z większych zawodów sportów ekstremalnych w Polsce i na dobrej drodze do bycia największymi, zwłaszcza, że powoli robi się z tego impreza międzynarodowa.
Nie brałem w tym udziału rok temu, więc nie mam żadnego punktu odniesienia, ale postanowienia mam dość proste:
- Rozkręcić mój portal www.faktytrojmiasto.pl [faktytrojmiasto.pl] do tego stopnia aby wchodząc w rok 2011 była to już coś znacząca marka... no i oczywiście abym miał z tego kupę kasy :-) - Minimum amarantowy poziom z FM Group, a tym samym bujanie się Mercedesem C klasy. - Wystartować w jakimś konkursie architektonicznym oraz uniknąć sesji wrześniowej. - Wystartować w Baltic Games, nie muszę wygrać, wystarczy, że będę w stanie zaprezentować poziom jaki miałem mając około 16 lat. Chociaż zakwalifikowanie się do drugiego etapu zawodów byłoby nie lada sukcesem. Dla niewtajemniczonych: Baltic Games są to jedne z większych zawodów sportów ekstremalnych w Polsce i na dobrej drodze do bycia największymi, zwłaszcza, że powoli robi się z tego impreza międzynarodowa.
gnacik - bardzo ciekawe postanowienia
Jeśli chodzi o Wasz portal, to czegoś nie rozumiem "..Portal, dzięki któremu jak w żadnym innym medium w Trójmieście nie dowiesz się tak dobrze co miało miejsce na Twoim osiedlu...."
Coś chyba bezsensu..
Baltic Games - wcześniej nie słyszałem. Ciekawa impreza. --- Niech będzie, to i moje: 1. Inna, lepsza praca (priorytet) 1.2. Dużo lepsze finanse. 1.3. Mieć perspektywę zamieszkania na swoim. 2. Rzucić całkowicie palenie papierosów (w tym roku po 4 m-cach się złamałem) 3. Poprawić sylwetkę. 4. Poprawić swój język angielski.
Oby zdrowie dopisywało!!
I motywująca kawałek, chyba pasujący do tego tematu -